A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Desmodromic #78278 Tegnap valami újat tanultam Komarinról! Eddig, ha meddel voltam az északi oldalon, akkor rábeszéltem a többi medet, hogy rush az E9-re, aztán lesz valami. Ez általában nem végződik túl fényesen. Mondom ezen ideje változtatni, elindultam 2 E50-el a nyugati oldalra. Beálltunk az F2 melletti bokrokba spottolni a hidat, ahonnan kb. 5 másodpercen belüli meteor viharra számítottam, de semmi! Kilőttünk a hídon egy T95,JT,E75 kombót és nem vettek észre! Ezzel kb. meg is oldódott a sziget, mert a roncsoktól nem lehetett átmenni rajta.
Ezek után nekifutásból /jó hátulról felgyorsulva/ mentem egy zászló körüli gyors spot kört, bespottoltam egy JT-t és két 704-et. Ezek levittek kb.300HP-ra két derekas pofonnal, de aztán az artiktól megkapták a magukét és kb. vittük is a kört. A másik oldallal is elbíbelődtek a többiek, volt vagy három kezdett foglalásuk, de az artisták megoldották a rágcsáló elhárítást. Érdekes volt, hogy van közép út is a két percen belüli elhalálozás és a tizen perces kempelés között.