banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Ha sikerül az alját eltalálni, akkor ok. Egyébként néha én is járok úgy vele, hogy egy istennek se sebzem, csak lepattanó, meg kritikus. A következő körben meg bemegy majdnem mindegyik.

Mióta megvettem a T34-et, négy napja, csak a duplát megyek vele. Mivel tét nélküli eddig négy nap, négy meccs, négy dupla, nincs mit izgulni. Csodálkozom is. Na ezen a tankon meglepődtem a 105-ös puskán. A legutóbbi meccsen a alulról voltam a harmadik El Hallufon. A dombtetőről eregettem a golyókat. Oldalazott egy E75 lent a völgyben, ezért átváltottam AP-re, majd kilőttük. Azután jött egy Maus, az is oldalazva. Mondom ellövöm rá az AP-t, majd utána HE. És átvitte az oldalát az AP lövedék. Gyorsan előttem a HE-t és utána újra AP-vel átlőttem az oldalát. Ilyet a T32-őn sosem csinált nekem ez az ágyú.