A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #80717 Őszintén megmondom fogalmam sincs, hogy hogy keresnek a high tier artyk, S-51-et próbáltam csak, azzal míg meg nem lett a legjobb ágyú és gyenge volt a legénység 5-ből 3 kör mínuszos volt és így top ágyúval is 50%-ban mínuszos, természetesen prém nélkül. Valószínűleg én vagyok a béna, artyval nem tudok jól játszani, hagytam is a fenébe, kb. 100x megbántam, hogy elfecséreltem rá másfél milliót. Eleve halálra unom magam, közben meg még pénzt is alig keresek vele, fujj.
Viszont azt érzem ,hogy ezzel az intézkedéssel inkább az volt a WG-nek a szempont, hogy tovább lehetetlenítsék az ingyen pénz farmolást a high tier tankokhoz. Tovább tologatják a népet a prémium tank vásárlás irányába. A HE nerfnek is leginkább ez lehetett a célja, meg talán a későbbi francia autocannon HE spam elkerülése.