banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• paler
    Sziasztok
    Két kérdésem lenne hozzátok.
    Első:
    Tegyük fel, van egy tankom, amin a löveg átütő képessége: 200mm, és a sebzése 300HP.
    Nos van egy tank , nevezzük el „A”-nak, aminek a homlokpáncélja 150mm, és van egy másik aminek 198mm (ő legyen „B”). Tegyük fel hogy mind két tanktól 100-100méterre vagyok, és ugyan olyan szögbe lövök rájuk. Szerintettek a program egyforma mértékbe fogja számolni a sebzés értékét, vagy figyelembe veszi a tankok páncéljának a különbségét, és az „A” tanoknál pl. 150HP-val sebzi meg, míg a „B” tankot meg pl.30HP-val ? Vagy csak egyszerűen annyit vizsgál a program, hogy a löveg átütő ereje nagyobb a tankok páncéljánál, vagy sem, és ugyan olyan mértékbe sebzi meg őket?
    Ha valaki tud rá esetleg konkrétan válaszolni, azt megköszönném.

A másik kérdésem pediglen az lenne, hogy sikerült szereznem egy Tier7 tankot (IS). Nos eddig eléggé lehangolóan keres, bár szinte minden csatába (legyen az győztes vagy vesztes), mindig kilőttek. Állatlába 1 tankot sikerült kilőnöm ezekbe a csatákba, de így is mínuszos voltam. Tehát ezen a szinten, vagy ez fölött már erre számoljak, hogy inkább viszik mint sem hozzák a pénzt a tankok ?
    Esetleg le tudná valaki írni hogy kb. milyen javítási költségei vannak a 8-9-10 szintű tankoknak úgy általában ? Aki nem prémium játékos, az hogy oldja meg hogy ne csak fogyjon a zsé ? Én most el sem merem adni a jó öreg KV-at és PZIV-et, mert azok egy olyan csatában is pluszosak, mikor senkit nem tudok kiszedni, és még ki is lőnek + vesztünk is.
    Egyébként az IS-re ti (akinek van, vagy volt más ilyen tankja) melyik löveget ajánljátok ? Én eddig a 100mm-el toltam, de sokszor túl gyengének bizonyult, de a 122mm-től sem vagyok annyira elájulva. Bár a legnagyobb (122mm) lövegem még nincs meg hozzá.
    Végül kicsit több kérdésem lett mint, gondoltam. De előre is megköszönöm a segítőkész válaszokat.

üdv
    Paler