banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Most csak arra gondolok, hogy a mondandódba többről volt szó és úgy hangzott, mintha naponta veszne el csomag. Az, hogy egy csomagod elveszik, még nem minősíti túlzottan le a postát, ha több is, akkor már lehet igazad van, meg peched is.

Én más miatt nem szeretem a postásokat, illetve egy postást. Évekig a csomagot és az ajánlott küldeményt nem dobta be, csak megírta a kis cetlijét, hogy nem talált otthon. A bejárati ajtó pont a postaládákra nézett, ezért volt, hogy néztem, amint megírja a kis cetlit és bedobja. A csomag sem volt nála és nem is csengetett egyszer sem. Na kiugrottam nagy bőszen, hogy most rendet teszek. A kérdésre csak annyit mondott, hogy ő csengetett kétszer is, egyébként meg van gázspréje, ezért addig takarodjak az anyámba, amíg elő nem veszi, különben félóráig azon gondolkodhatom taknyom-nyálam egybefolyásával egyidőben, hogy minek is jöttem elő a lakásomból. Nos természetesen panaszt tettem a postánál, ahol azt mondták sajnálják, meg a kézbesítők nagyon le vannak terhelve, meg bla-bla, de a postás kisasszony szemében láttam, hogy azt gondolja: kapd be te köcsög.
    Ezért változtattam a hozzáállásomon. Olyan ritkán használom a postát, amennyire csak lehet. Elektronikus befizetés, csomagküldő szolgálat, email, stb. Én vagyok a fogyasztó, ha engem nem tisztelnek, meg a pénzemet, akkor én is mondhatom, hogy kapd be.