418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sippie
    Amióta aktív a prémium, ugyanazzal a szar stock T34-el egy csata kivételével mind győzelem volt, és jó kis 1200-as XP-sek, vagyis prem nélkül 800-asok... érdekes, biztos puszta véletlen :D
  • Bugi Misi
    sztem figyelik az IP címeket xD mert 4 kódot csináltam késő délután és új szállítmány után hozta be 0 keyst xD
  • tbundy
    pedig adja kapásból, és még 5004 kód van elvileg
  • xblades
    Keys Available: 5120

Én beregeltem és azt írta nincs szabad key, majd rányomtam a get key-re és már adta is:)

Csak igy kénytelen leszek három napig játszani, pedig egy kis pihenőt terveztem be.
  • Bugi Misi
    igen innen másoltam:D
  • tbundy
    itt is nézted?
  • Bugi Misi
    nekem ezt írja régóta
    Keys Available: 0
  • Trabant93
    Nekem még az e-mail se jött meg...
  • tbundy
    hm, mégis kaptam
  • tbundy
    most regeltem, de már nem kaptam :(
  • Bmsrt
    Csak a láncot,a többire nem volt idegzetem,most azt tervezem hogy ha meglesz a motor az E-75-ön visszaveszem majd félárú slotkor,maradt rajta 12666xp majd dobok hozzá freet és megveszem a tornyot vagy a 88 L100-at.
  • Trabant93
    Van még kulcs?
  • ximix #79392
    Biznic
    -Hallo Overlord?
    -Igen?
    -Figyú ez az Alienware alig megy alig van pár új reg, a pénzes reklámokkal is alig keresnek meg, kéne egy kis vérpezsdítés és a múltkor az expon azt mondtad tudsz segíteni.
    -Aham tessék itt van 20.000 WoT bónusz kulcs.
    -??? Ez fog segíteni .
    -Csak figyelj !

Hírek
    Alienwares újra a csúcson 3 óra alatt 20000 új regisztráció.

Az Sg.hu- beruházhatna pár kulcsba ha esetleg szeretne egy pár ezer új reget :)
  • Pales27
    E-50en mindent kifejlesztettél 38 meccs alatt?
    Ennyi meccs alatt lehet vmi szar ha még stock is.
  • Bmsrt
    Na most komolyan...

Mit csinálok rosszul?
  • Bmsrt
    Igen bármikor.Nem kell elkapkodni a dolgot.
  • Egerwin
    Noob kérdés: ez a 300 arany amit adtak a kóddal bármikor felhasználható? Mert, ha igen, akkor megvárom, hogy felébe kerüljön egy garázshely. :)
  • Bmsrt
    Összejött az első acélfal E-75-el el sem hiszem 60 menet kellet hozzá!(vesztes meccsen persze)
    Én maradok egyedül egy Is-4 egy E-75 egy Tiger és két Gw panther ellen beírom nekik hogy cappeljenek nem izgat(van vagy 110hp-m) erre persze a véremet kívánja a saját csapat meg az elpusztult ellen is,de egy magyar T34 meg aki ellen harcoltam megdicsért mert jól harcoltam,valószínűleg innen fórumról,mert máshova nem irkálok.(köszönöm neki!)
    De nálam biztos átok ül az E-sérián mert ma már a 75-öst is el akartam adni a folyamatos kudarcok miatt(Mineson hegy mögött 1 shottolt egy arty,városi pályán mellém lőtt az arty és fele Hp ugrott,4x pattanok az Is-4 ről pedig becézom a megszokott helyeket,ferdi átlő a felső páncélon stb...),az E-50-et kemény 29% winrattel adtam el 38 meccs után annál rosszabb már nem jöhet...
    Mit érdemes előbb beszereznem a végső motort vagy a löveget?
  • Trabant93
    Most hogy olvastam a kommenteket,felregeltem én is,de még mindig nem jött meg az e-mail,remélem azért egy kummányi kódot nekem is hagynak :D
  • charlie0930
    Nekem is sikerult freemail-re egy kicsit várni kellet de utána simán ment egyébként tényleg gyorsan fogy a cucc amig vártam az email-re kb 6perc 3000 valamennyiröl lement 1452-re.A type-59-ről csak annyit hogy az előbb panther 2-vel szerettem volna gurulni egyet az ellenél 4 type-59 és volt szerencsém az első 2 percben kifogni 3-at körbevettek és ledaráltak fél perc alatt.És ráadásnak még beirja az egyik köcsög hogy noob panther.ANYÁD. Eddig sem volt gyenge hogy körönként 4-6 arty van de most még 3-4 type-59-el egy kicsit sok.Még szerencse hogy az e-75-mel a 12.8 gunnal szépen tudom őket cirogatni.
  • jocyd
    9129 db kod van meg
  • Nazarov77
    Ja én is, WG látta a rohamot és küldött még egy teherautó ellátmányt az éhező wotosoknak :D
  • zsupeti
    Keys Available: 9672
    Az előbb néztem.
  • S1mlis
    My Giveaway Keys

You have no active keys, and there are no keys available at this time.

Nekem ezt irka akármit is csinálok.

Ha volna vkinek és nem kell a kód azt megköszönném.
  • MitsuMishi
    Hja, akkor viszont nem kell,azóta megszereztem az enyémet :)
  • zsupeti
  • Nazarov77
    Gyorsan fogynak a kódok. Komolyan erről a black hawk down jut eszembe mikor nekiestek a vöröskeresztes ellátmányos kocsinak a Szomáliaiak :D:D

• Zegi Norbi HUN
    Meddig kell felhasználni ezt a kódot???
  • Nazarov77
    Szerintem neki rossz számot írt az oldal a terhelés miatt.
  • Zegi Norbi HUN
    1314 :)
  • Sippie
    ?
    Keys Available: 1357
  • Zegi Norbi HUN
    Nekem azt írja,hogy még van 1362:)
  • MitsuMishi
    1 kulcsot én is szeretnék ha valakinek van fölösbe kérem privátba légyszi :(
  • S1mlis
    Ha volna vkinek 1 felesleges Key kérem dobjon meg vele.
  • noname23
    Keys Available: 0 Ez gyors volt lol
  • Plata
    SPG.Amerikai prém arty.
  • klezzz
    Nem csoda hogy megtalálták wot general chatben is reklámzzák már...
  • Desmodromic
    Lassan a wargaming ebból fog élni!
    Srácok kirakhatjátok a promónkat az oldalatokra, de ezért keményen tejelnetek kell!
  • Nazarov77
    Na megvan!
  • Koridor
    kicsit tulterhelt a WoT is:

Server is temporary unavailable. Please try again later.