418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    Ja mert azonos a csúzlija mint a 212-top csúzlija csak kisebb Rof-al.(T8 csúzli T6 artyin)
  • Sunrider924
    Komoly.
  • Sippie
    debasz
  • Sunrider924
    Na akkor lepodj meg de az S51 nem egyszeruen nagyobbat durrant mint a Hummel hanem tobb mint ketszer nagyobbat, sot kapaszkodj meg pont akkorat durrant mint az Object 212 es nagyobbat mint az Object 261! Na mit szolsz?
  • Sippie
    de német :D a ruszki TD-k is sokkal nagyobbat ütnek mint az azonos tierben lévő német TD. Ezvan, kb minden ágban, kivéve talán a T8 artyjukat
  • lammaer
    Örülök hogy elronthattam a kedved
  • Bmsrt
    Nem tudom hogy működik de ha holnap hazamegyek szülőktől és lesz tesztszerver kapnak extra porciót ivánék és megnézem mit hoznak ki az S-51-ből,de gondolom marad a "tőtsélmár tőtsélmár TŐTSÉLMÁR B+,na jó most áljrá ne mozogj maradjot MARADJMÁROTT!!!"feelingje.Live-on sos adnék ki aranyat ilyenre.
  • brasco84
    qw panther is nagyobb, akkora mint az S 51, mégsem üt akkorát
  • brasco84
    óhogyazarohadás essen bele, nem a +70k fáj, hanem olyan szép lett volna :(( ilyen sem lesz többet :D
  • lammaer
    Credits received: 53 380
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper

persze az ilyet sosem nyerjük, és a prém is lejárt.. akkor ha ez nyert+ prém olyan 100k körül lenne?
    ----------

Csak hogy fájdítsam a szived.... 53.380*1.5*1.5 = 120105 :)
  • Sippie
    jó, mondjuk az S51 az eggyel magasabb tier mint a Hummel, szóval érthető hogy nagyobbat durrant.
  • Sippie
    jáááá, oké :D
    Akkor a legénységnek elég a csoki a 100%-hoz?
  • Bmsrt
    S-51 az nyitott nincs rá venti.
  • Sunrider924
    Hummel ugy meg van nyomoritva, hogy ra se lehet ismerni, persze szep is lenne azzal a kredit szorzoval ha olyan lenne mint betaban. Ellenben az S51el ami arty-t eltalasz annak ott es akkor jonapot.
    Nekem azert kell az alcahalo mert az allitolagos camo bonusz meg legenysegbeli camo szakosodasa ellenere is valahogy vilagitok az ellensegnek, amig hummelel volt olyan hogy bokorban nem mozogtam es elment melettem az egesz rohamcsapat es nem vettek eszre addig S51el ez mar nem megy. Ja es nem a hosszu orra miatt.
  • kerla
    Biztos így van, de még nem tudtam kihámozni, na. Amazonon a legolcsóbb, de nem látom, hogy postáznák is kishazánkba. keres tovább.
  • Sippie
    ó de imádtam amikor hummellal megláttam egy T8-as artyt... esélyem se volt egylövésezni, szépen beszopta a 300-as sebzést, és a fele HP-ja megmaradt... a hummel még counterezni sem elég :D
  • Nazarov77
    Meglévő acchoz is adja, de benne van a leírásban.
  • Nazarov77
    Fullosan tök jó a T34, 120as ágyúval 6,55ös rof mellett akkora pofonokat lehet adni.
  • kerla
    erről a szép képről jut eszembe, hogy adna vki linket, ahonnan élethű, azaz korhű, azaz létezett skineket lehet letölteni a tankokhoz?
  • Redmaster
    Még a bétában elég sokat toltam SPG-vel de amióta elindult az éles nem vitt rá a lélek hogy újra elővegyen valamelyik vonalat meg hely se volt sose a garázsba. De azért kössz a tanácsokat.

Amúgy nem kell top tiernek lennie elég ha kilövi az ellenséges arty-t egy lövésből :D
  • TOMSILENT
  • Sippie
    álca helyett venti nem jobb?
  • Sunrider924
    Nem akarlak kiabranditani de a stock S51 irto vacak(sz..r). Top tier spghez hasonlit abbol a szempontbol hogy lassu reload, percenkent kb 3at tudsz loni es osszesen 14 golyod van. Jah es az alap agyu, a hosszu pinokkio orr, annak szinte semmi splash damage nincs. 35k xp a 203mm-es agyu, az meg lassubb es annak mar csak 12 golyoja lessz na azzal mar belepsz hivatalosan a heavy spg kategoriaba, mert ugyanakkora sebzest tudsz leosztani mint kesobb az Objectek. Odaig viszont a hajad fogod tepni, amig megszokod hogy egy rosszul ellot loves utan marha sokat varsz es a malac az draga , darabja 1k credit.Jah es kotelezo a rammer, gun laying drive es az alcahalo. Ha ezen mind tultetted magad akkor mar csak a dedicated scout nevu veszedelemmel kell meg szembenezned, meg azzal hogy soha ne alj olyan helyre ahol az artyk szoktak, es loves utan mindig mozognod kell. Sok sikert.
  • kerla
    Az nem világos, hogy már meglévő account-hoz is adja az extrákat vagy csak a dobozshoz adott új reghez, mert nagyon nem mindegy.

EUR árfolyam, hát igen, de 20 eurónál azért nem ezen múlik.... (ha valamit megveszel 5500 ft-ért, de 6300 már nem...)
  • noname23
    Inkább tigerek sebességét buffolnák amúgy meg minek még jobban buffolni már így is erődítményt nevetséges

Testserver7.0
  • Nazarov77
    Ilyen euró árfolyam mellett én nem veszek semmit.
  • kerla
    Sziasztok!

Gondolom már kitárgyaltátok, de most látom, hogy kapható a dobozos verzió, csomó extrával. Ebayről már rendelhető is, 25 dodo + pk, de ahogy nézem van is benne ennyi extra. Valaki már rendelt?
  • Random work
    Csak érdekességként:
    Királytigris makett nagyon jól meg lehet vizsgálni mi hol helyezkedik el a tankban. Azt nem is említve, hogy biztos őrült sok munka van benne.
  • hellokitty92
    Hát nem tudom, h erre valóban szükség van e, főleg a HE nerf után, de ők tudják. Tuti h beszerzek majd egyet ebből az undok cuccból.:)

Inkább a jt-re férne rá egy páncél buff, mert amcsi 105-el is ott erőszakolom meg szemből ahol akarom. Az object meg legalább pattog, ha nem a bajszát lövi az ember...
  • Redmaster
    Az az egy dolog vigasztal hogy a 200. győztes csatámat a KV-val azzal ünnepelhetem hogy elit lett. Így már csak egy fél árú garázs hétvége kell aztán mindenk arty-st agyonlövök az S-51-el.
  • hellokitty92
    Uhh most kaptam 27 találatot t32-vel és nem én lettem a steel wall.:O A csapatunk ferdije kapta meg, kiváncsi vagyok hány találatot kaphatott be...
  • Pales27
    Első pár meccsen nekem is ilyen volt, 8. meccsen már másodjára gyújtottak fel szemből és hiába nyomtam a poroltót, addigra ammo rack volt és a motornak is vége volt mind a 2x ez történt. Azóta talán egyszer fordult ez elő a 100 meccs alatt.
  • brasco84
    Defeat
    Battle: Steppes 2011. november 28. 18:27:39
    Vehicle: Type 59
    Experience received: 708
    Credits received: 53 380
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper

persze az ilyet sosem nyerjük, és a prém is lejárt.. akkor ha ez nyert+ prém olyan 100k körül lenne?
  • Redmaster
    Agyam eldobom hogy mennyire nem fekszik nekem a Tigris. Csaták száma: 17 Győzelmek: 4 Túlélt csaták: 0

A bétához képest meg annyit javítottak rajta érzésem szerint hogy nem gyullad ki minden 5. meccsen. Ebből a 17 meccsből talán 1* ha kigyulladt. De azonkivul ha eltalálnak valamit biztos visz is a lövés.
  • xblades
    Nincs jó kapcsolatom az arty-kal ezzel a tankkal :

• TVelvet
    Na sikerült a fél topicot kitörölnöm. Tenksz guys...

Elmondom mi az eljárás ha egy troll bejön.
    1. nem hozzászólni
    2. nem adni alá a lovat
    3. hagyni kikopni
    4. szólni tvelvetnek hogy van troll a topicban.

Értem?
  • Nazarov77
    Én TDvel is elöl megyek Ferdivel én vezettem a támadást :D
    Persze ha egy T7es TDvel vagyok nagyok között vagy kisebbel akkor nem virgonckodok elöl, de akkor se állok le egy bokorba vigyorogni.
  • davidbog
    Uhh, már el is felejtettem ezt a korcsot. Simán benn van a top 10 legelcseszettebb konstrukció között, főleg úgy hogy '50-es évekbeli.

Tudomásom szerint azért néz ki így, mert tudott volna úszni. A lánctalpakkal hajtotta volna magát. Ezért alig vannak rajta nyílások. Ezért néz ki ilyen áramvonalasan a torony és azért olyan nagy, hogy elég felhajtóerőt termeljen. A másik ok, hogy a toronyban van elhelyezve a motor is.

A kalkulált teljes tömege 25 tonna, ebből a torony 15 a test 10 tonna.
    Eredetileg egy Chrysler motor hajtott volna meg egy generátort és az meg elektromotorok segítségével a lánctalpakat. Hasonlóan az elv mint a Ferdinandnál és az Object 252-nél.
    De szóba került a gázturbinás meghajtás és egy mini nukleáris reaktor is.
    Azt hiszem kamerákkal+TV kombinációval tájékozódott volna a legénység.
    A fő fegyverzete egy mereven beszerelt 90 mm T208 löveg automata töltővel. Ez a T208 egy simacsövű löveg, ami egy ideig a T95 közepes hk-nak is a fő fegyverzete volt. A T208-hoz volt APFSDS lőszer, amelynek kezdősebessége 1520 m/s, átütőképessége 127 mm 30°-os lemez 2000 yardról . Tehát körülbelül olyan átütést produkált, mint a 120 mm M58, 105 mm T140 amerikai huzagolt lövegek.
    Másodlagos fegyverzete egy .50-es és két .30-as géppuska.

Nagyon magasan van a súlypontja, éles körülmények között párszor biztos felborult volna. :)
    Igen nagy célfelületet nyújt a torony, aminek a páncélvédelme nem lehet valami jó. 15 tonna nem valami sok, főleg úgy, hogy ott van elhelyezve szinte minden. Akik ezt komolyan gondolták nem voltak normálisak. Én már az úszás alapötletet se értem, hogy az miért olyan jó.
  • patchaou
    Parancsnoki kupolát kell rajta bántani.
  • ollie
    Pedig a 122mm-essel át kell tudnod lőni a type-okat a haspáncéljukon és oldalról.