A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #78878 Uhh, már el is felejtettem ezt a korcsot. Simán benn van a top 10 legelcseszettebb konstrukció között, főleg úgy hogy '50-es évekbeli.
Tudomásom szerint azért néz ki így, mert tudott volna úszni. A lánctalpakkal hajtotta volna magát. Ezért alig vannak rajta nyílások. Ezért néz ki ilyen áramvonalasan a torony és azért olyan nagy, hogy elég felhajtóerőt termeljen. A másik ok, hogy a toronyban van elhelyezve a motor is.
A kalkulált teljes tömege 25 tonna, ebből a torony 15 a test 10 tonna.
Eredetileg egy Chrysler motor hajtott volna meg egy generátort és az meg elektromotorok segítségével a lánctalpakat. Hasonlóan az elv mint a Ferdinandnál és az Object 252-nél.
De szóba került a gázturbinás meghajtás és egy mini nukleáris reaktor is.
Azt hiszem kamerákkal+TV kombinációval tájékozódott volna a legénység.
A fő fegyverzete egy mereven beszerelt 90 mm T208 löveg automata töltővel. Ez a T208 egy simacsövű löveg, ami egy ideig a T95 közepes hk-nak is a fő fegyverzete volt. A T208-hoz volt APFSDS lőszer, amelynek kezdősebessége 1520 m/s, átütőképessége 127 mm 30°-os lemez 2000 yardról . Tehát körülbelül olyan átütést produkált, mint a 120 mm M58, 105 mm T140 amerikai huzagolt lövegek.
Másodlagos fegyverzete egy .50-es és két .30-as géppuska.
Nagyon magasan van a súlypontja, éles körülmények között párszor biztos felborult volna. :)
Igen nagy célfelületet nyújt a torony, aminek a páncélvédelme nem lehet valami jó. 15 tonna nem valami sok, főleg úgy, hogy ott van elhelyezve szinte minden. Akik ezt komolyan gondolták nem voltak normálisak. Én már az úszás alapötletet se értem, hogy az miért olyan jó.