418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HunAnFionn
    Nem hiszem, hogy a gépemmel valami gond lenne. Legalábbis mikor leveszem a grafikát, akkor is döcög a játék.
    Proc: Intel i3-540, Vid: ATI HD 5670, Memor: DDR3 1600 MHz
    S mondjuk, a WoTnak nem is olyan magas a gépigénye. Asszem itt tényleg valami net-gebasz lehet.
  • JasonF
    Hali!
    Véleményeket kérnék, TD-re melyik az a három kiegészítő amely megéri (7-8-9 tier)
    Köszönöm a válaszokat!
  • Trabant93
    Hűha,akkor neki külön betárazok :D
  • Wilson83
    Reszkessetek, jön a méltó utód, már az M3 Lee-nél tart. :)

• maniac78
    Az van raktáron szerencsére. Kösz.
  • Trabant93
    Nos ez a kép jól szemlélteti,mire is képes egy jó med falka,amíg mi középen és a városnál nyomultunk,addig a völgyet nem védte szinte senki,így biztosan nyomhatták be a bázist,nem tudtam egyedül megvédeni:

• Adjunktus
    A játék legjobb ágyúja az Object 704-en és a JagdTigeren van.:D
    De médiumok között az E-50-é a legjobb ez kétségtelen.
  • Nazarov77
    Repeszpáncélt ( spall liner ) mivel szemből sok HEt fogsz kapni.
  • maniac78
    T95-re mi tegyek a töltés és célzásgyorsító mellé?
  • Nazarov77
    20-25k xpt tárazzál be a T-44hez hogy egyből megvehesd az új ágyút 7.0ban.
  • malystryx
    Na, a T-43 ma lett kész, mondhatni ha nincsenek az "akkori" 5 és 3x-os szorzók, még mindig nem lenne meg. De aztán rájöttem miben jó, és mindjárt futott 1000 xp feletti köröket. Még sosem medeztem, ebben nem vagyok jó, nincs tapasztalatom. De tegnap volt lehetőségem megtapasztalni, hogy milyenek "falkában" a med-ek. 4-en voltunk med-ek a sztyeppék pályán, jobbra mentünk, ahol nincsenek hegyek, a heavyket szétkaptuk, sztem köpni-nyelni nem tudtak, voltak vagy 5-en. A lényeg, hogy először messziről akartam támogatni, de rájöttem, hogy a 100-as ágyúja erre nem alkalmas, de közelről már nem rossz.
    Megvettem már a T-44-et, de megvárom a patch-el azt az új ágyút.
  • Scharnhorst
    Amit a VK3001(H)-ra akkor megveszek és leszedem, használhatóak lesznek a Párducon vagy lesz ott itemnagyságrendi ugrás ami miatt már nem engedi használni majd?
  • noname23
    "Gyorsan eléred a pálya kulcspozícióit"
    Na erről van szó a mednek ez a jó előnye
    pl:kempinovkán attól kapok idegbajt mikor a meddel beállnak a faházhoz kempingezni ahelyett hogy fel menne a hillre.

A panther pedig egy sniper tank, nem túl mozgékony, papir.....
    Akkor mit szóljon a T43 ez rá hatványozottan illik.(lassan fordul, papír, és még az ágyúja se jó)
  • hellokitty92
    A vk3001h-ra mindenképpen vegyél wet ammo rackot, így megkíméled magad nagyon sok 1 bekapott lövés utáni elpárolgástól.:)

Minden tankra alap a töltésgyorsító és a venti, a harmadikat mindenki eldöntheti szabadon, melyik neki a leghasznosabb! Medre a függőleges stabilizátor kötelező, orosz heavyra meg mondjuk a célzásgyorsító lehet a 3., a hosszú célzási idejű ágyúk miatt. Aztán meg mindenki másra esküszik...
  • hellokitty92
    Én meg szeretném tőled megkérdezni, h neked van-e t7-es német meded, egyáltalán mész/mentél-e azon az ágon? Mert te is rossz tanácsokkal vezeted férre a kezdőket!

Medek terén is vannak eltérő játékstílusok, ezt az ember a német med ágon meg is tanulja.

A db ténylegesen közelharci med, t7-ben jó páncéllal, megfelelő mozgékonysággal a flankeléshez, amihez rá is kényszerűlsz, mert a rövid 88 nagyon kevés már azon a szinten. Szemből sokszor tehetetlen vagy az ellenfelekkel szemben.

A panther pedig egy sniper tank, nem túl mozgékony, papir és még rosszúl is rejtőzködik, viszont van egy kiváló átütésű-pontosságú, gyors ágyúja, alacsony sebzéssel, a balance okán. Ha nem lenne az az ágyú, szinte használhatatlan lenne, mivel én nem tartom elégnek a mozgékonyságát/fordulását ahoz h egy heavy tank körül keringe próbálja hintába tenni azt az ember. Nem is arra való, másodvonalbeli tank! A db közelharcban simán elcsomagolja.

P2, össz 3 kört mentem vele miután t8 lett, én a t8-as panthert imádtam, az egyik kedvenc tankom a játékban. A p2 az adatai miatt is már biztosan jobb. Játékstílusra úgyan az, szintén sniper tank. Gyorsan eléred a pálya kulcspozícióit, ahonnan be tudod lőni a fontosabb helyeket és lövöd az ellent, támogatva a támadó társakat, majd ha elfogytak nyomulsz a keletkezett lyukon. Közelharcra már sokkal alkalmasabb mint a panther, de attól még egy t44 vagy perzsa simán eltakaríthatja, de nem is arra való. Vele se érdemes a heavyk körül táncolni mert ahhoz nem elég mozgékony. Ettől függetlenül a legjobb t8-as med, de csak az ágyú miatt. T9-ként is inkább sniper tank volt, mint közelharci med. Ha randomban valaki kérdezi milyen a p2, mindig elmondom h egy nagyon jó sniper tank, nem med tank, sniper tank, ami a nagyok vagy a mozgékonyabb medek támogatásra jó leginkább, persze nem feltétlenül legháttúlról.

E50, legjobb választás randomra, nagyon jó páncél, jó sebesség, kicsit gyorsúlhatna jobban és nagyon fordulhatna jobban!:) Amig nincs meg a legjobb motor hozzá, voltaképp egy heavy tank, olyan tetű lassú. A játék legjobb ágyúja van rajta. Közelharcban a jó páncélja meg a nagy súlya miatt teljesít jól, vele se érdemes nagyon körözgetéssel próbálkozni - mert ahhoz nem elég a fordulása és a gyorsulása- hanem jól lestukkolni az ellenfelet! Nekem mindig az az érzésem h egy gyors kt, aminél a sebesség miatt kompromisszumot kötöttek a fordulás és gyorsulás terén. A t9 p2-nél klaszisokkal jobb és igazából szinte bármelyik med játékstílusra jó, múltifunkciós.

Amúgy aki e50-el a leghátsó bokorból sniperkedve játszik, az valószínüleg az összes tankjával így játszik... ennyi, nem kell álltalánosítani, mikor az is4-et mondták op-nak, akkor vele játszott a sok gyökér, aztán jött az e75 és most vele játszanak úgyan azok, az e50-el egyetemben.

Hírtelen ennyi, ami eszembe jutott.
  • Scharnhorst
    Üdv!

Lenne pár kérdésem a tankokra szerelhető cuccokról. Először a Királytigrisre, a Párducra és a VK3001(H)-ra mik a leginkább javallott eszközök?
    Mindezek után ha a VK3001(H)-hoz megveszek adott eszközöket mennyire szerelhetőek át Párducra ha azonosak szükségesek hozzájuk, mivel a Párduc még jelenleg nincs meg. (Tudom, hogy aranyért szerelhető le)

Előre is köszönöm a válaszokat.
  • noname23
    Látszik milyen korlátolt kis nagypofájú vagy tipikus megmondogatom a magamét a semmire fajta és ezt biztos el is hisszük neked
    Azt meg benézted de nem kicsit hogy én állok ott miközben arról megy a vita hogy te szeretsz ott ácsorogni mert mást nem tehetsz az első öt percben.
    Ha te meg attól jól érzed magad hogy itt hazudozol akkor hajrá
  • Oddball29
    Mire akarod tenni? Tankon coated optics, TD-n periszkóp, T25 AT-n nálam fenn van mind a kettő.
  • bgabor
    Emberek, távcső vagy periszkóp? Melyik a használhatóbb?
  • bgabor
    Hát, attól még hogy szerinted nem lehetséges, nekem egész jól megy, és úgy hallom, másoknak is.

De te csak ácsorogjál továbbra is a heavyk seggében, ha attól érzed jól magad.
  • Oddball29
    Ezért szoktam először kinézni lentről a város bal szélére, hogy mozog-e a túloldalt valami az első pár percben. Ott van egy emelkedő, amiről elég jól be lehet lőni az erődök közötti sávokat.

Az artikért meg nem szokott fájni a szívem:). Vagyis inkább nagy ívben teszek rájuk.
  • virkir
    Ja csak addig az ellenfél megkerül a szélről, kilövi a support arty-kat majd a randalírozó medek seggét a heavy-k után.
  • Oddball29
    Na, pedig pont ezen a pályán jókat lehet randalírozni meddel is a városban.
  • virkir
    Na de melyiket kéne leszedni mert amit onnan szedtem azon ugyan úgy nem megy a ping nyila mint az elsőn.
  • noname23
    Az első öt percben biztos nem fogsz tudni mást csinálni mivel hogy az utcákon előbb a heavyk vívják meg a csatáikat és miután kidől a sorból egypár akkor nyílik meg az út addig meg imádkozhatsz hogy a nyerő csapatba legyél vagy ismételten a havyk seggéből HE-vel lövöldözöl.

• bgabor
    Nem erről beszéltem, nem állok a saját heavyk seggében, még a közelükben sem. Rossz neked, ha nem értetted meg, miről beszéltem.
  • bgabor
    Persze hogy úgy, én se a felderítetlen semmibe szoktam berongyolni a papírvékony E8-al, T20al. :D
  • lammaer
    Alapvetően sztem a városokban is lehet flankelni. Nyiilván nem az 5-6 fős heavy csoportokat kell betámadni, de simán lehet a háztömbök közt kavarni a kását egy gyors meddel. Egy két lövés lead, tovább áll, kerül egy háztömböt.

Ne felejtsük el, ahogy mi nem látjuk hogy mik vannak a házak közt, ugyanúgy a házak is minket eltakarnak.

Szerintem konkrétan nyílt terepen flankelni NEHEZEBB, mivel látszódsz, és ha meglátnak már távolról, simán lőnek. Itt meg ha kibukkansza ház möfül és beledurrantasz egy heavybe, mire rádfordítja a tornyot már rég odébbáltál.

Persze szitufüggő de sztem mindkettőtöknek igaza van.
  • lammaer
    Inkább olvass FAQt, ott begépeltünk sokmindent neked :)
  • bencericsi
    Sziasztok! Most kezdtem ezt a játékot. Valaki felvesz MSN-re beszélgetni a játékról?

Üdv: Bence
  • noname23
    Azt azért úgy megnézném ahogy egy városi mapon ott állsz a heavyk seggében és várod az alkalmat hogy az ellen 5-6fős csoportja mikor csappan meg hogy elindulhass bekerülni mögéjük közben meg sokat segítesz a HE-vel ahelyett hogy bandáznál a többi meddel.

OTM-et szerintem azért nem szereti a WG mert mindig látni pontosan mikor szopat a játék és zsinórban csak ilyen 360 380-390 sebzéseket dobál E75el IS7-el.
  • Oddball29
    Lehet menni városba, csak nem első hullámban, hanem kivárni, amíg helyzet van, aztán berongyolni és pofozkodni menetből. Sztem ő is úgy értette.
  • Nazarov77
    Lehet más csinálta, de tökéletesen működik.
  • xblades
    T-50-es, természetesen nincs arty (bár mostanában a 4-5 tierbe rak mindig, hogy miért???)
    Na mindegy így rászáltam egy Kv 2-re, körözök körülötte csipegetem de végül a társai kiszednek. Majd még rám fordul és bele lő a roncsomba. Azt hiszem kicsit ideges volt rám
  • mini
    Kicsit visszább az agarakkal barátom!
    Nem okítottalak, főként nem beszéltem butaságokat. Harcolsz ahogyan akarsz, de ne tanácsold a mások/saját okosságodat, mert az le lett írva.
    A város pedig hiába vekengsz, nem a medek asztala. Miután ott nincs látótáv, ezért a köv. utcán bármikor belefuthatsz egy dögbe ami megesz reggelire, így a flenkelés a városban hát... elég kérdéses. Ettől függetlenül nem lehetetlen és szitu függő, ezért írtam ezt:
    Persze kivételek mindig vannak és helyzet/alkalom szüli a mestert és játékát.
  • Met
    Most akkor mégis fejlesztheti a srác?
  • Nazarov77
    Javították az OTM 7.0 bugját:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/48492-overtargetmarkers/page__st__340
  • bgabor
    Én nem állítottam hogy az vagyok, csak leírom a tapasztalataimat. :D
  • Attiska
    Ez sem rossz.

http://www.vbaddict.net/wot.php
  • Szakesz
    Hirtelen mindenki milyen nagy médium tank szakértő lett. :)