banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Sziasztok!

Kezdő vagyok még, pár napja játszok csak. És egy kérdésem lenne, akárhányszor csatázok kivétel nélkül az utolsó 2-3 tank közt találom magam kezdésnél, hihetetlenül zavaró, a túlélésre sincs esélyem, nyilván sokat számít hogy még tapasztalatlan vagyok, de egy német T38-assal mi a búbánatot kezdjek egy Hetzerrel szemben? 6-7 találatot mértem rá közvetlen közelről, lánctalpra, a tank oldalára, szemből, de hasztalan, semmit nem sérült, én pedig a második találattól nullázódtam. De akármilyen tankkal is kezdek, mindig ez van, van körülbelül 2-3 ellenfél akivel szemben reális esélyem van ha 1vs1-re kerül a sor, de őket leszámítva csak akkor van sikerélményem, ha cápázok, és sérült harckocsikra megyek rá. Aztán vettem egy zsírúj Hetzert, nem raktam rá semmilyen Modult, várva hogy így majd olyan besorolást kapok, hogy a csatában velem egyenrangú, illetve gyengébb, de tuningolt ellenfelekel játszok, de persze ismét a táblázat alján találtam magam a csata indulásakor. Az ellenfél pedig szovjet KV3-mal, meg amcsi M6-okkal teletűzdelve... no chance. De ez volt amikor a LOLtraktorral mentem, vagy amikor Bisonnal kellett szembenéznem egy Hetzerrel. Sok esélyem volt. Vagy az lehet a gond, hogy a tech tree minden tankját ki akarom próbálni, és nem nyílegyenesen megyek lefelé egy osztályon belül, hanem egyszerre 5 harckocsit irányítok felváltva? Jó lenne tudni, mert reggel a kedvemet is elvette, hogy egy kis töpörödött panzer IIIa-val megyek, mellettem meg egy panzer IV jobb esetben, rosszabban pedig szovjet KV nehéztank. Mint egy kis pincsi megyek mellettük, aztán egy nagyobb fűcsomóban már bújok is el, amíg ők harcolnak....