A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Artyk terén én már azzal is beérném ha no life vagyis kevés életet (max 150hp) kapnának amúgy is mi a francnak nekik
mikor annyi a dolguk csak hogy a sarokban kempingezzenek ahol semmi esély megtalálni őket mert ahhoz át kell verekedni az egész ellenen ha meg nem tudott elrejtőzni akkor meg is érdemelte a sorsát és nem csak ő hanem a csapata is hogy baxtak védekezni is.
Nehogy már b+ ilyen 1000+-os sebzéssel átalakuljanak mindig henter gyilkos gépezetté a csaták végén és nyugodtan beválalnak 1 lövést mert nem bírod kilőni őket de ők meg lazán leszedik több mint a fél hp-d aztán hiába voltál ügyi meghalsz max ha nem lőttek meg egész játék alatt de jártam már úgy is hogy mondom van még bőven hp-m leszedem az artykat persze T92 benéztem de ha már 2en vannak T7+ os artyk ugyan úgy meghalsz hogyha van eszük egymást fedezni.