banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Jaja erről már velem is beszélt Oddball, szerintem is sokkal jobb lenne, ez a mostani elég semmilyen megoldás. Én még emellé az APCR és HEAT lőszereken is változtatnék.

A Type 59 tier 8-as lövegekkel átüthető. Kicsi csapatmunkával simán kicsinálhatóak. Az egyik legemlékezetesebb csatám is a Type 59-esekhez kötődik. Az halászfalus pályán a városban harcoltam Vk4502 A-val, a közelben volt egy IS-4 BL-9-essel egy KT 10,5 cm L/52-vel. 4 darab Type 59-es a pálya másik felén áttört és mind elkezdett foglalni. Azonnal indultunk vissza. Egymástól távol álltunk, minden Type más irányba nézett, mindig tudtuk legalább egynek az oldalát lőni. Én 5 lövést adtam le toronyra, homlokpáncélra, abból csak egy nem ütötte át őket. Nem tudták befoglalni a bázist, kb 80 másodperc alatt mind a 4 elhullott.