banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Én meg szeretném tőled megkérdezni, h neked van-e t7-es német meded, egyáltalán mész/mentél-e azon az ágon? Mert te is rossz tanácsokkal vezeted férre a kezdőket!

Medek terén is vannak eltérő játékstílusok, ezt az ember a német med ágon meg is tanulja.

A db ténylegesen közelharci med, t7-ben jó páncéllal, megfelelő mozgékonysággal a flankeléshez, amihez rá is kényszerűlsz, mert a rövid 88 nagyon kevés már azon a szinten. Szemből sokszor tehetetlen vagy az ellenfelekkel szemben.

A panther pedig egy sniper tank, nem túl mozgékony, papir és még rosszúl is rejtőzködik, viszont van egy kiváló átütésű-pontosságú, gyors ágyúja, alacsony sebzéssel, a balance okán. Ha nem lenne az az ágyú, szinte használhatatlan lenne, mivel én nem tartom elégnek a mozgékonyságát/fordulását ahoz h egy heavy tank körül keringe próbálja hintába tenni azt az ember. Nem is arra való, másodvonalbeli tank! A db közelharcban simán elcsomagolja.

P2, össz 3 kört mentem vele miután t8 lett, én a t8-as panthert imádtam, az egyik kedvenc tankom a játékban. A p2 az adatai miatt is már biztosan jobb. Játékstílusra úgyan az, szintén sniper tank. Gyorsan eléred a pálya kulcspozícióit, ahonnan be tudod lőni a fontosabb helyeket és lövöd az ellent, támogatva a támadó társakat, majd ha elfogytak nyomulsz a keletkezett lyukon. Közelharcra már sokkal alkalmasabb mint a panther, de attól még egy t44 vagy perzsa simán eltakaríthatja, de nem is arra való. Vele se érdemes a heavyk körül táncolni mert ahhoz nem elég mozgékony. Ettől függetlenül a legjobb t8-as med, de csak az ágyú miatt. T9-ként is inkább sniper tank volt, mint közelharci med. Ha randomban valaki kérdezi milyen a p2, mindig elmondom h egy nagyon jó sniper tank, nem med tank, sniper tank, ami a nagyok vagy a mozgékonyabb medek támogatásra jó leginkább, persze nem feltétlenül legháttúlról.

E50, legjobb választás randomra, nagyon jó páncél, jó sebesség, kicsit gyorsúlhatna jobban és nagyon fordulhatna jobban!:) Amig nincs meg a legjobb motor hozzá, voltaképp egy heavy tank, olyan tetű lassú. A játék legjobb ágyúja van rajta. Közelharcban a jó páncélja meg a nagy súlya miatt teljesít jól, vele se érdemes nagyon körözgetéssel próbálkozni - mert ahhoz nem elég a fordulása és a gyorsulása- hanem jól lestukkolni az ellenfelet! Nekem mindig az az érzésem h egy gyors kt, aminél a sebesség miatt kompromisszumot kötöttek a fordulás és gyorsulás terén. A t9 p2-nél klaszisokkal jobb és igazából szinte bármelyik med játékstílusra jó, múltifunkciós.

Amúgy aki e50-el a leghátsó bokorból sniperkedve játszik, az valószínüleg az összes tankjával így játszik... ennyi, nem kell álltalánosítani, mikor az is4-et mondták op-nak, akkor vele játszott a sok gyökér, aztán jött az e75 és most vele játszanak úgyan azok, az e50-el egyetemben.

Hírtelen ennyi, ami eszembe jutott.