418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #79484 Az a baj, hogy a többségnek megvan az a rossz tulajdonsága, hogyha nem hal bele az első lövésbe, még a végén képes és visszalő, ami egy nagyobb arty esetében problémák sorát indukálhatja :) -
Nem azzal van a probléma hanem csak az egyik oldal kap.
Talán majd egyszer felfejlődik az mm és képes lesz fairplay mindkettő oldalra pakolni.Mert én is tapasztaltam, hogy ilyenkor a másik oldalon az artyk nyugalomban várják a scoutolást és legalább egy artynkat kilövik. -
ilsalon #79482 Nagyobb gépeket is kilőnek egy lövésből. Tiszta god mód.
Én viszont szeretem őket sok lövésből kinyírni, hogy szenvedjenek. És ha még majd dezertálni sem tudnak, akkor lesz csak igazán ihaj.
-
VanDaal #79481 Az előbb Dr_Schmerz-cel voltam egy csapatban, és megdícsért :) Tier10 csata volt, én legalul Tigrisben. Kikaptunk, de legalább csináltam 2 killt, mielőtt 100%-ról 1shotolt egy arty mozgás közben. Saját bevallása szerint AP-vel lőtt, szóval még telibe is talált. Mi lenne ha még OP-k is lennének?
-
Plata #79480 Mondod te,de szerintem meg jó szokás,mostanában főleg csak artyzok,és keveslem a meglevő arty állományom,szeretném tovább növelni. -
Ha autózok, a bicikliseket utálom . Ha biciklizek, az autósokat utálom .
A rinya mindig szubjektív :D -
Na de miért csak az egyik?:D -
Szerintem a legundorítóbb szokás az, ha valaki rendszeresen artyba ül. xD -
Nem tudlak sajnálni ne haragudj... 7 arty csapatonként... Vicc. Megérdemlik a scoutokat. -
Vagy az hogy ennyi artit pakol egy csatába ... -
Azt hiszem (a sok közül) az MM egyik legundorítóbb szokása, hogy az egyik csapatba (többnyire ellenfélhez..) betesz 1-2 T-50-et vagy Dagileót, a másikba egyetlen egyet sem ..
-
De látom te az enyémet komolyan vetted :D -
bgabor #79472 Na én asszem befejeztem mára a játékot, elég volt a Tier 7-8 as artykból, amiknek létezniük se volna szabad, meg a 2000-es területre ható sebzésükből. -
Hagyjad nem érti a viccet és trollkodik +most ki használja ez miatt a fórumot vagy bármi mást én kb többet nem is látom az ailen oldalt csak ha megint adnak kódot xD. -
Viccnek szántam, én sem hiányolok 2000 ezer új tagot széles e világból.
De az Alienware-ban is tudják hogy e kb 20000 kulcséért regisztrálok közül jó ha kb500 ember bele is lapoz az oldalukba és jó ha kb100 új tagot nyernek vele ez nekik szerintem csak amolyan hírverésre és ingyen reklámra volt jó kicsit több orgánumon megemlítik nevüket a felhasználok és az oldalukon szívesebben helyeznek el reklámot a nagyobb gyártók, erre akartam utalni viccesen az Sg.hu-nak ha esetleg szeretnének egy kis felhajtást az oldaluk körül akkor csak WoT bónusz kulcsot kell beszerezni. -
Glo #79469 *eladhatod -
Glo #79468 A többit aladhatod Ebay-en :D -
Így van a freemail az egy nagy.... mire oda elküldték addigra már 3 másikat csináltam. -
Én is az EVE-ben gondolkodom. Most szeptemberben hagytam lejárni mindkét accountom, majdnem 4 év után. Ott tényleg nem idegeskedek ennyit. -
Renegade #79465 hehe, én meg leporoltam az EVE-t, SW-t nem merem kipróbálni, mi van, ha megtetszik? :-)
hát, bármennyire is hc játék az EVE, sokkal nyugodtabb vagyok, bármennyire is nagy az ára annak, ha hibázol. :-) -
bgabor #79464 Én ugyan így jártam a Skyrimmel. Újra rájöttem, hogy egy játék lehet marha élvezetes és letehetetlen, nem pedig idegesítő és csaló(szopóág effektus), mint a World of Tanks.
Nem nagyon látok az orosz fejlesztőkben képességet arra hogy összekapják magukat és megreformálják a játékukat. Tehetségük sincsen annyi, távolról sem, mint egy Bethesda fejlesztőgárdának. -
Én csak a klán miatt WoT-ozok jelenleg ... Egyszerűen nincs kedvem leülni szopni önszántamból.
Remélem ebből tanulnak majd ...
Ez a játék a tökéletes példája annak, hogyan lehet az aranytojást tojó tyúkból húslevest főzni és azt is nagyon elbaszni ... -
VanDaal #79462 OFF:
Én a Skyrimmel vagyok így :) Nagyon rákaptam, azóta nincs dühöngés... -
VanDaal #79461 Pantherral top tank vagyok, menet közben megdurrant a Hummel. Cirka 1000 hp ugrott. Ezt csinálja már egy tier5 fostalicska is, de persze kicsit sem ÓPÉK. -
Pares #79460 Kb. 3 hónapja nem WoToztam, kb. ugyan ezek miatt. Azóta a 7-es javítást "várom", legalábbis kíváncsi vagyok, de nem hiszem, hogy a mostanában megjelent/megjelenő játékok mellett a WoT bármiféle élményt tudna nyújtani... (Skyrim, Swtor,...) -
Ekkor indul a Star Wars - The old Republic :)
Bár a preorderről lecsúsztam ...
Hétvégén béta weekend volt ... kipróbáltam ...
1: 3 estét nyomtam végig úgy hogy egy csúnya szó nem hagyta el a számat ...
2: A "na még 500 XP és hagyom ezt a szart a picsába" helyett úgy feküdtem le, hogy "nna, 9 óra, korán kelek holnap, de ez a quest még érdekel ... húúúú , 1.45, aludni kéne ..."
3: Nem találkoztam olyannal, hogy az agynélküli csapattársak miatt bukok valamit ...
4: SW fan vagyok gyerekkorom óta ...
5: sorolhatnám napestig ... nem egy kategória a kettő ...
Többször említettem hogy WG-s barátainknak igen össze kéne kapni magukat, ha életben akarnak maradni, a WoT egyre gyengébb, és olyan nevek jönnek mint a SW vagy a Diablo ...
Már így is folyamatosan egyre kevesebben vannak a szervereken, ha ezek beindulnak akkor szerintem ezek a számok is igen keményen megcsappannak ... -
hellokitty92 #79458 Tegnap egész este szopóágon voltam, zsinorban volt 12 vereségem 4 különböző tankkal. T32-vel adtam három 0 sebzésest egy t95nek, egyet az oldalába kettőt a kupolába, mind3 átütötte! Köv csatában adtam egy 0-os egy panther oldalába! T32-vel 3x nem tudtam átütni az 5m-re, teljesen szembe álló e50 hasát, 330m-ről nem találtam el egy gw panthert, egyszer elé lőttem, egyszer meg ellőttem fölötte. Nem tudtam sebezni egy kv3-at 3 lövéssel sem, lepattantam 2x egy is-ről. Ammorackelt egy is4 a t32-ben ülve és még lehetne sorolni, elképesztő volt... De azért e50-el összejött egy 8 killes böllél. Ennyit erről h a szopóágra kerülést befolyásolja-e a prém, városi legenda...
Ma úgy kezdődik a nap h a fos e75-nek a hasát egyből átlőtte egy t32, pedig be volt forgatva. Én nem is emlékszem arra mikor volt h én át tudtam volna lőni, akár teljesen szemből... -
MuldR #79457 Miert pont 18 nap mulva? -
E-mailen csak regisztrációt megerősíteni kell. A kódot Én sem levélben kaptam. -
VanDaal #79455 Azt hittem, már sose lesz belőle tank... :)
-
Plata #79454 Bakker t44-el az előbb elmentem scoutolni,aminek az lett a vége hogy kaptam egy felderítő érmet,és kurva sok xp-t.Többet mint másik csatában ölésért. -
Martens4466 #79453 szép teljesítmény. nekem pedig 30-40 perc után küldték. -
Plata #79452 -
Plata #79451 Fél órát?Tegnap óta várok rá.
-
Plata #79450
Győzelem!
Csata: Abbey 2011. december 1. 11:41:52
Jármű: M36 Slugger
Szerzett tapasztalat: 2 492 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 200
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
-
Martens4466 #79449 Igen, de aki újonnan reggel annak küldenek emailt. A freemailra is jön csak várni kell kb fél órát:) -
Redmaster #79448 DE amúgy milyen emailről beszéltek? amikor rányomtok hogy get key akkor az új oldalon van egy nagy zöld szöveg és annak az alján ott van a kód. -
Ne freemail használj. -
Glo #79446 Várni kell. Asszon yotthon kb 20 percet várta a mailre, de müködik. -
Plata #79445 Próbáltam de a regisztrálás nem megy,nem kapom meg az emailjüket.