418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ollie
    750 aranyat akarsz váltani XP-re? Tudod az mennyi? 3750 XP. Az szerinted mire elég? Több tízezer arany kell, hogy értelmes mennyiségű XP-re válts, mert ugye 1 arany = 5 XP.
  • hadtjuk
    Szu

Ha maradt még kiadatlan kodot, kérhetnék email címemre magamnak, meg a fiamnak kettöt?
  • ollie
    Lődd a haspáncélját, azt mindig átviszi.
  • ollie
    Kipróbáltam párszor, és minden találat után lelkiismeret furdalásom volt, hogy hogy lehetek ennyire görény.
  • Nazarov77
    Viszont itt a várva várt garázs slot!! :D
    gold lőszer és consumeable is kedvezményes, de még ha 90%os kedvezmény lenne rajta akkor se kéne.
  • Nazarov77
    OMG ez a kép, szegény chaffee azzal a kuka toronnyal, még jó hogy megbabráltam a model fileokat hogy a stock legyen a fejlesztett is..
  • ujhazi
    Operation Winter Assault:

Starting at 5:30 UTC on Sunday, 4 December and until 5:30 UTC on Sunday, 12 December, stock on gear and ammo for superior fire power:

Up to 58% discount on gold rounds (Current price - New price: 1 - 1, 2 - 1, 5 - 3, 7 - 4, 10 - 5, 11 - 5, 12 - 6, 13 - 6, 15 - 7, 16 - 7, 17 - 7);
    60% discount on gold consumables (new price during the special - 20 gоld);
    50% discount on additional equipment;
    50% discount on garage slots purchase.
  • Martens4466
    jaja lehet látni a lövedékeken hogy ívet írnak le
  • ollie
    Már nem gyűlik a datacore, ha lejárt az előfizetés EVE-ben.
  • ollie
    Hogy hat BF3-ban? Itt is ívben megy a lövedék a gravitáció miatt, csak nem látod. Amikor célzol, a gép eleve fölé céloz neked az ágyúval, hogy eltaláld a célt. Vagyis, hacsak nem közvetlen közelre lősz mindig feljebb áll az ágyúd, mint amit a célkeresztben látsz.
  • Martens4466
    Valahol a wikiben a WOT honlapján, ha jól tudom
  • ilsalon
    Ezt hol lehet elolvasni?
  • Eagle16
    Mos leírtad hosszabban azt amit én leírtam röviden...

"A testen az effektív páncélzata kb. 150-160 mm körül van"

"Így az effektív 200mm helyett 156mm kell csak átlőnöd".

Az nem érdekel hogy mi lesz a 7.0-ban, mert még nem tartunk ott.

• Nazarov77
    Overlord december 10et írt, bár az szombat, majd meglátjuk.
  • Seriallkillah
    mikor jön a patch elméletileg?
  • Hell Girl #79629
    Na szép .... :)

Most jöhet a T29-es felüdülés. :)
  • Bugi Misi
    Az utolsó M6 köröm
  • klezzz
    Ez új game modot jelent? v ez mire vonatkozik?

Tank company levels:
    Along with the present battle mode, which will be called Absolute, new divisions of tank company battles will be introduced: Junior (tier 4 is maximal), Medium (tier 6 is maximal) and Champion (tier 8 is maximal). Each of them will have the tank company points limit, and the limitation for tank tiers (first of all, for tiers of SPGs and light tanks). At the moment we're perfecting the tank company divisions balance, which will establish the best formulae of "points/tiers" possible. The names of divisions are considered and are subject to change.
  • davidbog
    Ha ezt tényleg így csinálják meg, akkor a Maus, E-100, IS-7 szemből szinte átlőhetetlen lesz minimum 260-as átütés kell a teknő frot részének átütéséhez is, máshol meg teljesen esélytelen lesz lőni őket szemből. De az IS-4, E-75, E-50, T-54 is nagyon jól járna.

Az amerikaiak pedig kegyetlenül beszopnák. A páncélzatuk nem sokat profitálna, mert a T29/T30/T34 homlokpáncélja a valós életben is csak 178 mm effektív vastagságú. Ráadásul mind a 90, mind a 105 mm-es lövegeik elmaradnak átütésben a másik két nemzet hasonló szintű lövegeitől. Csak nem hozzák ki így a 0.7-et. Így azért tényleg nem kéne.
  • Bmsrt
    Persze de Kv-3-ra vagy a 107-es vagy a 122-es való a 100-ast felesleges azon használni,és azt kérdezte melyik a jobb,a 100-asnál a 107-es jobb mert nagyobbat üt,tehát több xp+credit...
  • bardocz
    A 107-es az gondolom már megvan a KV-ról.
  • Bmsrt
    Vagy a 107-es(olcsó) vagy a 122-es(nagyot üt de drága és lassú) a 100mm-es felejtős de jól fog jönni az Is-hez.
  • bardocz
    122mm, azt fejleszd ki először, és vedd meg rá. Utána viszont az IS-nél kelleni fog a 100milis, mert annak a tornára nem megy rá a 122-es, a 100-as meg igen. az alap ágyúja meg nagyon fos, használhatatlan a tank vele.
  • Martens4466
    Szerintetek melyik jobb a KV-3-on a 100mm D10T vagy a 122mm D-2-5-T?
  • noname23
    De nézted hogy átvariálták már nem írnak semmiféle páncéldöntöttség csökkentésről.

"Shell Normalization

When a shell hits armor, and if it does not bounce/ricochet, it will dig in and try to penetrate at a 90 degree angle. Typically, it only increases the angle of attack by about 10 degrees."
  • davidbog
    Javítás:

*De ettől függetlenül jól számoltál, csak alapesetben nem a támadási szög miatt kap normalizációt.
  • noname23
    thx pont szólni akartam neki meg rajzolni
  • davidbog
    A 0.7-ben is lesz lövedék- és támadási szög kompenzáció, csak kisebb. Nem 10°, hanem valamivel kisebb.
    Mellesleg nem tudjuk pontosan jelenleg tényleg 10°-e. A fórumon volt olyan hosszászólás amiből az derült ki, hogy jelenleg 8°/12° az AP/APCR lövedékeknél, ennek az átlaga 10, lehet, hogy csak emiatt terjedt el a 10° és valójában nem 10° a legerősebb AP-knek se.

"...jelenlegi shell normalizálás gyengébbek kedvért ha nem pont 90fokban van a támadási szöged vagyis nem pont szemben állsz a céljárművel akkor bekapcsol"
    Ez így nem igaz, a lövedéknormalizálás mindig van, az nem függ attól, hogy pont szembe állsz-e vele. De ettől függetlenül jól számoltál, csak nem a támadási szög miatt nem minden esetben kap normalizációt.

A támadási szög is növeli az effektív vastagságot. De ez is kap normalizákást, de csak akkor ha nem pont merőlegesen érte a találat a páncélt.
  • Sippie
    a 100-at osztani kell a coszinusszal...
    100/cos60= 200
    100/cos50= 155
    én nem tudom te hogy számoltad
  • Trabant93
    Nos én ebben látok némi kivetnivalót.A legszembetűnőbb az,hogy hogy van az ha 60 fokról 50-re csökken a páncélzat döntöttsége,akkor mégis miért lesz kisebb az effektív páncélzat?
    Ugy tudom,minél nagyobb szögben van döntve a páncél,a lövedéknek annál nagyobb utat kell megtennie,hogy átüsse a lemezt.
    Ugye 100cos60:150mm
    100cos50:164 mm
  • Oddball29
    A T-54-nél ugyanúgy gyengébb ez a felső sáv?
  • noname23
    A testen az effektív páncélzata kb. 150-160 mm körül van, még az amcsi 90-es is átlövi egy kis szerencsével. L0L

Nem igaz
    Nincs ilyen hogy kábé minden tanknak ki lehet számolni csak egy kis matek kell hozzá.Tdantes itt volna már biztos vigyorogva olvasná a hszedet aztán válaszolna helyettem is.

100mm vertikálisan döntve 60 fokban az a duplája vagyis 2x szorzó wot wikin is meglehet nézni csak ott horizontálisan adták meg a táblázatban.
    Persze ki lehet másképp is számolni 100cos60º.
    Tehát 100x2=200mm effektíven a frontpáncélja.

Most jön az hogy de hát mégis át lehet lőni még 167mm átlag pennel persze mert a játék random faktort tartalmaz!
    Na nézzük sorban:

1. A random minimum és maximum érték meghatározása pl: kv zis6-nál 125-209 között lehet.
    2. a +-25% hozzáadása az átütéshez
    3. a jelenlegi shell normalizálás gyengébbek kedvért ha nem pont 90fokban van a támadási szöged vagyis nem pont szemben állsz a céljárművel akkor bekapcsol ez a szuper találmány és csökkenti az ellenfél páncéljának a döntöttségét 10-el!
    Tehát ami 60fokban vertikálisan döntve volt az már csak 50fokban lesz az.

Így az effektív 200mm helyett 156mm kell csak átlőnöd azért mert a type 100mm páncélja 50fokban lesz döntve és 1.56-os szorzót kap 100x1.56=156mm
    persze a támadási szögedet is megnöveli 10el.

Ennek a mechanizmusnak vége szakad az új 7.0-ban mint ahogy a wot wikin szépen át is írták onnantól kezdve nem fogja csökkenteni.

• kerla
    Én csak prémre költök, ill vettem pár garázs helyet. Felhúztak, hogy a pénzem jó nekik, de ha akarok dobozos játékot extrákkal (azért nem vitték túlzásba...), akkor rendeljem meg ebayen vagy amazonon kb 6-8 ezer ft-ért, míg nyugati, valóban európai lakosok 6-7 fontért ingyen postával.
    hja, és mi vagyunk a balkánon.
  • lammaer
    10k HUfot elb*szni Xp váltásra... szép, nem csoda hogy a WG nem erőlteti meg magát hogy prémium tankokon meg eventeken kívül mást is csináljon (meg pár térkép).

Ha ezt a pénzt csak simán prém accra költi az ember, az 4 hónap prémium... sokkkal-sokkal-sokkal többet ér vele.

De hát kinek a pap, kinek a paplan ugye :)
  • sad1976
    kinek hogy éri meg aranyat xp re váltani.én már vagy 10000 aranyat váltottam be de a sok félárú kacat helyet egyszer már a 25xp \1 arany arányt is levihetné vagy szorozza meg az xp-t 4 el 100xp 1 arany. valamikor volt 1250\hó prémium is csak akkor még sehol se volt virtuális mastercardom .remélem karácsonyra lesz ilyen is majd.
    több aranyat viszont nem pazarlok erre a f*szságra az biztos.
    nem szabad mondom én aki már régen vehettem volna egy új 1T vinyót+4G ram a meglévő 4 mellé. és 1 új procit a csiga amd II x2 260 helyett. mint ami pénzt ide elpazaroltam már!vagy csak 1 szimpla Ps3 konzolt.(bele fért volna bőven az árba már semmi élvezet nincs benne.3-4 kör után 200 a vérnyomásom!
  • virkir
    Hasonló érzésem van mikor ma egy E2-őt szemből nem bírom átlőni a BL-9-el 6-ból csak egyszer.
  • Animefox
    Így igen köszönöm a segítséget!!!
  • Bmsrt
    Első sor elbaszva,helyesen:
    Igen,ha nem váltod át az xp-t csak gyűlik és nem tudsz vele mit kezdeni.
    (arany helyett xp)
  • Bmsrt
    Igen,ha nem váltod át az aranyat csak gyűlik és nem tudsz vele mit kezdeni.
    Ha bekapcsolod a legénység-képzést akkor nem gyűlik az xp,nincs mit átváltani,de elvileg gyorsabban fejődik a legénységed szóval ha nem akarsz xp-t átváltani akkor kapcsold be.
    Remélem így világosabb.
  • szecsko77
    Ezt pont ma sikerült megörökíteni.
    Egyáltalán nem átlőhetetlen, nekem egy PantherII-vel sikerült tésztaszűrőt csinálni belőle. Ez is igazolja a másik képet.