418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #79244 "az se pattog" helyett természetesen "az is pattog" olvasandó :) -
lammaer #79243 Jajj má, mindenki ezen a type front armoron van kiakadva?
Ad1: lőjj át szemből egy Ktigert vagy egy TigerP-t. Azonos vagy alacsonyabb tier és az se pattog
Ad2: az esetek legtöbbjében még ha akarnám se tudnám a frontját lőni, mert állandóan a seggüket meg az oldalukat látom. Nem azért mert hülyén használják, hanem azért mert ha jól használják és flankolnak vele, minimum az oldalát kell látnom. :)
Komolyan, van egyetlen különösen erős pontja, muszáj azt lőni és azon siránkozni?
ui: ha vmi tudós typeos megáll és csak afrontját mutatja, csak durrants oda neki egy HE-t. Stratégiát fog váltani és az esetek többségében ez azzal jár hogy elkezd fedezéket keresgélni csikicsukihoz vagy flankolásba vált. Mindkettő lőhetővé teszi. -
R3nton #79242 top ágyú e-50en sztem legjobb ágyú a játékban. Venti+rammer+stabilizátor megállsz és nem kell várnod hogy összeszűküljön mert össze van szükülve, iszonyat pontos, jó sebzése van, gyors reload, sztem nagyon adja -
Martens4466 #79241 Nekem a T29es amcsi tank fullon nagyon megfelel. Pontos és jó a tűz ereje, hátránya a papír kaszni:D -
hNeo #79240 Agyon kéne nerfelni a typeokat,
mert nincs pénzem venni egyet... -
Azt nem is mondtam, hogy nem lövik át. De bármelyiket szét lehet kapni vele :) -
hNeo #79238 De igen a type 59 a legerősebb med, mert:
Mindig 2-3 van egy csatában egy oldalon, és többnyire együtt mozognak, akkor is ha nincsenek platban.
Más tankok nem mennek így együtt t8 alatt.
És a tornya olyan kerek hogy lőheted bármivel...
Tegnap megutáltam az összest.
Ha velem vannak akkor nem hagynak lőnivalót, killt, nem jön a credit.
Ha ellenem vannak a 77% -os ferdinanddal is 20%-os találati aránnyal lövök rájuk...
A legidegesítőbb az, hogy Mindig egyesével mennek ellenük a mieink, nem fogják fel hogy csapatmunka kell, és egyet kell lőni.
Már a csata elején Pingelek, hogy mi fog történni! És megtörténik.
Úgy érzem nem fair. -
Sir Charles #79237 E-50-en jó a legerősebb ágyú? Vagy ugyanúgy csilingel mint a Pinokkió 88-as?
-
Nazarov77 #79236 Fullos panther II nagyon jó tank, bár sokat nem játszottam vele, mert mikor lekerült T8ba nekem megvolt és E-50et kaptam helyette.
De mikor a Panther T8 volt, nagyon szerettem, legjobb T8 mednek tartottam. Most a Panther IInek vastagabb a páncélja és nagyobb a végsebessége tehát csak jobb lehet.
"fokent az unalomig ismert gyenge agyuktol tartok amik szerintem mar marhara harmatosak lesznek egy tier 8asnal. " Remélem itt nem arra célzol hogy nincs meg az L/100 pantherról.
-
ilsalon #79235 Én jónak éreztem a panther II-t. A fegyver jó volt, a sebessége is. Fordulékonyság és a mérete miatt lehet vele szívni, de amúgy szerettem. Én flankelős, mesterlövészkedőset játszottam vele. -
Hát amikor én Tigris P-vel találkozom, nagyon ritkán van, hogy benyeli a lövést. Nem is nagyon emlékszem ilyen esetre. -
ilsalon #79233 Amikor mentem Tiger P-vel, akkor sokszor jött szemből a zsfááááádong kiséretében a nagy robbanás, majd nem sebződtem semmit. Néha jött a chaten is az üzenet, hogy fákyou cheeter. Csak tudnám mit akarnak mindig a fákkal? -
Oddball29 #79232 Én Tiger P-nek ha lehet már a fényszóróira (mint a Ferdinél), vagy az orrlemezére célzok, ott nem trükkös, kupolát is mindig viszi közelről. -
lexlutor #79231 ..ezt kifejtened? nekem most lettem meg a panther2es, a nagyobb torony van meg meg meg csak, meg amit meg fel tudtam tenni ra korabrol, de egyenlore nem nagyon tudom hova tenni magamban ezt a tankot. mondjuk meg csak 3 kort mentem vele, mindharom gyozelem lett, de valahogy nem latom meg benne a potencialt, mitol lesz jobb mint a sima panther.
fokent az unalomig ismert gyenge agyuktol tartok, amik szerintem mar marhara harmatosak lesznek egy tier 8asnal. -
ilsalon #79230 Az oké, hogy vinnie kéne, de vagy nem találod csak a testét ->pattan, vagy nulla damage critical jön be és elnyeli. -
aha, csak ahhoz el kell találni a tornyot. Az is képes benyelni a lövéseket (érdekes módon csak az ellenségé, az enyém valahogy sose) még a kupola is van hogy benyeli. -
Nazarov77 #79228 Ja béna volt, de nem lehetetlen legyűrni egy nem bénát se, csak 50el van több HPja, és távolsági harcban egyértelműen P kerülne ki győztesen. BL-10 is pattant már rólam nem egyszer.
Meg trükkös tornya van, néha csak úgy elnyeli a sebzéseket. Löveg találatnál meg pattan. Tegnap 2x lepattantam róla a T34esem 120as ágyújával, nagyon örültem neki. -
Akkor béna volt az IS-3. Még a 122 millis ágyúnak is kell vinnie a Tigris P tornyát. -
Martens4466 #79226 Igaz nagy a töltési ideje az oroszoknak de egyszer találjon célba
-
Nazarov77 #79225 Ellenben az ISnek kapáltak ha Tiger(P)vel kell küzdenie, főleg nagy távolságból. Pvel IS-3at öltem 1v1ben 100%ról. És még maradt 400HPm. -
IS-el? Tigris 200-an pennel, T29 198-as pennel, vagy 168, de az is elég, tigerP szintén 200-as pen. IS-t a tierjében az összes többi átlövi ha fullos. -
Nazarov77 #79223 Kb az egész ruszki treere ez igaz, bazi nagy célzási idő, és pontatlan ágyúk. Ezért nem szeretem őket. -
Nazarov77 #79222 Ja, még rosszabbul jártak volna ha 3 Panther II ment volna ellenük. -
ilsalon #79221 Hát tényleg nem egy mesterlövész az az ágyú. De én attól szeretem. -
Úgy tudom, hogy átütés szempontjából számít a tank tierje is, vagyis a 105-ös hatékonyabb a T34-en mint a T29-en (vagy akár a T32-n). Én is észrevettem, hogy T32-vel sokszor olyan helyeken ütök át, ahol nem igazán volt esély T29-cel. -
Martens4466 #79219 Nekem a KV-3-al csak annyi a bajom, hogy 10 lövésből kb. 4 mellé megy és 2 meg eltűnik
. Egyébként nagyon jó és erős tank.
-
Na jó de 2 tier 6-os tanknak azért csak nem kéne győznie 3 tier 8-as ellen? -
Köszönöm a gyors választ :) -
Nazarov77 #79216 The public test server of 7.0 update will be stopped at 10:00 UTC, November 30th. The third test is expected to start on December 2nd. -
Tudja valaki,mi van a teszt szeróval?
Az istennek nem akar beengedni. -
Attiska #79214 Jó, de nem mindig lehet a csata hevében az alját becélozni. Na, délutánig pihentetem a játékot, azt hiszem beragadt a szopóág kapcsoló. Tán Overlord vodkát öntött bele, hogy rohadna meg. -
ilsalon #79213 Ha sikerül az alját eltalálni, akkor ok. Egyébként néha én is járok úgy vele, hogy egy istennek se sebzem, csak lepattanó, meg kritikus. A következő körben meg bemegy majdnem mindegyik.
Mióta megvettem a T34-et, négy napja, csak a duplát megyek vele. Mivel tét nélküli eddig négy nap, négy meccs, négy dupla, nincs mit izgulni. Csodálkozom is. Na ezen a tankon meglepődtem a 105-ös puskán. A legutóbbi meccsen a alulról voltam a harmadik El Hallufon. A dombtetőről eregettem a golyókat. Oldalazott egy E75 lent a völgyben, ezért átváltottam AP-re, majd kilőttük. Azután jött egy Maus, az is oldalazva. Mondom ellövöm rá az AP-t, majd utána HE. És átvitte az oldalát az AP lövedék. Gyorsan előttem a HE-t és utána újra AP-vel átlőttem az oldalát. Ilyet a T32-őn sosem csinált nekem ez az ágyú. -
Attiska #79212 Rohadt Type 59. A 8,8-as KwK 36 L/56-al szemből átlőhetetlen. Épp az előbb botlottam egy hármas szakaszba, egy VK3601 meg én a VK3001(P)-vel. Esélyünk sem volt. -
Attiska #79211 Nagyon nem megy ma a duplázás. Sorra jönnek a vesztes csaták. -
ilsalon #79210 Ja én is így vagyok vele. Ha itt lett volna valamelyik bolt polcán, akkor megvettem volna, de így nem lesz belőle semmi. -
Hát ezaz. Amelyik meg szálílt, horror a pk. amazonon 7,57 gbp a cucc, de pk-val, adóval mipöccömmel együtt 18 fontot kérnek érte!! Könyörgöm, azért veszek 2 havi prémat inkább.... -
Nekem KV-3-al jobban fekszik a tornasor közepe. Ha felül vagyok a kisebbek hajlamosak azt hinni, hogy nincs szükségem támogatásra. -
Igen, sajnálom, hogy elite nálam, mert így már nincs motivációm azzal menni. -
ilsalon #79206 Amúgy olyan választ adnak a devek, hogy rendeld meg a mittomén milyen oldalon, mert egész Európában igyenes a szállítás. Ez az oldal viszont Magyarországi címre csak annyit mond, hogy UK és Európába szállít, Európán kívüli országba nem. Értem, hogy lecsúsztunk, de mikor szavaztak ki minket a villából?
-
5-6 tierben szerintem is egyértelműen a szovjet heavy tankok a legfaszábbak. Még a tis-6 is sebez ap-vel mindent T8-ig, csak célozni kell. De IS-el sem kell semmitől megrettenni a tier-jében.