418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Met
    bocs hogy 7 perc alatt még nem válaszolt senki...
  • bencericsi
    Valaki megmondja,hogy hogyan tudok rámenni a hun channelre? Mutatnátok képet? Köszi :)
  • Bugi Misi
    np
  • hNeo
    jaj.

újra:
    Lol oBJ not found.

:)
    hülye orosz TD-k:)
  • virkir
    hNeo-nak ment volna
  • bencericsi
    hi all! hogyan tudok a channelre menni? beírom a keresőbe,hogy hun és nem tudom melyikre kell kattolni.
  • hNeo
    http://forums.goharu.com/www.wotdb.com
    :)
    hülye orosz TD-k:)
  • Trabant93
    Na az anyjuk keservit,de sebaj :D
  • noname23
    Bár úgy lenne de nemazt majd a 7.1-be igérik.
  • Warton
    nem
  • Bugi Misi
    thx
  • Trabant93
    Az új patchben jön a francia tech tree?
  • Szakesz
    http://worldoftanks.eu/media/?category=1
  • Bugi Misi
    ezt én is tudom de nekem az új kéne amin már megvannak az TD vonalak meg heavy stb
  • virkir
    Azért találd már fel magad
  • hNeo
    meg tudja valaki mondani hogy t-50-2 re és T-54 re milyen méretű venti, és töltő meg hasonlók kellenek?
  • Attiska
    WoT statisztika oldalak

http://wot-dossier.appspot.com/
    http://www.vbaddict.net/wot.php
    http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu
    http://wot.ctocopok.ru/load_cache_e.php
    http://jts.kapsi.fi/planetwot/playerStats/

Az utolsónál regelni kell.

Ha gondoljátok, be lehetne dobni a faq-ba.
  • Bugi Misi
    az új Tech Tree-l valaki tudna 1 linket dobni?
    köszönöm
  • hellokitty92
    Akkor már lehet h fél úton tart felé!:D Már csak 3 hónap és nagyon lealáz majd itt mindenkit az istencsászár e100-val.:D
  • hellokitty92
    Bgabort mégis lehurrogtad, mikor beírta a német sniper medek harci alkalmazását, mondván férre vezeti a kezdő játékosokat. Hmmm ezek az ellentmondások...
  • mini
    Kedves kitty!
    Igen, játszottam német med vonallal is. Lényegesen erősebb, mint a jelenlegi ruszki. Ezért is elsődleges feladata neki is a startégiai pontok megszerzése, mint minden más mednek.
    A taktika csatánként változhat: városi harc is döntő lehet, kempelés is lehet kifizetődő/nyerő döntés, mint ahogyan egy egszerű scout/spot feladat is.
    Én a medek elsődleges feladatáról beszélek és szerintem Noname is.

• mini
    1.Noname mindent megválszolt 80073-ban.
    2.A taktika változhat a szituól függően, így adódhat városi harc is mednek, senki nem vitatja, le is írtam, még egszer nem idézem. Azonban nem ez az elsődleges feladata.
    3. A személyeskedést nyugodtan otthon hagyhatod barátom.

• Desmodromic
    Köszi, este iszom egy sört az egészségedre!
  • virkir
    Parancsolj
  • noname23
    T.BigFace először is te vegyél vissza kicsit az arcból mert te kezdted el és kb semmi alapja nincsen a mondókádnak de te szerinted jól hangzik hogy te vagy a láthatatlan klingon álcázóval felszerelt über király tankpilóta aki mindig már az első pillanatokban behatol az ellen frontvonalán és erről megy a vita több hsz-en keresztül hogy nem bírod felfogni hogy kb 5percig csak a háttérben lehetsz amíg el nem dől a javadra a csata hogy legyen mozgás tered.
    Az meg elég nagy baj hogy még a vizualitásból se tudod felfogni hogy te nem fogsz semmit flankolgatni az első percekben az meg nevetséges hogy majd persze téged fognak engedni (pl:Ruinbergen) aVárosban(csak ki emeltem hogy ezen vitázunk) szabadon kerülgetni lol ezt csak akkor teheted meg ha a nyerő csapatban vagy és utat törtek neked addig meg szépen vársz vagy HE-vel próbálkozol a többiek mögül.
  • Desmodromic
    Most mondtam le a második böllérről.
    Zigfrid vonalon Ferdiztem, a végére egyedül maradtam 6 killel két grille ellenében a bázisunknál. Kinyírtam az utolsó rohamozó Ferdit, aztán hátha balfaszok elrohantam zászlót húzni /még csak a második moci van benne/. Már majdnem ott voltam, amikor elkezdte az egyik behúzni, mondom fasza, irány vissza... Kocogok vissza, mint egy viziló, erre látom a skulót elrepülni a fejem mellett, hát ott jön a másik mögöttem 20 méterre! Nem fordultam meg, első a csapat, úgyhogy szépen végigkisért a bázisig. Vesztettünk, a kör szélén álló ház mögé már nem tudtam befordulni. Pech.

Valaki be tudná linkelni azt a 3D-s modul dobozokat mutató oldalt? Köszi!
  • R3nton
    de már mióta 3 hónapja e-75 van neki:D
  • hellokitty92
    Jaj ne! Úgye tudod h már e75-nél tart.:D Egyébként is, ő egy bukott angyal...
  • R3nton
    Majd ha meg lesz neki az e-100:D
  • Wasp91
    matyashun mikor lesz szentté avatva?
  • R3nton
    2 matyashun van, az a 95ös az egy másik matyashun:)
  • Szakesz
    Alapvetően amikor jellemezzük a közepes tankokkal való játékstílust, nagyon nem lehet melléfogni, hacsaknem azt állítja valaki, hogy ő leáll face2face viaskodni a nagyobb tierű heavy tankokkal, vagy TD-kel.

Ugyebár a közepes tankok elég multifunkcionálisak főleg magasabb tierekbe. Alapvetően bármilyen feladatkörre, bárhol, bármikor kiválóan alkalmasak. Ha kell, előre kell menni velük felderíteni, de bizonyos esetekben hátul kell gubbasztani velük, esetleg a heavy tankokkal karöltve áttörni az erősen védett helyeken, vagy éppen megkerülve azt, jól időzítve hátba támadni az ellenfeleket. Szituációtól függ, mit kell az adott helyzetben tenni. Valószínűleg számtalan lehetőség van, amit a játékosnak mérlegelnie kell, és talán pont ezért fordulhat elő, hogy egy problémára több játékos több különböző megoldással rukkol elő.
  • HunAnFionn
    Igazad lehet. Bár érdekes, még béta alatt, sőt a megjelenés utáni hónapokban is router mögül wifivel játszottam és nem volt semmi gond, vagy annyira jelentéktelen laggolást produkált, hogy nem vettem észre. Augusztusban, viszont bedőlt a router és újat kellett szerezni (megjegyzem, ugyanolyat vettünk mint amelyen volt), s azóta van ez az apró malőr. Úgy tűnik tényleg valami gáz lehet a routerrel.
  • patchaou
    Szerintem ez a gondjaid forrása.
  • malystryx
    Nem is stock lesz az az ágyú? Akkor inkább elkezdek vele játszani még most. Nincs annyi, úgyhogy felveszem az álarcot... :)
  • HunAnFionn
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/60257-tank-weakspot-videos/
  • bgabor
    Minek indított új karaktert, azt is bannolták neki? Mellesleg tanulságos a régi-új neve után a 95-ös szám. Gondolom egy mindössze 16 éves kiscsávóról van szó, aki itt arcoskodott. Mondjuk ez megmagyarázná, miért olyan gyalázatos a helyesírása és a mondattagolása, amilyen.
  • bgabor
    Nyugodtan vegyél vissza, földműves barátom, lehet hogy nálatok ez a stílus a menő, de tudod felnőttek és a kúltúrált emberek nem ebben a stílusban szoktak vitatkozni itt a fórumon. Az ilyenek szűrésére van a moderatúra is. Nem baj, ha szörnyen ostoba vagy, idővel majd belejössz, hogyan is kell észérvekkel vitatkozni. Addig is, amíg tanulsz, maradj csöndben, ne zavard a nagyokat.

Ez külön nevetséges:
    "Azt meg benézted de nem kicsit hogy én állok ott miközben arról megy a vita hogy te szeretsz ott ácsorogni mert mást nem tehetsz az első öt percben."

És amit valójában írtam:
    "míg a város rengeteg flankelési lehetőséget tartogat, az E8-al pillanatok alatt meg lehet egész háztömböket kerülni.
    Ezenkívül takarásból tudsz rárontani az ellenségre nagy sebességgel, és elszáguldva mellette teljesen megkerülni, miközben autoaimmel folyamatosan lőni."

Talán ennyit arról, ki hazudik. Mellesleg szeretettel várjuk hogy megadjad a játékbeli nevedet, hogy a számok alapján kiderülhessen, milyen játékos is vagy valójában. Legutóbb Tigrincses volt, aki itt óriási pofával okította a népet, aztán belinkelte a játékbeli nevét, és fény derült a valódi "képességeire", az alog 0,3-as kill arányára meccsenként, meg a 30%-os találati arányára.

Szóval várjuk a nevet, hogy csekkolhassuk, van e valami valójában a nagy szád mögött! Én erősen kételkedek benne.
  • kisdexter
    Hali!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni, nemrég lett meg az IS-4 és még csak bl9-el használom, a problémám az, hogy az ellenséges Is4 legyen az stock vagy full nem tudom átlőni sehol szemből AP-val, az aljára szoktam célozni de általában akkor viszi át ha nem teljesen szemben állunk, kérnék valami tippet hol van esélyem akár képet is linkelhetnétek. Az E75-t elég jó arányban sikerül átlőnöm, közelről a kupolát, távolabbról az alját célozva..
  • HunAnFionn
    Azt elfejtettem megemlíteni, hogy routerről megy a dolog (3-an vagyunk 1 neten) + én wifivel kapcsolódom. Lehet, hogy ez is belejágyszik a problémába.