A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SZU #79150 Tisztelt Noname!
Nem vagyok senki klónja, maximum a bennem élő töppedt ikerszarkómámnak.
De ha már ilyen konstruktív PMet küldesz nekem, elég érdekes, hogy válaszra nem adsz lehetőséget, lévén letiltottál.
Egyébként meg jópofa klónja lennék bgabornak, amikor a haditechnika topicban nem egyszer összeugrottunk pár témában! (No offense bgabor =))
"T. bgabor klon accja
Igen csak tévedsz meg félre érted nem Afrika a fontos én sem úgy értettem hanem Afrikánál igen is eldőlt már a csata kimenetele mert Európából nem lehet minden erőforrást fedezni és mivel így elzárták és vissza szorították őket a gyarmatoktól onnantól kezve már csak a készleteiket élték szépen lassan fel.
Abban meg megint tévedsz hogy csak a számokat hasonlítgatod össze mert küldtek volna többet is/ [(küldtek is többet csak a tenger alján kötöttek ki és hamar rájöttek ez nem fenttartható)] csak nem bírták az iramot úgy mint az amcsik minden utánpótlási konvojnál 50%os veszteséggel kell számolni na ezt a luxust nem engedhették meg maguknak meg persze nem tehették meg az új orosz front miatt se és itt vissza is kanyarodtunk az előző problémához gyarmatok és támogatás nélkül nem lehet háborút vívni mert nem csak a a harcmezőn dől el a csata hanem az utánpótlás/gyártásnál is szebben fogalmazva a gyárak futószalagjánál is.
Ajánlom megnézni a Dícsőség arcai című filmet mert szeretünk világháborúról beszélni úgy hogy csak a főbb nemzeteket említjük és elfeledkezünk arról hogy a világon mások is élnek és részt vettek persze ez csak egy film és vannak korlátai koránt sem mutat teljes képet de a főbb problémákat bemutatja. "