A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #80088 Nyugodtan vegyél vissza, földműves barátom, lehet hogy nálatok ez a stílus a menő, de tudod felnőttek és a kúltúrált emberek nem ebben a stílusban szoktak vitatkozni itt a fórumon. Az ilyenek szűrésére van a moderatúra is. Nem baj, ha szörnyen ostoba vagy, idővel majd belejössz, hogyan is kell észérvekkel vitatkozni. Addig is, amíg tanulsz, maradj csöndben, ne zavard a nagyokat.
Ez külön nevetséges:
"Azt meg benézted de nem kicsit hogy én állok ott miközben arról megy a vita hogy te szeretsz ott ácsorogni mert mást nem tehetsz az első öt percben."
És amit valójában írtam:
"míg a város rengeteg flankelési lehetőséget tartogat, az E8-al pillanatok alatt meg lehet egész háztömböket kerülni.
Ezenkívül takarásból tudsz rárontani az ellenségre nagy sebességgel, és elszáguldva mellette teljesen megkerülni, miközben autoaimmel folyamatosan lőni."
Talán ennyit arról, ki hazudik. Mellesleg szeretettel várjuk hogy megadjad a játékbeli nevedet, hogy a számok alapján kiderülhessen, milyen játékos is vagy valójában. Legutóbb Tigrincses volt, aki itt óriási pofával okította a népet, aztán belinkelte a játékbeli nevét, és fény derült a valódi "képességeire", az alog 0,3-as kill arányára meccsenként, meg a 30%-os találati arányára.
Szóval várjuk a nevet, hogy csekkolhassuk, van e valami valójában a nagy szád mögött! Én erősen kételkedek benne.