418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hNeo #80885 szia paler.
1.
ha átmegy a páncélon, akkor ugyanúgy sebez.
de ott van még a +-25%-os random faktor.
pl egy 100-as damage ezért lehet 75 vagy akár 125 is!
2.
én KV-val tartom el magam most, meg az ilyen eventeken ahol dupla kredit van, ott 1 nap alatt összejön 1 milla bevétel is. (pl stug3 napok voltak most +3 milla)
igen t8 felett már veszteségesek a tankok. -
hát igen, jó nagy fos tank a T34, főleg ha állandóan retardált csapattársakat kap az ember. Sorozatban 4. csata bukó több mint -10k credit körönként. Ó je -
lexlutor #80883 .. 213nal tartok es nekem sincs meg egy sem :D
viszont van ket Billotte, az ér? :) -
Mai legelső csatám. Sírjak, vagy nevessek?
-
paler #80881 Sziasztok
Két kérdésem lenne hozzátok.
Első:
Tegyük fel, van egy tankom, amin a löveg átütő képessége: 200mm, és a sebzése 300HP.
Nos van egy tank , nevezzük el „A”-nak, aminek a homlokpáncélja 150mm, és van egy másik aminek 198mm (ő legyen „B”). Tegyük fel hogy mind két tanktól 100-100méterre vagyok, és ugyan olyan szögbe lövök rájuk. Szerintettek a program egyforma mértékbe fogja számolni a sebzés értékét, vagy figyelembe veszi a tankok páncéljának a különbségét, és az „A” tanoknál pl. 150HP-val sebzi meg, míg a „B” tankot meg pl.30HP-val ? Vagy csak egyszerűen annyit vizsgál a program, hogy a löveg átütő ereje nagyobb a tankok páncéljánál, vagy sem, és ugyan olyan mértékbe sebzi meg őket?
Ha valaki tud rá esetleg konkrétan válaszolni, azt megköszönném.
A másik kérdésem pediglen az lenne, hogy sikerült szereznem egy Tier7 tankot (IS). Nos eddig eléggé lehangolóan keres, bár szinte minden csatába (legyen az győztes vagy vesztes), mindig kilőttek. Állatlába 1 tankot sikerült kilőnöm ezekbe a csatákba, de így is mínuszos voltam. Tehát ezen a szinten, vagy ez fölött már erre számoljak, hogy inkább viszik mint sem hozzák a pénzt a tankok ?
Esetleg le tudná valaki írni hogy kb. milyen javítási költségei vannak a 8-9-10 szintű tankoknak úgy általában ? Aki nem prémium játékos, az hogy oldja meg hogy ne csak fogyjon a zsé ? Én most el sem merem adni a jó öreg KV-at és PZIV-et, mert azok egy olyan csatában is pluszosak, mikor senkit nem tudok kiszedni, és még ki is lőnek + vesztünk is.
Egyébként az IS-re ti (akinek van, vagy volt más ilyen tankja) melyik löveget ajánljátok ? Én eddig a 100mm-el toltam, de sokszor túl gyengének bizonyult, de a 122mm-től sem vagyok annyira elájulva. Bár a legnagyobb (122mm) lövegem még nincs meg hozzá.
Végül kicsit több kérdésem lett mint, gondoltam. De előre is megköszönöm a segítőkész válaszokat.
üdv
Paler
-
Oddball29 #80880 Victory!
Battle: Ruinberg 2011. december 7. 19:03:10
Vehicle: T30
Experience received: 1 139
Credits received: 52 173
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Reaper, Boelter's Medal, Sniper
T34-el 300 meccs alatt nem jött össze egy szaros Top Gun, normal acc. -
lexlutor #80879 kozbe rajottem overlord valaszaibol, h ezzel adjak el a he lovedekek sebzescsokkeneset -
hNeo #80878 amit csak úgy ráhelyeztek a tankra utólag,
pl a pótlánctalp is olyan kb -
Reménykedjünk, hogy egyszer csak megveszik :D
Amúgy ha az az új engine, még ha a régi új változata is, akkor is tuti lesz vele baromi sok meló :D Felbukkanó új bugok, stb...
Lehet ezt halogatják :D -
lexlutor #80876 Q: Regarding the L/71 increased damage but increased reload time, how will the DPM be affected? And if it wasn't, what was the point of the adjustment? Thanks.
A: The DPM will be roughly the same. The aim was to increase alpha-strike.
alpha strike 240es sebzessel :DDDDD -
Nem hinném hogy annyira drága volt. A több mint negyed millió játékosból átlag mindenki vett már 1havi prémiumot amit ha 2500ft x 250.000player=625.000.000ft ami elég szép összeg.
Szerintem ami drága volt az az amcsi marketing az biztos nem jött be mert csak +25k játékos számot hozott. -
lexlutor #80874 errol tud valaki valami ertelmeset mondani, h mit jelent majd a jatekban: spaced armor -
lexlutor #80873 :D -
hNeo #80872 de jobb lesz.
megnéztek valamit: 51% volt.
ezt módosították így 50% lett a nemtommi.
és kész. balance ready. ennyi -
lexlutor #80871 .. most csak en nem ertem h mi ertelme van az ilyen valtoztatasoknak?
8.8cm L/71 damage: 220->240.
Reload time of 7.5cm KwK 41 L/58: 3.5->4.5 sec.
View range of top turret: 420->430.
Ammo Rack Hit points -5%
mert azt azert nem hiszem el h kismillio logot vegigelemeztek, es mar annyira jol ki van hegyezve minden, h ilyen nuansznyi dolgokon kell reszelni..
konkretan itt ez a valtoztats minek?
8.8cm L/71 damage: 220->240.
ettol nem elsz jobb, sebzeskulonseg max +30 lesz lovesenket.. vicc..
-
hNeo #80870 köszi, kipróbálom, de ha nem hoz fps növekedést, akkor megflankellek :D -
Wlanseraf #80869
-
mi tévedés? Ha akarnák maguknak nem tudnák megcsinálni, mert nem értenek hozzá :D megvenni meg nem fogják, így szvsz sose lesz, tehát nem mondtam semmi rosszat ;) -
baalbaalbaal #80867 Köszönöm foxbat88fx!!!! -
Valaki itt írta régen, hogy megvehetnék ennek az engine-nek az újjabb változatát, és akkor lehetne több cpu-s számítás. Csak drága. -
virkir #80865 De az engine tudja csak azért meg pénzt kéne adni.
Namost a WG csak egyirányú pénzáramlásban hisz. Ezért nem lesz az életben multi core támogatás. -
Wlanseraf #80864 Ez tévedés:) a BigWorld engine közel 1 éve tudja a multicore-t:)))) csak a WG nem veszi meg gondolom.. ez is sok mindent elmond:) -
klezzz #80863
ebben pl 3.20-nál is mondja a csávó ő vajon honnan szedte? -
szvsz ebben a játékban soha nem lesz multicore támogatás :D nem is a WG-é az engine így ha akarnák se tudnák megcsinálni. -
szidni vagy nem szidni a WG-t, azért vannak baromi érdekes dolgai a játéknak.
Kezdve anno a hekkelhető tracerről. És szerintem a láthatóság is ilyen, egyszerűen képtelen vagyok elhinni hogy lövök és elhúzok vissza fedezék mögé, az arty mégis 5 másodpercel később talál el, amikor már kurvára nem kéne tudnia hol vagyok. Más esetben meg ha rámlőnek abban a pillanatban is tűnik el az illető. Szerintem ezt is hekkelik.
Most is én vagyok aki a bokorban kukkol, de engem lőnek a városból ahol egy darab fűszál nincs és mégse látom hogy ki a picsa az.
Hogy milyen irányban haladnak az meg más tészta, mindennel törődnek csak azzal nem amit a játékosok kérnek, lásd arty megoldás, de legalább a HE-t elbasszák kivéve az artyét. -
klezzz #80860 Valahol olvastam pedig, akkor lehet hogy ez is elsikkad mint sok más... -
Wlanseraf #80859 Nem baj én vagyok a hülye:D -
foxbat88fx #80858 biztosan nem lesz két mag támogatás 7.0ban! vmit nagyon elnéztetek gyerekek! úgyhogy akinek +fps kell annak leírtam mit csináljon! -
Szakesz #80857 Szájbarágósan az a lényeg, hogy a 7.0-ban multi-cluster jön, amit te összekevertél a multi core támogatással. -
Nazarov77 #80856 Én csak annyit tudok hogy javítottak az optimalizáláson, és sokkal jobban fut, de tudtommal még mindig nem kezeli a több magot. -
klezzz #80855 te tévedsz nézz utána, ki beszél multiclusterről... -
Wlanseraf #80854 A multi-core és a multi-cluster kurvára nem ugyan az ám:) -
Wlanseraf #80853 tévedsz -
Kronos79 #80852 Na akkor nem tévedtem. Mégis jól hallottam a Pandy videóban. -
Wlanseraf #80851 Cseszheti... szarnak a népre! szavazások vannak és utánna szöges ellentétje történik.. lol
Megjelenéskor havi 1 patch lett ígérve:) most 2.5 hónapja nincs, mert ugye el kellett kezdeni másik két játékot fejleszteni:D
Maga a játék egy szar.. arty/MM/láthatósági foshalom:)
És igen háboroghatok, ugyanis biztos hogy több pénz toltam bele mert szerettem.. na másfél hónapja abba hagytam:) és ahogy látom egyre többen hagyják abba test, pachek megnéz legyint és kész!
És igen vettem egy BF3-at egy Type árából Limitedet tehát a 4500 forintos kieg is benne van:D ez így magában is vicces.
Elhiheted sokkal jobban szórakozom:) -
Azt nem mondtam, hogy nem tesz a játékosok véleményére, de nem is kell, mert egyrészt össze-vissza beszélnek mindent, másrészt ők jobban értenek hozzá, nem véletlenül ők keresnek vele pénzt, nem pedig az, aki követeli a max 2 spg-t. -
klezzz #80849 Max. winxp-n lehet hatásos win7 már jobban kezeli a magokat állítólag, de 7.0-tól azaz jövő héttől van multikór támogatás. -
Hopp ... WG-ék mintha észbekaptak volna ... Láttátok mit igérnek a T44-nek? :) -
foxbat88fx #80847 ja és ez minden gameben működik... mindig használom és mindig ad egy kis plusz fps-t :) -
Kronos79 #80846 Állítólag a 7.0-ás verziót, amit a jövő héten dobnak ki már kezeli a multicore procikat. De lehet, hogy tévedek.