A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #79387 Összejött az első acélfal E-75-el el sem hiszem 60 menet kellet hozzá!(vesztes meccsen persze)
Én maradok egyedül egy Is-4 egy E-75 egy Tiger és két Gw panther ellen beírom nekik hogy cappeljenek nem izgat(van vagy 110hp-m) erre persze a véremet kívánja a saját csapat meg az elpusztult ellen is,de egy magyar T34 meg aki ellen harcoltam megdicsért mert jól harcoltam,valószínűleg innen fórumról,mert máshova nem irkálok.(köszönöm neki!)
De nálam biztos átok ül az E-sérián mert ma már a 75-öst is el akartam adni a folyamatos kudarcok miatt(Mineson hegy mögött 1 shottolt egy arty,városi pályán mellém lőtt az arty és fele Hp ugrott,4x pattanok az Is-4 ről pedig becézom a megszokott helyeket,ferdi átlő a felső páncélon stb...),az E-50-et kemény 29% winrattel adtam el 38 meccs után annál rosszabb már nem jöhet...
Mit érdemes előbb beszereznem a végső motort vagy a löveget?