418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    T-54en van olyan meg tudod nézni, ROF lassabb lesz T-44en, de mindenféleképpen nagy segítség neki mert 0,32es a pontossága ami azért megváltás lesz a borzasztóan pontatlan jelenlegi 100as ágyú 0,37es pontosságához képest. Átütés ugyanúgy 175mm
  • browing
    Kösz a választ.
    Most nem ugrik be hirtelen, de milyen is az LB-1 ágyú?
  • Nazarov77
    Igen, megkapja az LB-1 ágyút, más nem rémlik.
  • browing
    Heló mindenki.
    Lenne két kérdésem:
    - a kövi patchben hozzá nyúlnak a t-44-eshez valamilyen szinten?
    - kell valakinek egy 750 goldos + 1 nap prem-es kód? (az első ki privátot ír megkapja)

U.I nem pénzért adom, pusztán jószívűségből
  • ollie
    T34 lesz prémium, és valszeg a 7.1-el.
  • bodit
    akkor melyik amcsi tank lesz az a T34 mert gondoltam hátha beleférek az idöbe és kigrindelem :)
  • Szakesz
    A T32 sosem lesz prémium tank.
  • bodit
    akkor most a 7.0 vagy 7.1 töl lesz T32 prém tank?
  • Nazarov77
    Igen a Francia tankok jók voltak, sőt az Somua S35 volt a világ legelső tankja aminek öntött páncélja volt. Csak hülyék voltak és nem tudtak taktikázni, szétszórták a tankokat meg a gyalogság támogatására használták stb, aztán koppantak a blitzkriegnél.
  • ilsalon
    '39-40-ben technikailag a legfejlettebbek voltak a francia tankok, hiszen már majd húsz éves fejlesztési fázison voltak túl. Ugye a franciákat nem kötötte a fegyverkezési stop, mint a németeket.
    Nyilván ezek a gépek a negyvenes évekbeli változatokhoz képest kicsik és alulfegyverzettek voltak, de nem azért tudták lerohanni az országot olyan gyorsan a németek, mert a német harckocsik erősebbek voltak. Egyszerűen csak szétszórtan, szinte ágyúként használták ezeket a járműveket a gylogság támogatására, a német manőverezést és gyors reagálást nem tudták lekövetni.

WOT-ra lefordítva: Szerintem, amely tankok léteztek a valóságban, mind kis tieres lesz. Kb. ötös tierig ki is merül a dolog a Char 2B-vel. Utána jellemzően tervezőasztalos, vagy fantázia tankok lesznek a fán. Ami megkülönbözteti majd őket, hogy a nagyobb tiereknél megjelenik az autoloder, amivel 5-6 lövést lehet majd gyorsan elengedni, utána viszont hosszú ideig kell tölteni.

Jelenleg van pár francia prémium a német járgányok között. Mind elég erős a maga tierjében, ezért remélem, hogy ezek normál harcjárműként is majd jók lesznek. Én már nagyon szeretnék repeszteni a fent említett Char 2B-vel, vagy egy 150mm tarackal ellátott traktorral.
  • noname23
  • hNeo
    A francia hadvezetés 1940-ben még mindig az első világháborús doktrínákat alkalmazta, mozgóháborút elképzelni sem tudtak, és harckocsijaikat (amelyek egyébként felülmúlták a német harckocsikat) csak a gyalogság támogatására használták.

hm... én egyike vagyok azoknak akik alig tudnak valamit a francia tankokról...
  • ilsalon
    A kinézettel nincs baj. Nagyobb vagyok, mint egy átlagos postás, a postáskisasszonyokról meg ne is beszéljünk. Csak mielőtt balhézok, mindig megpróbálom először kultúráltan. A finom beszédből általában azt következtetik, hogy ez a muki jól nevelt, meg intelligens, úgysem fog itt ordíbálni tehát kapja be.
  • hNeo
    Én is beszállok:

Sziasztok.
    Van egy 750 goldos + 1 nap prem-es kódom WoT-hoz.
    Ára csak 500 Ft. Utalással kérem.
    (Előbb megadom a kódot, utána ráérsz utalni, nincs átverés.)
    Írj PM-be ha érdekel.

Copyright. Más ilyen ajánlatot nem tehet már.
  • R3nton
    nyilván ha heavyvel megyek és t95 jön szembe akkor onnan lelépek:D vagy ha esetleg olyan helyen van ahol az arty ki tudja szedni akkor spotolom csak, de szemből nem igazán szoktam rá lőni, max 1-2 HE-t, de inkább úgy vagyok vele, ha van másik lőhető célpont rálövök arra inkább ap-t
  • Nazarov77
    *e-mail ( lemaradt szegény "a" )
  • Nazarov77
    Lehet akkora haszonleső hogy nála még az e-milnek is postaköltsége van :D
  • kerla
    Ha ez egy kód, akkor mi kerül 6,99 euróba a postázásán? E-mailben átküldi oszt kész...
  • Glo
    Valakinek van üzleti érzéke :D
  • ilsalon
    Pár hónapja volt. De karácsonyra én is várom.
  • Nazarov77
    Elég ritkán, utoljára nem is tudom hogy mikor volt. Örülnék neki ha lenne.
  • Ry0K3N
    egyesek kibaszott pofátlanok.....
  • szecsko77
    http://www.ebay.de/itm/World-of-Tanks-Bonus-Code-1-Tag-Premium-750-Gold-/330649041311?pt=de_entertainment_games&hash=item4cfc37f99f
  • szecsko77
    Édes jó istenem... A német ebay-en már pénzért árulják a múltkori akciós 750 gold + 1 nap prem cuccot.
    Ez azért már szánalmas...
  • Adjunktus
    Hát nem lehetsz túl félelmetes vizuális szempontból!:)
    Nálunk az ilyen reklamációkat,az asszony intézi.Ha nekem is elő kell jönnöm,az már az utolsó stáció.
    De általában elég ha csúnyán nézek.:)
  • Koridor
    Milyen gyakra szokott féláru garázshely lenni?
  • kerla
    Ja, meg biztosra veheted, hogy midnen csomagodra ráverik vagy/és finoman kezelik. :-)
  • Glo
    Videó, felvétel, panaszkönyv. Szó elszáll, írást kivizsgálják. Megcsinálod 4-5-ször, mindjárt a legnyájasabb postáskisasszony lesz a földön. Vagy legközelebb BKV ellenörként latod viszont :)
  • ilsalon
    Most csak arra gondolok, hogy a mondandódba többről volt szó és úgy hangzott, mintha naponta veszne el csomag. Az, hogy egy csomagod elveszik, még nem minősíti túlzottan le a postát, ha több is, akkor már lehet igazad van, meg peched is.

Én más miatt nem szeretem a postásokat, illetve egy postást. Évekig a csomagot és az ajánlott küldeményt nem dobta be, csak megírta a kis cetlijét, hogy nem talált otthon. A bejárati ajtó pont a postaládákra nézett, ezért volt, hogy néztem, amint megírja a kis cetlit és bedobja. A csomag sem volt nála és nem is csengetett egyszer sem. Na kiugrottam nagy bőszen, hogy most rendet teszek. A kérdésre csak annyit mondott, hogy ő csengetett kétszer is, egyébként meg van gázspréje, ezért addig takarodjak az anyámba, amíg elő nem veszi, különben félóráig azon gondolkodhatom taknyom-nyálam egybefolyásával egyidőben, hogy minek is jöttem elő a lakásomból. Nos természetesen panaszt tettem a postánál, ahol azt mondták sajnálják, meg a kézbesítők nagyon le vannak terhelve, meg bla-bla, de a postás kisasszony szemében láttam, hogy azt gondolja: kapd be te köcsög.
    Ezért változtattam a hozzáállásomon. Olyan ritkán használom a postát, amennyire csak lehet. Elektronikus befizetés, csomagküldő szolgálat, email, stb. Én vagyok a fogyasztó, ha engem nem tisztelnek, meg a pénzemet, akkor én is mondhatom, hogy kapd be.
  • ollie
    "A kérésed jelenleg nem végrehajtható."
  • Nazarov77
    Hmm akkor lehet kifogytak a kódból, vagy most valamiért nem megy, próbáld meg később.
  • Nazarov77
    Nekem csak egy rossz tapasztalatom volt, mikor megvámolták az airsoftos Dragunov fa szettet, meg fegyveralkatrész néven volt kategorizálva ( megjegyzem az igazi Dragunovra még csak véletlenül se lehetne felrakni mert más a kialakítása ) az a 6-8 ezer forintos vám nem hiányzott.
  • Attiska
    Ezt írja. Két email-r is regeltem, de sehová sem érkezett meg a levél még.

Sorry, Ihre Anfrage kann leider zur Zeit nicht verarbeitet werden
  • silverchain
    Pedig én jobban fosok E-75-el a T95-ől, mint az Object704 -től, vagy a JT -től, olyan mint egy araszoló halál:)
    Nagy méretéhez képest meglepően jól fordul.
  • kerla
    Több száz rendelésen túl vagyok az ebay-en keresztül külföldről és az elmúlt 4 évben 1 csomagom tűnt el, ami angliából jött és nem volt biztosítva, tekintettel a kis értékre. Tehát e téren igen kedvezőek a tapasztalataim.
  • Nazarov77
    Na milyen magabiztosan írja overlord a dátumokat!

1. For 7.0 ~ December 10. For 7.1 - just December. If needed, we are going to withdraw some content from 7.1.

Ha valamit ki kell venni a 7.1ből hogy idén kijöjjön akkor nyugodtan kiszedhetik a 2 prém tankot nem fognak hiányozni nekem.
  • Nazarov77
    Ha lehet még regelni akkor elvileg működik még, kódnak azonnal meg kell érkeznie. Regelés után az oldal nem írt ki valami Achtungos szöveget?
  • Nazarov77
    Én is rendeltem már külföldről, kétszer Amerikából, és vagy 4-5ször Kínából, mindegyik csomag megérkezett probléma nélkül, előfordult hogy sokat ült rajta a vám, de más nem volt.
  • Attiska
    Működik még az a gamestar-os arany? Egy órája regeltem ott, és még nem jött email.
  • Attiska
    Mázlista.