banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Tegnap egész este szopóágon voltam, zsinorban volt 12 vereségem 4 különböző tankkal. T32-vel adtam három 0 sebzésest egy t95nek, egyet az oldalába kettőt a kupolába, mind3 átütötte! Köv csatában adtam egy 0-os egy panther oldalába! T32-vel 3x nem tudtam átütni az 5m-re, teljesen szembe álló e50 hasát, 330m-ről nem találtam el egy gw panthert, egyszer elé lőttem, egyszer meg ellőttem fölötte. Nem tudtam sebezni egy kv3-at 3 lövéssel sem, lepattantam 2x egy is-ről. Ammorackelt egy is4 a t32-ben ülve és még lehetne sorolni, elképesztő volt... De azért e50-el összejött egy 8 killes böllél. Ennyit erről h a szopóágra kerülést befolyásolja-e a prém, városi legenda...

Ma úgy kezdődik a nap h a fos e75-nek a hasát egyből átlőtte egy t32, pedig be volt forgatva. Én nem is emlékszem arra mikor volt h én át tudtam volna lőni, akár teljesen szemből...