418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bujcsik555
    IS-3 stock, csak a löveg van meg a IS-ről. De a kreditfarmoló tankokkal(KV-Pz4-JPz4) is bedobál közéjük, szal már nagyon az idegeimre mennek
  • arcso83
    A ferdinek a 120 as löveghez a lánctalpat ki kell fejleszteni?
  • ollie
    Milyen tankkal vagy ellenük?
  • Sippie
    Én is lestem hogy az anyjába nem viszi át a hosszú 88-as a frontját. Hasonló átütésű amcsi 105 dettó. 200 pen nem viszi a 100-as frontot... ühüm, 'nyád
  • Sippie
    1. Az a kaliberű torony már PZIV-nek is megvan.
    2. Ciki :D
  • Redmaster
    Két észrevételem van a DB-vel kapcsolatban.

1. Ugyanaz a fejlesztett tornya mint a panther 2-nek

2. A KT haspáncélját nem viszi az ágyuja.
  • bujcsik555
    Sok kínai tank már az idegeimre megy, nincs olyan csata hogy legalább 3 ne legyen belőlük, és bezergelnek, ezzel a szar d-25T-vel meg sebezni se nagyon tudom őket. Többi prém tank is felbasz, de ez főleg.
  • Ry0K3N
    Azért a saját tierjében az az ágyú igenis jó, én emlékszem nagyon szépen aprítottam vele rácsodaálkozva a többi hasonló tierű fogpiszkálóköpködőkhöz képest.
  • lammaer
    Annyiban scout, hogy másra nem alkalmas. Ágyúja nem számottevő, és viszonylag kicsi.

Tény hogy még scout szerepkörben se über, mert a látótávolsága pl kisebb mint egy rakás heavy tanké :(.

Hála az égnek, nekem nem kellett mennem vele.
  • R3nton
    *T95
  • R3nton
    t-95 boyok kedvenc ellenfeleim e-50el
  • Ry0K3N
    Majd tier 7-8 akkor rak legtöbbször a sor tetejére de kicsi tierben le kell nyelni ezt a pirulát sajnos.
    lammaer: de én azt nem értem egy PzNa miben scout mert se nem gyors se nem agilis mégis Is-ek közé pakolt.
  • lammaer
    Hát, az az ember nem TDs, aki nem szeret "rejtőzéssel meglepetésszerű támadásra alkalmas pozícióba kerülni" :)

Ugye mennyivel szebben hangzik igy?
  • lammaer
    Nana, nem a FAQ miatt fogod elbukni a vizsgáidat. 1 csata időtartama alatt át lehet böngészni, és tuti hogy lenyomtál már vagy 10+ meccset :)
  • Nazarov77
    Na igen pont ezért adtam el a T28at, kempelni utálok, mást meg nem lehet csinálni 17km/hval.
  • lammaer
    Hát, a scoutoknak sajnos ilyen a sorsa, sokkal magasabb tierű csatába kerülnek mint a nem scoutok.
  • realcsabi
    Köszönöm a válaszokat, átolvasom majd a FAQ-t, bár vizsgaidőszak előtt egy héttel...

Amúgy nem vagyok elkeseredve, van ígyis sikerélményem, meg a tankok közt én vagyok Bear Grylls, illetve úgy önmagában nagyon tetszik a WoT. Csak ne mindig én lennék a veréb. :)))
  • Gunslinger
    Nem sok minden fog változni, mert így is eszméletlenül nehéz kilőni, még a top SPG-k is néha lepattannak róla. :-D
    Már vagy egy hónapja kifejlesztettem a T28-at, de nem igazán akaródzik megvenni, ez a csigalassú tempó nem az én világom, tesztszerveren kipróbáltam, agyrém, főleg egy tempós T25 AT után.
  • Nazarov77
    Lehet vissza kéne vennem a T28at?
  • Ry0K3N
    Naja tier 4-es járműveket előszeretettel pakol mindig nagyok közé az a "smart" machmaker.
  • lammaer
    Ez igen, pedig nem is orosz tank. Szemből meg oldalról már igy se lehetett átlőni :)

Azt hiszem nem objectet fogok venni T9 TD-nek :)
  • Ry0K3N
    Azért az a 50-300% közötti páncélzatvastagság változás elég tág értékek között mozoghat.
  • ollie
    Hopp tényleg, Pz38-ban van, azzal nem csoda, hogy mindig alul lesz.
  • lexlutor
    legfontosabb: ne keseredj el! ehhez a jatekhoz igazabol csak turelem es kitartas kell, h elorebbjussal.

csak abbol aztan eleg sok :)
  • Ry0K3N
    Ó matyi randalírozott mit át nem aludtam. =(
  • Gunslinger
    Buffolják a T95 páncélját 7.1-ben:

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/11/upcoming-armor-buffs-of-t95.html
  • Renegade
    olvas el a faq-t, sokat segít

pl a pz38 light tank, harcolj vele scoutként

sajnos eleinte sokat fogsz szívni, pzIV-nél már lesz, hgy te leszel sokszor top tank, aztán tier6 megint csak kaja, onnan meg hol kaja leszel hol top tank amíg el nem éred a t9-10et

minden nemzet más-más harcmodort kíván, majd ezt is kitapasztalod
  • lammaer
    Én pont a fordítottját adnám tanácsnak: menjen a többiek ELŐTT, és sunnyogós scoutoljon.
    Mivel a pilincka ágyújával semmit nem ér KVk meg M6-ok ellen, legyen szem. Még lőni se kell, és jövöget az XP.

Tudom nem fun, de egy PZ38-nak ez a dolga.
  • lammaer
    Szervusz,

Ha még nem tetted volna, feltétlenül tekintsd át a fejlécben szereplő zöld FAQ linken elérhető FAQ-t (avagy magyarul Gyakran ismételt kérdések).

Itt szerepel a Mit csináljak a kis tankommal a nagy monstrumok között? kérdés, amely adhat némi segítséget.

Továbbá az alatta lévő "Felderítési tippek térképenként" szösszenet is elősegítheti, hogy némi XP-t és creditet gyűjts egyetlen lövés leadása nélkül.
  • Master91
    Ne akard meg tudni :D
  • ollie
    Ha alul vagy a listában, mindig nézz ki magadnak valakit, aki viszonylag elől van, és menj utána és támogasd. Maradj hátul és úgy próbálj meg lövöldözni az ellenfélre. Amúgy ha tier 3-al vagy, az majdnem mindig a lista alján lesz. Ugyanez igaz a TD-kre, azokat is alulra szokta pakolni.
  • Ry0K3N
    Jesszus mi ez a sok felkiáltójel? :D
  • Master91
    Tanulmányozgasd, ez balance rendszer. Nem tudom, hogy a mostani verzióval mennyire pontos.
  • realcsabi
    Sziasztok!

Kezdő vagyok még, pár napja játszok csak. És egy kérdésem lenne, akárhányszor csatázok kivétel nélkül az utolsó 2-3 tank közt találom magam kezdésnél, hihetetlenül zavaró, a túlélésre sincs esélyem, nyilván sokat számít hogy még tapasztalatlan vagyok, de egy német T38-assal mi a búbánatot kezdjek egy Hetzerrel szemben? 6-7 találatot mértem rá közvetlen közelről, lánctalpra, a tank oldalára, szemből, de hasztalan, semmit nem sérült, én pedig a második találattól nullázódtam. De akármilyen tankkal is kezdek, mindig ez van, van körülbelül 2-3 ellenfél akivel szemben reális esélyem van ha 1vs1-re kerül a sor, de őket leszámítva csak akkor van sikerélményem, ha cápázok, és sérült harckocsikra megyek rá. Aztán vettem egy zsírúj Hetzert, nem raktam rá semmilyen Modult, várva hogy így majd olyan besorolást kapok, hogy a csatában velem egyenrangú, illetve gyengébb, de tuningolt ellenfelekel játszok, de persze ismét a táblázat alján találtam magam a csata indulásakor. Az ellenfél pedig szovjet KV3-mal, meg amcsi M6-okkal teletűzdelve... no chance. De ez volt amikor a LOLtraktorral mentem, vagy amikor Bisonnal kellett szembenéznem egy Hetzerrel. Sok esélyem volt. Vagy az lehet a gond, hogy a tech tree minden tankját ki akarom próbálni, és nem nyílegyenesen megyek lefelé egy osztályon belül, hanem egyszerre 5 harckocsit irányítok felváltva? Jó lenne tudni, mert reggel a kedvemet is elvette, hogy egy kis töpörödött panzer IIIa-val megyek, mellettem meg egy panzer IV jobb esetben, rosszabban pedig szovjet KV nehéztank. Mint egy kis pincsi megyek mellettük, aztán egy nagyobb fűcsomóban már bújok is el, amíg ők harcolnak....
  • lexlutor
    brainstormingoltunk egyet :)
  • Renegade
    látom, buli volt
  • ximix #78839
  • lexlutor
    .. te kis csokos, megusztad :D
  • PetiPetiHUN
    Egy félárú kiegészitőset azért csinálhatnának. Addig csak duplázok meg féllábon állok.
  • lammaer
    Büntit kaptak, büntit kaptak