418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    nekem a rekordom az egy Type59 kilövése BL-9-el... :P (IS-3)
  • Pales27
    Én is 200 hp-ja volt
  • foxbat88fx
    persze... de azért nem mindegy hogy egy M4 lő ki egy 3001H-t vagy egy IS-3v IS-4 egy E-75öt
  • I.C.ram
    Mindent ki lehet lőni egylövésből... Lőttem már ki E-75-öt is egylövésből (nem artyval).
  • foxbat88fx
    pedig régen elég yo tank volt a 3002DB :D fostam is tőle még amikor kezdő voltam és kicsikkel rohangáltam....
  • I.C.ram
    3001H tök jó tank. Én nagyon szerettem. E8 sherman mellett a másik kedvenc medium. DBvel sokkal lassabban érsz el Pantherhez, mert összességében jóval több XP kell. Én VK-val szereztem meg a Panthert. DB-n nem is volt még soha. Biztos jó, de nem sok értelmét látom 2 t7-es mednek, ha megúszhatom eggyel is.
  • foxbat88fx
    3001H tipikus egylövéses szar! M4 shermannal is már szedtem ki, KV.... és akkor ne is beszéljünk a nagy tankokról....
  • ilsalon
    Hát döntsd el te és nem fogsz senkire sem haragudni, amikor szopizol.

A H tier 6-os, gyenge páncél, gyenge fegyver, de cserébe egész gyors.
    A DB majdnem elég gyors, a páncél már-már jó, a fegyver meg pocsék.
  • Ry0K3N
    Mivel farmoljam ki a Panthert 3002DB-vel vagy 3001H?
  • ollie
    Lehet, hogy az amcsi szerverre írtad be a kódot.
  • davidbog
    Jaja erről már velem is beszélt Oddball, szerintem is sokkal jobb lenne, ez a mostani elég semmilyen megoldás. Én még emellé az APCR és HEAT lőszereken is változtatnék.

A Type 59 tier 8-as lövegekkel átüthető. Kicsi csapatmunkával simán kicsinálhatóak. Az egyik legemlékezetesebb csatám is a Type 59-esekhez kötődik. Az halászfalus pályán a városban harcoltam Vk4502 A-val, a közelben volt egy IS-4 BL-9-essel egy KT 10,5 cm L/52-vel. 4 darab Type 59-es a pálya másik felén áttört és mind elkezdett foglalni. Azonnal indultunk vissza. Egymástól távol álltunk, minden Type más irányba nézett, mindig tudtuk legalább egynek az oldalát lőni. Én 5 lövést adtam le toronyra, homlokpáncélra, abból csak egy nem ütötte át őket. Nem tudták befoglalni a bázist, kb 80 másodperc alatt mind a 4 elhullott.
  • Eagle16
    Amúgy nem pont azt jelenti hogy támadási szög. Repülésben pl. állásszöget jelent, semmi köze nincs semmiféle támadáshoz.

Vicces hogy te kérdeztél rá hogy tudom-e mit jelent, miközben egyértelmű hogy te értelmezted félre.
  • bujcsik555
    Na jó, feladom, ma eddig 27 csata/0 win. Egyszerűen képtelen vagyok nyerni. Lepattanok arty oldaláról, T-44 300m-ről mozgás közbe elereszt egyet felém és ammo rack meghalok, stb.
  • Dorgal
    Nem,sajnos.
  • Eagle16
    A kettő egy és ugyanaz...

De valaki itt a fórumról írjon már komolyan, ez már vicc.

Szerintem az angle of attack ugyanaz mint a "60 fokból 50-et csinál".

Neeem??
  • noname23
    increases the angle of attack Támadási szög mond valamit? na itt csak arról van szó régen oda volt írva hogy a páncél döntöttségéből is elvesz 10fokot most már csak arról van szó hogy a támadási szögedet módosítja.
  • Eagle16
    És te tudod?

Mikor a lövedék eltalálja a páncélt, és nem pattan le, behatol és megpróbál áttörni 90 fokban. Csak a behatolás szögét növeli meg kb. 10 fokkal.

Elég pontos?

Szerintem hagyjuk most már komolyan, én nem értem te mit nem értesz, te meg nem érted én mit mondok...
  • R3nton
    Type59 legfinomabb csemege E-50el:)
  • noname23
    Amúgy tudod mit tartalmaz az angol mondat?
    Vagy lehet fölöslegesen linkeltem be.
  • ollie
    Az ismerőseid tanuljanak meg játszani inkább. Én max akkor félek tőlük, ha alacsonyabb tierü járgányban vagyok, de akkor már tök mindegy, hogy type vagy panther 2 jön ellenem, ha shermanben vagyok.
  • ollie
    Hát igen, a héten volt olyan csatám, ahol KV-val (ZIS-6) lőttem ki 2 type-ot. Persze nyilván csak azért sikerült, mert rám se bagóztak, de akkor is simán átlőttem őket. Csak tudni kell, hova kell célozni.
  • Eagle16
    Nem fog ez menni én már látom előre.

"Igen ennek a mechanizmusnak vége szakad hogy csökkenti az armorod döntöttségét.Jó lenne ha már végre megértenénk egymást.
    Nem mind1 hogy a 60fokos armorodból csinálhat 50et vagy sem."

Amit leírtál az a normalizáció, hogy a 60 fokosból 50-et csinál.

Alá meg belinkelted ugyanezt. Csökkenti a döntöttséget 10 fokkal. 60-10 = 50.

Szóval nem írtál olyat hogy nem lesz normalizáció, most mégis leírtad azt hogy megszűnik, megint.

"Igen ennek a mechanizmusnak vége szakad hogy csökkenti az armorod döntöttségét" = nem lesz normalizáció többé.
  • Szakesz
    1-2 fokkal kevésbé lesz csökkentve a páncélzat. Ennyivel módosul a normalizáció. 50 fokos páncélzat a 7.0-ban 51 fokosnak lesz számolva.
  • Nazarov77
    Hát nem igazán, ferdi 105öse is kevéske pedig az 200 pen, de 1 éve más volt a helyzet játékban. Most viszont hogy itt a 7.0 a küszöbön szerintem 152est kéne használni, mert a 122es HE kemény 3%okat sebzett egy IS-7en.
  • noname23
    Igen ennek a mechanizmusnak vége szakad hogy csökkenti az armorod döntöttségét.Jó lenne ha már végre megértenénk egymást.
    Nem mind1 hogy a 60fokos armorodból csinálhat 50et vagy sem.

50fokos type59 front 156mm
    60fokos type59 front 200mm

Shell Normalization

When a shell hits armor, and if it does not bounce/ricochet, it will dig in and try to penetrate at a 90 degree angle. Typically, it only increases the angle of attack by about 10 degrees.

http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics
  • I.C.ram
    175 mm már nem sokra elég szerintem t8-ban.
  • Eagle16
    Nem-e?

Akkor ezt nem te írtad?

"Ennek a mechanizmusnak vége szakad az új 7.0-ban mint ahogy a wot wikin szépen át is írták onnantól kezdve nem fogja csökkenteni."
  • lammaer
    Jaja, SU152 jól elvan alapágyúval, ISU-hoz az már kevés, én is felraktam rá a 122-eseket.

-----------

Randomizáció: ha nem lenne randomizáció, azzal az erővel játszhatnánk sakkot is. Persze a dobókocka miatt néh a mi szívunk, ez benne van a pakliban :)
  • Eagle16
    Persze, így 1,5 év után tele van a játék újdonságokkal...

Linkeld már be hogy hol írták hogy nem lesz normalizáció.

Én tudok linket mutatni: link

"Slightly reduced normalization for AP and ACPR shells."
  • Nazarov77
    Én 1 éve mikor ISUztam BL-10ért akkor 122est használtam.
  • noname23
    +Nem írtam hogy nem lesz normalizáció csak azt hogy változott pár dolog wot wikin is átírták meg lehet nézni időnként mert mindig változtatnak.
  • I.C.ram
    ISU-152-vel mivel menjek, amíg nincs meg a BL10?
  • noname23
    "saját top ágyújával?"

Nem tudom újdonság ként hat e a rondomizáció neked?
    Tudod van egy minimum és maxium érték amire még a gép rászámolhat +-25%ot okés értem.

• TDantes
    Nem tudom mit rítok a Type59 miatt. Nem olyan erős az. Aki a T-54-et leszedi, leszedi a Type-ot is.
  • Nazarov77
    Höhö:
    Blocked the horn functionality

ezt meg majd le kell tesztelni mennyit változott:
    Slightly reduced the absorption of HE damage by armour for non-penetrating HE hits
  • hNeo
    úgy gondolom indítanunk kell egy szavazást:

Töröljék-e a type59-et a játékból?

A, Igen, azonnal!
    B, Tegyék őket külön szerverre!
    C, Már miért kéne törölni?

Pár ismerősöm már szavazott is.
    Az állás:

A (456712 szavazat) 57%
    B (334744 szavazat) 43%
    C (0 szavazat) 0%

Szavazzatok Ti is...hihihháháhááá
  • Eagle16
    Nem, itt valaki az előző oldalon írt olyat hogy T5E1-el max. akkor lövi át ha szerencséje van. A T5E1-el a T-54 frontjához kell szerencse, de a Type-ot viszi, kivéve persze ha úgy találja el az ember hogy be van forgatva.

Tegnapi csata amúgy, ha már Type-59-ről van szó.

Mindenki írta hogy ezt buktuk...én sem számítottam sok jóra, Tier 8-asok ellen Tier 7-esek.

Aztán a vége:

Kissé túlságosan is a magukénak érezték a csatát, el is vesztették...
  • VanDaal
    Meg a balance rendszer, ami ha 4 van valamiből, úgy osztja el, hogy 4 az egyik oldalra, 0 a másikra...
  • ollie
    Már hogy az urban legend, hogy az amcsi 105-össel átlőhető a type?
  • Oddball29
    Jah, és szórás átütésben max +/- 5 százalék.