418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attiska #78995 Nekem már párszor eltűnt az ebayről rendelt kis cuccom. És nem is nagy dolgok voltak, pl. a lányomnak rendeltem két dollárért egy kis fülbevalót, soha nem érkezett meg. A hong-kongi csávó biztos, hogy elküldte... -
És ki mondta, hogy minden csomag eltűnik? -
ilsalon #78993 Én rendszeresen rendelek amerikából, meg angliából cuccokat. Volt olyan társasjáték, ami 6 kilós volt és volt olyan csomag is, ami kétszáz eurót is meghaladó értékű volt. Sosem tűnt el semmim. Volt, ami késett, vagy keresni kellett, de nem tűnt el. Szerintem a minden csomag eltűnik csak városi legenda. -
És az a röhej, hogy még itt a "civilizált" Budapesten is rengeteg csomag eltűnik. Egykori postástól hallottam olyat, hogy némelyik postán csak úgy kibontják a csomagokat és kiveszik belőlük a cuccokat, ha épp kedvük tartja a szortírozóknak. Majd beteszik zacsiba, és rátesznek egy sérülten érkezett címkét. Vagy csak egyszerűen lenyúlják az egész csomagot. -
Glo #78991 Valld be, ha Te kereskedö lennél mennyire küldenél szívesen árut Ukrajnába, Romániába, Bulgária vadabb részeire? :)
Magyarország nem akkora piac számukra, hogy érdemes legyen szarakodni a reklomációkkal, amik vagy igazak, vagy nem.. -
ilsalon #78990 Bár még csak pár csatát mentem a VK45A-val, de kijelenthetem, ez inkább egy med, mint heavy. Beleálltam a csatákba, mint egy KT-val, mert azt gondoltam olyasféle lesz ez, de nem. Amikor elkezdtem flankelni, meg oldalba lövöldözni vele, akkor mindjárt jobb lett a dolog. Most már értem, hogy miért adtak neki magasabb végsebességet, meglepődtem, hogy milyen fürge ürge. Jobban csak akkor lepődtem meg, amikor egy Stug háromből háromszor lőtt át szemből. -
bgabor #78989 Azért kiábrándító, hogy az angol webbolt szemében az EU véget ér Ausztriánál, mi itt a szutykos keleti végen mintha nem is léteznénk, ahogy a környékbeli országok se. -
SovereignXY #78988 Üdv emberek!
Egy kérdés. vkinek vmi tippje, hogy ha megy a WOt akkor az alapértelemzett átjáróm elérhetősége miért lassul be? Alap esetben 1-3 ms közt van. Ha megy a wot felugrik 60-70re is.
Sőt! Többször tapasztaltam, hogy néha nagyon laggol a játék. 750-999es pingek jönnek ki. Iylenkor ha pingelem alapértelmezett átjáró ott is ehhez hasonló értékek meg egy rakat elveszett csomag jön ki. Wotból kilépek néhány másodperc és jó úrja.
Vmi ötlet? -
Awakening #78987 Gratulálok a KLÁN-nak és külön a Field Commander-eknek ! Sok-sok ráfordított óra kellett hozzá, hogy idáig eljussunk.
Hajrá Kalózok !!!
Üdv.
Awakening -
hNeo #78986 ha nem veszik vissza jól megbüntetik őket. minden törvény a vásárlót védi. úgyhogy inkább korrupciországba nem küldenek:) -
Faboo #78985 Ja, E-50-el lehet én is meg tudnám csinálni. A stock párduccal sajnos ez nehézkesebb. -
R3nton #78984 Hát akkor nézzünk egy két példát ami megtörtént Jeges! :D Murovanka 2es oldalról indulunk. Heavyk elindulnak harcolni északra a dombok árnyékában. Én E-50el kakasülőn gubbasztok bokorban H3-ban. Ami ellenséges med bejön hátul lövöm illetve támogatom hátulról a heavyket és a magic forestre is jól rá látok. Nem szúrtak ki. Elég jól állunk, mikor JT feltűnik a varázserdő déli részén közeledve a város felé, bázisunk felé jött, gondolom az artykért vagy nem tudom. Ebben a pillanatban megindulok, 1 másodperc után már 60al meggyek, de nem szembe vele hanem északra indulok egy nagy kört téve, amikor megjelentem neki pont a hátuljában tűntem fel neki beparkoltam mögéje, meg se tudott moccani és 20 másodperc alatt 100%ról halott volt úgy hogy esélye se volt.
Másik eset: lakeville, 2es oldalról indulunk csiki-csuki alakul ki városban D9ben. T28 velem szembe engem figyel nem tudok kibújni mert szarrá lő. Panther2 elrobog mellettem 55el t28 megpróbál ráfordulni elvéti. Kihasználva a pillanatnyi nem oda figyelést megindulok és bemegyek melléje, nem tud rám fordulni. Mögé mentem, ismét easy kill.
Azt még úgy hozzáteszem, hogy E-50 top ágyújával kilövöm az ellenséges tank vezetőjének pupilláját 800 méterről, tehát trackelni se lesz túl nehéz:D
Ha nem agyatlanul rohansz elön a meddel akkor iszonyat brutál. A TD meg a heavyk ellen hatékony nem a medek ellen. Viszont meddel meg nehezebb szétszedni egy heavyt mint egy TD-t. De ha farkasfalkában megyünk 2-3 t-54el vagy pattonal akkor vége a dalnak ott mindennek. :D:D:D
-
De könyörgöm, előre kifizetem bankártyával, mi ebben a rizikó? Mondják azt, hogy nem veszik vissza oszt jóccakát! Mondjuk azokat, akik jó hírünket "intézik" külföldön, kicsit megnyírbálnám végtagilag, hogy ne többetnehogymár... -
Ry0K3N #78982 Wargaming TV 7.0 angolul
-
ilsalon #78981 És a buli még csak most indul.
-
hNeo #78980 így van azért nem küldik el neked, mert vissza fogod küldeni vagy ellopod. ilyenek vagyunk. -
Glo #78979 Köszönd a Magyar Posta Logisztikai ZRt.-nek :)
Mert Európai Szolgáltatást nyújt -,- -
azért írtam a play.com-nak, hoyg de miért nem postáznak ide? Bár sejtem, sajnos rengeteg webshopban nem lehet regelni magyarként.... -
Glo #78977 AMúgy rákerestem fórumokon, csak jót írnak róluk.. 4-5 napos szállítással. -
Glo #78976 Eléggé..
No majd írok nekik, hogy nicns-e valami partner üzletük Bécsben. Elvégre ez a föváros, vagy mi :P -
Huhh, most nézem, az Ausztria túlfele... -
Nem Bécsben, és szerintem ez csak webshop, de nem igazán tudok németül, majd este nézd meg mindenképpen az oldalt:
Gameware KG
Andechsstraße 85
A-6020 Innsbruck
Ez van írva a postacímhez. -
Redmaster #78973 Épp a prohardveren olvasom a wot fórumot és érdekes dolgot írnak ott. AP Pen nerf-ről beszélnek. (jajj de szép magyar mondat volt) Erről hallott valaki? Mert itt nem sg-n nem láttam erről felháborodást. CSak a HE-vel kapcsolatban. -
Glo #78972 Bécsben van? Ha benyomod ide a címét meg tudom nézni mennyire van messze tölünk. Sajna a weblapot nem hozza be az említett okok miatt. -
Az általunk linkelt shop az egyetlen hivatalos, ahol árulják Ausztriában. -
Glo #78970 Otthon lakok Sopronban, szal házhoz nem hozzák :)
Boltot keressetek, ahol bemegyek, és aszondom: kell 40 darab, és azt odaadják a pultnál a kp ellenében. -
Csak győzd majd hazacipelni őket :D -
Hoppálé, Te vagy az emberem! play.com-on a legolcsóbb, 6 GBP és inygenes szálíltás EU-ba, kivéve kis hazánkat... -
Glo #78967 Ok, otthon megnézem.. itt a "GAmes" labellel rendelkezö oldalak le vannak tiltva a proxy-n :) -
Renegade #78966 sógor e-shop -
Itt -
Glo #78964 Ha megmondjátok, hogy pontosan hol lehet beszerezni, akkor lehet, hogy Bécsben dolgozok még 2 hétig.. -
link -
Glo #78962 Mi ez a dobozos cucc, amit Ausztriából is meg lehet rendelni? -
crossy104 #78961 Nocsak! Bent vagyunk top 10-es klán listában!
http://worldoftanks.eu/uc/clanwars/ -
hNeo #78960 hol van egy lista arról hogy melyik tankra milyen osztályú equipment tehető fel? pl melyik tankra megy fel a class 3 venti? stb.. -
janika77 #78959 köszönöm. -
Elvileg, ha megy rá a cucc, akkor ingyen simán kiválasztod a listából és felaplikálod rá. Arra figyelj, hogy lehessen rátenni. -
janika77 #78957 Üdv.Tudna abban segíteni valaki ha leszereltem aranyért az egyik tankomról a töltés gyorsított miképp tudom felszerelni azt egy másikra? -
Sajna nincs kinnt ismerősöm :( bár, keresek, hátha.