418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Artik így artik úgy. -
töltésgyorsító sokat számít? Elég gyorsnak tűnik az ágyúja alapból, az nem csak ilyen 10sec-es töltésidő felett érdemes? Szenvedés lesz eljutni vele a jobb lánctalpig, nagy motor megvan bele régebbről, de így még olyan lomha, mint egy IS. -
Artyk terén én már azzal is beérném ha no life vagyis kevés életet (max 150hp) kapnának amúgy is mi a francnak nekik
mikor annyi a dolguk csak hogy a sarokban kempingezzenek ahol semmi esély megtalálni őket mert ahhoz át kell verekedni az egész ellenen ha meg nem tudott elrejtőzni akkor meg is érdemelte a sorsát és nem csak ő hanem a csapata is hogy baxtak védekezni is.
Nehogy már b+ ilyen 1000+-os sebzéssel átalakuljanak mindig henter gyilkos gépezetté a csaták végén és nyugodtan beválalnak 1 lövést mert nem bírod kilőni őket de ők meg lazán leszedik több mint a fél hp-d aztán hiába voltál ügyi meghalsz max ha nem lőttek meg egész játék alatt de jártam már úgy is hogy mondom van még bőven hp-m leszedem az artykat persze T92 benéztem de ha már 2en vannak T7+ os artyk ugyan úgy meghalsz hogyha van eszük egymást fedezni. -
Oddball29 #80682 Elég szellős az anélkül is. -
malystryx #80681 Nekem már csak a szívószál kell rá, de addig rémálom volt, bár most se jó még. Én töltésgyorsítót tettem rá, meg egy wet ammo rack-et, optikával, ami mozgás közben is 10%-ot ad. Nem hazudok, de 20 meccsből 18-on ammo rack-et lőnek az alap tornyon. Kíváncsi vagyok, hogy az újat meg e tisztelik ilyesmivel. -
Nazarov77 #80680 Tudtam hogy jövő héten kapjuk:
Q: Any update on 0.7 release status ? Still next week or is there small chance for this one ?
If everything goes well, RU server will be updated to 7.0 this week, EU and US - next week.
Amúgy a leghamarabbi prémium arty a 10.5cm LeFH B2 vagy mi a rák lesz, attól nem kell parázni,az egy wespe ágyú B1re rászerelve. -
Pantherre mit érdemes venni? -
DoctorStryker #80678 Nemrég kezdtem el az orosz ágat most van egy fullos is4-m, irreálisan sok a lepattanó, bárhol lövöm meg a jagtigert beadja. T30, patton is benn áll a garázsba de valahogy pattogást az amcsi tankoknál nem volt ennyire jellemző...
Valamikor írták, hogy a bénáknak is kell egy olyan tank amibe királynak érezheti magukat... De ne a magasabb tierbe... -
Vagy alapoznak a prémium artynak ? :D Ne keressen már körönként 200k-t. -
PetiPetiHUN #80676 Nem megy fel a venti a Wolverinemre!
Én már sohasem leszek 100-as. Brühühű....
Tényleg front van. -
Bmsrt #80675 Pontosan!
Már a számuk csökkenése is örvendetes lesz,és mivel nem farmol olyan jól kevesebben is mennek(remélhetőleg) arty-n felfele. -
malystryx #80674 Támogatom az indítványt, de amíg overlord szeret artyzni, addig nem lesznek nerfelve. De most mintha a T95 felé is kacsintgatna, természetesen az is plusz páncélt fog kapni :)
-
Nazarov77 #80673 Ez is valami, legalább kevesebb credit farmoló arty lesz. -
DoctorStryker #80672 inkább a sebzést kellene felezni... meg 2* akkora szórást berakni. -
Nazarov77 #80671 na végre:
There will be a number of changes relating to game economy that will especially affect SPGs, eg 10-25% decrease of credit income for tier 5-7 units in 7.0 and some others. -
-
Jah félre értettem a 75%-ot azt gondoltam a camo-t kérded -
Sir Charles #80668 Szerintem is sokkal értelmesebb szidni az artykat, meg a tájpot meg meg a wargaminget meg a matchmaking rendszert. Legközelebb majd csak ezekhez szólok hozzá. -
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__1580 -
lexlutor #80666 .. ugy latszik front van.. -
bgabor #80665 Mindenkinek vannak kiemelkedően jó meccsei, a többség azonban mégsem érzi szükségét, hogy bemásolja a topikba. -
Sir Charles #80664 Két meccs egymás után KT-val.
Kár, hogy nem minden meccs ilyen:
Győzelem!
Csata: Cliff 2011. december 7. 10:26:09
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 471
Szerzett kredit: 39 531
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító, Mesterlövész
Győzelem!
Csata: Abbey 2011. december 7. 10:32:32
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 764
Szerzett kredit: 49 956
Csatában elért Achievement: Acélfal -
Akkor sem ugyanaz a kettő. -
bgabor #80662 Kár hogy akinek nincs spéci szemüvege hozzá, annak csak megfájdul tőle a feje.
-
bgabor #80661 Ragozhatod ahogy akarod, fullos tankod csak akkor lesz ha százas legénység mellett még venti is van a tankodon, meg csokit is veszer aranyért. Nem véletlenül kell minden tankra rátenni a ventit. -
lammaer #80660 Tekintetbe véve, hogy csatában nem az számít hogy Günter tankvezető kadét hány %os, hanem hogy Günter kadét mennyivel tudja csapatni a stugban, a nagy különbség valójában csak nálad létezik :) -
ilsalon #80659 Hát talán mégse. Ugyanis tök mindegy minek nevezzük a gyereket, attól még a jármű értékeit befolyásolja. 100%-os értéket csakis a legénység+venti+csoki szentháromsággal tudod elérni. Tehát a táblázat effektív értéket mutat, ami lényegében a lefontosabb, illetve az egyetlen fontos dolog nekünk. -
Istenem... az nem azt jelenti, hogy mondjuk a 100%-os legénység valójában csak 87%-os, hanem azt, hogy a 100%-os legénység a venti és csoki nélkül a tank képességeinek a 87%-át nyújtja. Nagy különbség. -
Kronos79 #80657 Álcahálót semmiképpen ne vegyél, mert hasznavehetetlen. Jagdpantertől kezdve nem használ az álcázás. Világítanak a sötétben is. -
ilsalon #80656 FAQ eleje. A táblázatban minden benne van.
-
De sebezni nem igazán sebeztél. Nem a killre, hanem a sebzésre adja az XP-t és a lóvét. -
Ez a 75% nem annyi valójában info honnan van? -
hNeo #80653
olyan jó. 3d szemüveget fel! -
Meghajlok azok előtt kiknek jobb a statja, vagy ism!
Vannak kik előtt nem kell! :) -
Armisael #80651 Ferdire töltésgyorsító és Venti mellé mit érdemes venni harmadiknak? Álcaháló, távcső és szerszámos láda között gondolkodok.... -
-
Tudom, csak a jó kört szeretik bemásolni, de ilyen is van! Pedig volt 2 killem! :)
Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2011. december 7. 0:28:36
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 373
Szerzett kredit: 25 161 -
Noname, elnézést! please, kérdeztem és válaszoltát! félreértettem! -
2 T95 védte a bázis 2 felét + 2 arty
Kép 1
Kép 2
Végeredmény
volt idegzetük rendesen:D -
"Nem rossz, köszi! De akit érdekel már átnézte!"