banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Hát akkor nézzünk egy két példát ami megtörtént Jeges! :D Murovanka 2es oldalról indulunk. Heavyk elindulnak harcolni északra a dombok árnyékában. Én E-50el kakasülőn gubbasztok bokorban H3-ban. Ami ellenséges med bejön hátul lövöm illetve támogatom hátulról a heavyket és a magic forestre is jól rá látok. Nem szúrtak ki. Elég jól állunk, mikor JT feltűnik a varázserdő déli részén közeledve a város felé, bázisunk felé jött, gondolom az artykért vagy nem tudom. Ebben a pillanatban megindulok, 1 másodperc után már 60al meggyek, de nem szembe vele hanem északra indulok egy nagy kört téve, amikor megjelentem neki pont a hátuljában tűntem fel neki beparkoltam mögéje, meg se tudott moccani és 20 másodperc alatt 100%ról halott volt úgy hogy esélye se volt.

Másik eset: lakeville, 2es oldalról indulunk csiki-csuki alakul ki városban D9ben. T28 velem szembe engem figyel nem tudok kibújni mert szarrá lő. Panther2 elrobog mellettem 55el t28 megpróbál ráfordulni elvéti. Kihasználva a pillanatnyi nem oda figyelést megindulok és bemegyek melléje, nem tud rám fordulni. Mögé mentem, ismét easy kill.

Azt még úgy hozzáteszem, hogy E-50 top ágyújával kilövöm az ellenséges tank vezetőjének pupilláját 800 méterről, tehát trackelni se lesz túl nehéz:D

Ha nem agyatlanul rohansz elön a meddel akkor iszonyat brutál. A TD meg a heavyk ellen hatékony nem a medek ellen. Viszont meddel meg nehezebb szétszedni egy heavyt mint egy TD-t. De ha farkasfalkában megyünk 2-3 t-54el vagy pattonal akkor vége a dalnak ott mindennek. :D:D:D