418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tiszta sziámi ikerpár vagytok komolyan ha az egyiknek fáj vmi a másik egyből tudja
és ír helyette l0l
-
bgabor #79163 Tigrincsesen kívül itt senki nem használ több nicket, csak viccelődtünk. Bármelyik moderátor nyugodtan lecsekkolhat bármelyikünket, megvannak a módszereik a több nicknevet fenntartó felhasználók kiszűrésére. -
Mi lett ebből a topikból? Manapság az a menő hogy másnak adod ki magad? Ez büntetéssel is járhat, így viccelődni is rossz -
bgabor #79161 Vazze, akkor én saját magammal vitáztam anno sokszor napokon át a Haditechnika topikban? Végén még kiderül, hogy Molnibalage és Cifu is én vagyok egy személyben. Viszont ha így lesz, akkor nagyon büszke leszek magamra, mert akkor egy nagyon színvonalas topikot viszek tök egyedül a Haditechnikában. 

Ha már itt tartunk, nem lehetne esetleg, hogy Johnny Depp is én legyek? -
bgabor #79160
-
SZU #79159 Oké, bevallom lehengerlő intelligenciád leleplezett. B. Gábornak hívnak és ez a másik accom. Tök jó móka, és azért regeltem több mint 6 éve (kb. fél évvel később mint az alap accomat), hogy tudjak normálisan trollkodni.
De te ha jól sejtem tigrincses multiaccja vagy! Semmi bizonyítékom nincs, de ha már így rájöttem, le nem vetkőzheted magadról!
Akkor majd a másik accomon megírom priviben miért hibás a világháború fordulópontjáról alkotott véleményed. Puszi -
Nem mert gondoltam vagy olyan kreatív ha már 2accot is ismersz hogy a másikkal üzenj azt nem tiltottam le. -
:S :S
-
hááát... én az előző peccsben amikor az E széria jött, totál "megszívtam". Úgy döntöttem még előtte hogy a peccs előtt kifarmolom free-ből a DB-t, hogy átugorjam a szar 3001P-t, és akkor jó lesz nekem. Erre jött a peccs akkor amikor már csak párszáz, vagy pártíz free xp kellett volna, aszittem agybajt kapok. Aztán utólag jól jártam, mert át tudtam így is ugrani a P-t, egyből lett tigerP, és megmaradt a jó kis panther farmolásra a fullos 3001H is. Ha előző nap jobban megnyomom és elköltöm a free XP-t, tuti hogy tökön döföm magam :D Szóval én pl nem vette észre hogy akkor és ott patch lesz, persze lehet jelzik főoldalon. -
Glo #79155 Használható a VK is :)
Győzelem!
Csata: Mountain Pass 2011. november 29. 21:09:26
Jármű: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 1 427
Szerzett kredit: 35 160
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Mester Lövész -
SZU #79154 Ne gyere nekem a lelki világommal, ahhoz hogy megsérts igen kevés volt a próbálkozás.
Egyszerűen nem értem miért írsz egy konstruktívnak látszó üzenetet, ha letiltasz a válaszadással. Nehogy véletlen konstruktívan válaszoljak?
A te lelki világod nem túl gyermekded? =P -
Redmaster #79153 Annak a modnak mi a neve amelyik mutatja hogy mennyi sebzést kaptam? -
lexlutor #79152 .. azt azert ne felejtsd ma el h a tigris hosszu 88asnak van a legnagyobb atuteses a tier 7ben, kereken 200 mm.. -
Érdekes akkor meg minek írsz úgy mint akit megsértettek 
Mindenki mást meg se érintett a dolog csak a te lelki világodat. -
SZU #79150 Tisztelt Noname!
Nem vagyok senki klónja, maximum a bennem élő töppedt ikerszarkómámnak.
De ha már ilyen konstruktív PMet küldesz nekem, elég érdekes, hogy válaszra nem adsz lehetőséget, lévén letiltottál.
Egyébként meg jópofa klónja lennék bgabornak, amikor a haditechnika topicban nem egyszer összeugrottunk pár témában! (No offense bgabor =))
"T. bgabor klon accja
Igen csak tévedsz meg félre érted nem Afrika a fontos én sem úgy értettem hanem Afrikánál igen is eldőlt már a csata kimenetele mert Európából nem lehet minden erőforrást fedezni és mivel így elzárták és vissza szorították őket a gyarmatoktól onnantól kezve már csak a készleteiket élték szépen lassan fel.
Abban meg megint tévedsz hogy csak a számokat hasonlítgatod össze mert küldtek volna többet is/ [(küldtek is többet csak a tenger alján kötöttek ki és hamar rájöttek ez nem fenttartható)] csak nem bírták az iramot úgy mint az amcsik minden utánpótlási konvojnál 50%os veszteséggel kell számolni na ezt a luxust nem engedhették meg maguknak meg persze nem tehették meg az új orosz front miatt se és itt vissza is kanyarodtunk az előző problémához gyarmatok és támogatás nélkül nem lehet háborút vívni mert nem csak a a harcmezőn dől el a csata hanem az utánpótlás/gyártásnál is szebben fogalmazva a gyárak futószalagjánál is.
Ajánlom megnézni a Dícsőség arcai című filmet mert szeretünk világháborúról beszélni úgy hogy csak a főbb nemzeteket említjük és elfeledkezünk arról hogy a világon mások is élnek és részt vettek persze ez csak egy film és vannak korlátai koránt sem mutat teljes képet de a főbb problémákat bemutatja. " -
Most nézem a kalkulátort, 426k xp.
kb 1 hónap, max 2 és fél. Ha Januárig csúszna, akkor napi 8700 xpből kijönne a T34. Hát nemtudom... -
SZU #79148
Feltelepítettem a laptopomra is a WOTot. Minden low, de a tankok sem látszódnak! =) -
köszi a tippeket, azt hiszem nekifekszem, meg ha nagyon muszáj váltok a végén free xp-t, csak szólnak majd előre hogy holnap holnapután peccs. -
Tesztszerveren most kipróbáltam hétvégén még hogy nincs T10 csata 
A másik meg sokan írják T7-el nem tudják átütni szemből hát nekem nem okoz olyan nagy problémát tiger/P-vel át tudom lőni persze nem 10ből 10x de basszus nem is egy tierben vagyok vele akkor meg nem is kell.
Végszó nincs typom nem is fogok venni nem védeni akarom de ez tipikusan arra a rinyálásra emlékeztet mikor anno a t54 medet is boszorkány vadászták mert mivel anno az volt az új cucc ezért sokan használták is és az mm többet rakott be belőle amiből csapatmunka következett véletlen ha egy irányba haladtak hát most se állítsa senki se hogy ha csak egy két darab van belőle olyan nagy problémát okoz. -
A mondat első felét is olvasd el :P Amikor én megcéloztam a T34-et, napi 10ezret tűztem ki magamnak, néhol sikerült, néha összejött a 20k a T32-vel, közbe szakdogát írtam stb, volt hogy pár nap kimaradt. Prém nélkül. Persze egész délután nyomtam hogy összejöjjön, azért mondom, amennyi szabadideje van, hétvégén meg ha nincs más dolga, akkor bőven összejöhet több napra való tartalék is :D Ha diák megoldható. -
bgabor #79144 Napi 20 ezer XP? Hát nem tudom, nekem prém nélkül 8000XP volt a rekordom egy napon, és akkor is platoonban nyomtuk és remekül ment. Az átlag napokon, amikor nagyjából 2/3-ad a vesztes csaták aránya, örülök a 4000 XP-nek is. Jól sikerült nyertes csatáért kb 8-900 XPt szoktam kapni, 500-at átlag győzelemért, és gyakorlatilag semmit vereségekért.
És ugyebár itt nagyon nem csak a játékoson múlik, hogyan tud teljesíteni. Ott van ugye, milyen csapattársakat fogsz ki, és azok a "rejtélyes" esetek, amikor egyik csapatban van 4-5 platoon, a másikban egy sem, vagy az olyan napok, amikor konstans 30%-al kissebb az átütésed és sebzésed. Random, mi? Lószart... -
bgabor #79143 Össze kell szedni hozzá kábé 400.000 kreditet. Leginkább attól függ, mennyit játszol a játékkal. Nekem egy-másfél órát van időm játszani vele egy nap, és úgy döntöttem hogy esélytelen. Pedig nekem akkor stock T29-em volt. -
Melyik sherman? M4, vagy másik?
Amúgy online tech-tree, van XP kalkulátor altot nyomva tartod, klikkelsz egyikre, aztán másikra és kidobja. M4-ről kb 430ezer XP-t ad.
Amúgy csak attól függ hogy mennyi szabadidőd van, napi 20ezer XP-t kitűzöl magadnak, 3 hét alatt megvan max. -
lammaer #79141 Sztem simán. -
klezzz #79140 Nekem T1-M6 irányban 1 hónapja kezdtem a nulláról prém nélkül és 20k xp kell még a t34-hez. Ha rászánsz egy kis prémet könnyen megcsinálható, de az is lehet, hogy idén ki se jön, amilyen jól dolgoznak, pedig karácsonykor biztosan vennének páran. -
Nálatok is van olyan néha KV-3-ban hogy szinte semmit nem találtok el? A többi tankkal nincs ilyen gondom, de ezzel naponta egyszer eljátssza, hogy 20 méterről távolabb semmit nem talál el. -
Nazarov77 #79138 Ezt láttam, jó kis sig!
más: rohad szemét artyk, meglőtte egy a T20amat, lejött a fele HP de nem is ez a lényeg hanem hogy az 5 crewből 4 meghalt!! -
jocyd #79137 az eddigi legjobb köröm prem nelkül type-al
7 kill
Győzelem!
Csata: Steppes 2011. november 25. 17:31:08
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 216
Szerzett kredit: 62 776
Csatában elért Achievement: Steel Wall, Top Gun, Boelters Medal -
-
Szép béka! -
Bmsrt #79134 Pár napja megvolt Prohorovka pálya közepéről egy 56%-os JT a kezdőpontjuk erdős részén az oldalába lőve, örültem is neki rendesen!
(még a régi felbontással készült a kép) -
shermanról van még esély kifejleszteni peccsig a t34-et szerintetek? -
Ry0K3N #79132 :D
-
Ja bocs, a két "én"-t "én nem"-nek olvastam :D Trollgunnal mindig próbálok a mezőny mögött maradni. De mostanában olyan ritkán ad be nagy sebzéseket, hogy inkább nem is használom. -
Bmsrt #79130 Oké tudom értem ismerem a 107-est csak mivel én trolgun-fan vagyok azt használom ezért a nagyobb medekkel hadilábon állok mindíg.(a kicsik meg párolognak) -
Ilyen esetben tényleg nem nagyon van mit tenni. Ilyenkor szoktam azt, hogy leszarom mi lesz a végeredmény, csak minnél több dmg-t ki tudjak osztani mielőtt kinyírnak.
A másik véglet az, amikor a type platoon a bázison marad mindaddig amíg oda nem ér az ellen :D -
Nazarov77 #79128 Saját kategóriára gondoltam mikor 88at írtam, de pl panther L/100al is kicsipkézi. De pl ha nincs beforgatva a frontja akkor át lehet ütni 122,100as ágyúkkal, meg talán 90essel is. VKk meg szívták, de ők saját tierjükben is szívnak rövid 88assal pl egy KV-3 ellen.
Amúgy hétvégén VK36al mentem pár kört és persze voltak typeok, de mivel nem heavyk hanem medek ezért mozogtak és nem álltak le velem szemben. Oldalukat simán vittem, mikor képembe mászott kapott a kupolára. Legrosszabb esetben meg ott a HE. -
Bmsrt #79127 Így van megcsinálva az MM-je a tájpnak:
1.Nincs T10 csata
2.Nincs T9 med a csatában.
Ezért kerül relatíve felülre.A legerősebb cucc amivel normál esetben(nem platoonban) összefuthat az egy T9 heavy. -
Direkt írtam hogy 107-es. Az nem a trollgun. -
jaja, sztem jelenleg a wotba az egyik leghatékonyabb tank...fürge, vele 1 szintűeket is jól tudja lövöldözni, gyorsan lő, alacsony. tisztára olyan mint bétába a T-54 volt