418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #80725 Tőlem lenerfelhetik 80%-al is az income-ot, azzal van gond, hogy ezzel nem oldják meg az arty dömping problémát. A WG-nek egész mások a motivációi, mint a játékosok kívánságai arty ügyben. A darabszámot sokkal egyszerűbben korlátozhatták volna, az valamiért nem opció náluk, indoklás nélkül. -
Miért lenne kevesebb ? Mivel soha nem fogok prémium tankot venni, hogy elérjem ugyanazt a kredit összeget, kénytelen leszek 25%-kal többet játszani artyval . -
lexlutor #80723 ..szerintem a ket csoport kozott nem lehet tul nagy a kozos halmaz. -
lexlutor #80722 ..álomszép lenne :D -
- Object 212: credit income decreased by 25%
-
crossy104 #80720 Legalább 50%-al kellett volna csökkenteni! -
Szép, rendes esetben mindenki nyafog, hogy ennyi arti meg annyi, meg szemét artik, stb. Most, hogy nem lesz annyira csábító velük játszani, ergo kevesebb lesz belőlük randomban, most meg az a baj. Ott nyafog mindenki a kommentekben. Amit utálok, hogy a WoT játékosoknak sosem jó semmi. Lehangoló egy népség. -
- Object 212: credit income decreased by 25%.
-
Gunslinger #80717 Őszintén megmondom fogalmam sincs, hogy hogy keresnek a high tier artyk, S-51-et próbáltam csak, azzal míg meg nem lett a legjobb ágyú és gyenge volt a legénység 5-ből 3 kör mínuszos volt és így top ágyúval is 50%-ban mínuszos, természetesen prém nélkül. Valószínűleg én vagyok a béna, artyval nem tudok jól játszani, hagytam is a fenébe, kb. 100x megbántam, hogy elfecséreltem rá másfél milliót. Eleve halálra unom magam, közben meg még pénzt is alig keresek vele, fujj.
Viszont azt érzem ,hogy ezzel az intézkedéssel inkább az volt a WG-nek a szempont, hogy tovább lehetetlenítsék az ingyen pénz farmolást a high tier tankokhoz. Tovább tologatják a népet a prémium tank vásárlás irányába. A HE nerfnek is leginkább ez lehetett a célja, meg talán a későbbi francia autocannon HE spam elkerülése. -
lexlutor #80716 ..egy komoylabb artynal a 15-20k az egy eleg gyengecske kor. a jobb korok ennek siman a duplaja.. innentol meg a kv csak csupa macera :) -
Szép kis játékosok vagytok. -
ilsalon #80714 Egyszer hárman voltunk platoonban Malynovkán, Löwe, KT, T29. Rajtunk kívül volt még két KV, a többi arty. A túloldalon hasonló eloszlás. Tüntetőleg beálltunk az artyk mögé a térkép sarkába, kisvártatva a KV-k is jöttek.
Vidáman végigchateltünk pár percet, mely során anyám és más rokonaim is csuklottak rendesen, de igazán kultúrált formában én is elkültem pár csipkelődést. Majd az ellenfélnél a nem arty járgányok kiléptek.
Majd mégiscsak lett némi akció, amikor pár gyorsabb arty itt is ott is scoutolt némi célpontot. Tizenhárom eltel perc után a saját artyjaink kilőttek minket, mivel nem volt célpont és scoutolni meg senki sem akart. Na ezért kellene a korlátozás. -
Nazarov77 #80713 Hát én ha artyval farmolnék és mondjuk kapok 15-20k + pénzt és 7.0tól ez mondjuk lesz 12-17k akkor lehet inkább KVra váltanék ami simán hoz 20k pluszt.
De egyiket se választom, ott a Löwe
-
Oddball29 #80712 -
Nazarov77 #80711 GW tiger javítása 8-10k körül van, object is ekörül lehet. -
lexlutor #80710 ..szerintem ettol semmivel sem fog csokkeni a farmolas veluk.. egy korrel tobbet kell majd menni veluk es ugyanott lesznek. -
Nazarov77 #80709 Lehet, GW tigrisnél egy nyamvadt 300xps körért kaptam 20k pénzt.. azért ez elég jó, nem csoda hogy ennyi az arty. -
Gunslinger #80708 Nem semmi. Az Object 212 ilyen jól keres ugyanazzal az ágyúval, mint az S-51, hogy +10%-al csökkentik a t6-hoz képest a bevételét?
Mennyi a javítási költsége? -
Nazarov77 #80707 Hasonlóban én is voltam sajnos. -
Ilyen csatában már többször voltam. -
lexlutor #80705 ..remelem ez meg nem a legalja :D -
Nazarov77 #80704 Changes in Game Economy -
Nazarov77 #80703 Na ez durva :D
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/68335-15-artys-in-1-game/ -
most lettem vele acelfal:D -
Köszi, akkor elsőnek megveszem a ventit rá, aztán majd meglátom hogyan használom, és az alapján a többit. -
Ja, értem. -
virkir #80699 A courier_WG-re gondolt nem a profitra. -
Papír tank az :D -
Bár ha nem prémium, akkor ok. -
Nem egy kiemelkedő eredmény type-pal. -
Grat, szép. Két hete nekem is sikerült. -
Megcsíptem a pénzes zsákot :D -
Kondorwot #80693 Ez már nagyon kellett!
És már lőttem a 10.et.
Győzelem!
Csata: Mines 2011. december 7. 12:39:39
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 285
Szerzett kredit: 34 381
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
-
Ja ja, jó ötlet, ha használja scoutolni :D -
Igen, +1 tonna súly. -
ilsalon #80690 Ja és utána már lecseréltem az álcahálót ventire, mert szerintem többet ér. -
Optika +10% ráadásul nincs súlya. -
ilsalon #80688 Hát fene tudja, én nem vettem rá vélzás és töltésgyorsítót, mert ilyen szempontból jó a szívószál. Inkább raktam rá toolboxot, meg HE ellen védő motyót, valamint álcahálót. Én snipekedésre használtam, illetve a minnél gyorsabb eltünésre, ezért volt jobb a szerelés és rejtőzés. Ha pedig rammeltem az ellenfeleket, én mindig rammolok a medekkel, akkor jól jött a ram elleni védelem. -
Hát töltésgyorsító az ott fontos, ahol magas a töltésidő. Panthernél ahol alapból is 3:99 téynleg nem sokat érhet.
Ventit tuti raknék rá, meg ha lassúnak tűnik a harcmodorodhoz, célzásgyorsítót.
Harmadiknak nem nagyon van ötletem :D -
mini #80686 Néhány írásjel nem ártana. :)
Az hiányzik még, hogy kevesebb életet adjanak nekik. Így is kezd elterjedni a vakon lövöldözés, egy kósza lövedék ne iktasson már ki.
Utálom az artykat.