418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsoltesz90 #81525 Az egesz nemet tech-treet nerfelgettek, erdekes hogy a tier 8 tol a nemet heavyk nem kaptak spaced armort, míg az oroszok igen, sot is3, is7 szoknyat is kapott. Kivancsi leszek az ammorack piszkalgatas eredmenyere a valosagban. Ugy nez ki a T-44 szerepet atveszi a panther, pantherII, mostantol azok fognak pukkanni. -
VanDaal #81524 Ha valakinek maradt volna kódja, és neki már úgysem működik, megköszönném, ha elküldené nekem PM-ben! Hátha nálam működne, mert én még nem használtam fel egyet sem, lecsúsztam erről az egészről sajna.
Más:
tegnap volt egy kis időm olvasgatni fórumot, óverlordblogot, mindent. Valami hihetetlen kéjes elégtétellel tölt el, ahogy most végre az arty playerek sírnak és nem a tankosok :D azért lássuk be, most tényleg megkapták a magukét :D rengeteg tank szinte immunis lesz a splash sebzésükre, dráguló lőszer, csökkenő bevétel és még a ventit is elveszik a GW-ktől. Ráadásul a tracer részbeni visszahozása... lesz itt nemulass a kis élősködőinek :D
(azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Párducot is tönkreteszik -ami az egyik kedvenc tankom volt- a HE nerffel, a normalizáció csökkentéssel és az amo rackje gyengítésével így együttesen) -
Ninju #81523 Aszongya, hogy a béta végén az EU szervert választottad, és ha a NA-ra akarsz bejelentkezni az nem fog menni. Cserébe lehetetlen az account transfer.
Szóval ha nagyon leljkes vagy hozz létre egy új accot a NA szerveren, mert megköszönik szépen.
Nem töltötted le mostanában újra az alapklienst?
Mondjuk a worldoftanks.com-ról? -
Ventillátor , Stabilizátor , Töltés gyorsító
Ez az alap ami kell rá.
Nem írom le mi miért kell. Tudod jól te is. :) -
Nazarov77 #81521 Teljesen jó, az orosz tankokra a célzásgyorsító kötelező, mert iszonyat lassan céloznak, rommá lőnek mire az orosz heavy beóhajtja célozni az ellenséget a 3as célzásidővel, és ha ez megvan akkor meg jól mellé lő :D
Emiatt nem szeretem az oroszokat.
Bezzeg a német ágyúk, 600 méterről teli találatot lövök :D -
Ha már itt tartunk, kv-ra is-re és is-3-ra szerintetek jó a venti+töltésgyorsító+célzásgyorsító kombó, vagy tudtok jobbat? -
A mozgásközbeni jó ötlet. Bár tájpom nincs, de azt tudom, hogy amint megáll lövöm a kupoláját :D -
Nazarov77 #81518 nekem töltésgyorsító, célzásgyorsító, meg vertikális stabilizátor van, wet ammo nem kell max 5ször robbanhattam fel ammo rack miatt 200 kör alatt, azt meg kibírom egyszer. -
SovereignXY #81517 Üdv emberek!
Tpye 59-re miylen felszerelést ajánlotok? Vizes lőszert azonnal megvettem.
-10%-os töltéasgyorsítón meg a mozgásközbeni +20% stabilizátoron gondolkodám. -
szecsko77 #81516 Érdekes, én még a garázshelyet megkaptam, csak üresen... -
Abdul Alhazred #81515 sem a promó oldal sem a wot nem működik tegnap óta....
-
arcso83 #81514 én is próbáltam a tegnapi kódot de elfogadta és semmit nem adott!!! mindenkinél így van?
-
virkir #81513 Nekem se garázshely se +nap prémium 2 kódra sem.
De elfogadni elfogadja. -
Abdul Alhazred #81512 Sziasztok!
Ha tudtok segítsetek.
ezt a választ kaptam a supporttól de nem egyértelmű:
An investigation of our database shows that your account was assigned to the European server after the open beta split. If you attempted to connect to the NA website/game client, the system would not recognize your information as being valid.
Unfortunately we must inform you that account transferring from one server to another is not currently possible. However, you are welcome to create a new account on the North American server and still retain your
most akkor mivan?! Béta után EU szerverre jelentkeztem be de a weboldal szerint meg az us-on vagyok???
Nem értem
-
szecsko77 #81511 Visszatérve a tegnapi kódokra: akinek van még maradva kódja, az figyeljen!
A WG-nél is feltűnhetett valami, mert ma reggel már a tegnap kapott kód NEM ADOTT T127-et, csak friss garázshelyet+1 nap prémiumot.
Aki meg akarja tartani a kis tankját, az sztem többet ne adja el! -
virkir #81510 Az egy dolog de nekem elfogadja a kódot csak éppen nem történik semmi.
Sem a tankot nem kapom meg sem az 1 nap prémiumot. -

-
sebaj, lett vagy 10 új garázshelyem .P -
azota nekem is -
nekem az volt még délután, de azóta halott -
valakinek jó az ingyen kódos oldal?:) -
Armisael #81504 Könyv vagy weblapon találtál rátudnál címet dobni. vagy esetleg gépelnél pár adatot 88,128,150 és 170mm ágyukra had csorogjon a nyálam.... :) -
davidbog #81503 :) Króm nem biztos, de nikkel és mangán szerintem mindenképp. Azok a szén mellett szinte alap ötvözők. Mondjuk megfelelő mennyiségben egyik se állt rendelkezésére a német iparnak az E-100 építésekor.
Ez van, engem az ilyen adatok érdekelnek. Nem oly rég végre találtam újabb adatot német lövegek átütésére, jó sok érdekes löveghez is. Például 15 cm Kwk44 L/38, 12,8 cm Kwk44 L/55 különböző lőpormennyiségekkel, 17 cm L/50.
Azért kiváncsi leszek tényleg megkapja-e a Stug E-100 a 17 cm-es löveget. Avval nagyon odabaszós lesz. Ahhoz képest a 8,8 cm Kwk43 fúvócső. A 17 cm-es még több mint 2 km-ről is erősebb mint a 8,8-as 100 méterről. -
Adjunktus #81502 A SU-85 alapból vak mint a giliszta.
Ezen a +10% nem fog sokat dobni.
Viszont az álcázása kiváló és álló helyzetből a 25% már jelentősebb látótáv növelés.
Mellesleg az gond nélkül levehető róla és átrakható más gépre,ingyen. -
Kíváncsi vagyok, hogy kikre és miért, ha gondolod PM, de nem muszáj. -
Adjunktus #81500 Artyzásnál még fontosabb a mini map mint a többinél!
Amikor nagyritkán artyval játszok,akkor a fél szemem mindig rajta van.
A scoutokat is mindig lekövetem.A legnagyobb nézetből kukkerolom a mapot.Ha jó sok célpont tűnik föl,akkor gyorsan lecsekkolom az álló célokat és csinálok egy fényképet róluk az agyamban,melyik hol áll pontosan.Volt már olyan,hogy a scout rég halott volt én még utána 3 célt szedtem ki vakon.
Mindettől függetlenül azért nem kell túlmisztifikálni az artyzást.
Ha egy cirkuszi majom megnéz 3 artys menetet,utána pro user-é válik.
És én továbbra is szívből rühellem a fajtájukat is!:D -
virkir #81499 Nem szálltam rád csak a volt klánod néhány tagjára vagyok pipa és néha te is olyan stílusba adod elő. :)
Igen sok körös volt amikor már az első után nem azzal kéne jönni, hogy debizony hanem az hogylehet ha nála nem annyi.
A hosszúlére eresztett arty oktatásba már bele sem akarok merülni.
-
virkir már rám is rámszállt, de nem akar rosszat sztem, csak sok körös volt a huzavonátok -
fogjuk rá, bár nem rak be valami sokszor olyan mapra ahol ki tudnám használni.
Ensken KT toptanként B1-ben kempel, amíg a városban szétszedik a mieinket... hát hümmmmm -
Zs4zet #81496 Kösz, hogy segítettél valószinű egy jóideig nem jövök rá.
(De ha a gúnyolódást elhagyod a végéről többre tartanálak... megbántottalak talán én valaha valamivel?) -
virkir #81495 Attól, hogy te csak 10-et töltesz bele még nem annyi a mennyi.
Ne akard megmagyarázni nekem aki mentem már Hummel-el cirka 1k kört a bétát is beleszámolva.
Húzd fel a csúszkát maximumra te arty ász.
-
Zs4zet #81494 Nézd meg a képet:
kép
Ha nem szúrtam a linket, akkor a képen a következőket láthatod:
1. a jobb felső sarokban az idő piros -> a csata nem indult el,
2. a bal alsó sarokban látod a tank nevét: Hummel.
3. alul középen pedig azt hogy 10 lőszer van hozzá.
Nos 10, vagy csak én látom annak? :) -
virkir #81493 Mondom nézd meg jobban a nevét.
A 15 cm sFH 13 L/17-hez 20 lőszer van a 15 cm sFH 18 L/30-hoz ami a fejlesztett ágyú ahhoz meg 18.
Ne akard már elhitetni ami nincs. -
lammaer #81492 De azért gyakoribb hogy tudsz bújkálni nem? -
Lator3 #81491 alaminyium :) -
lammaer #81490 Miért nem hiszek neked...?
Az E100 páncélzatának ötvözése során, mely elemeket nem használták a felsoroltak közül?
A. Nikkel
B. Mangán
C. Króm -
Zs4zet #81489 A ventiben teljesen igazad van, álcahálóm van az arty-n, csak minden másra a venti, rammer, célzásgyorsító triót tettem. (tudom, az utolsó felesleges sok tankon, de én így szeretem... ;) )
És azt hiszem értem mire gondolsz. Nos nekem a Hummel előtt egy Grille volt pár kör erjéig, de olyan gyenge volt 50%-os crew-el, hogy használhatatlannak minősítettem. Aztán haoszú idő utén vettem a Hummelt, immár 75%-os crewről indultam és a fejlesztett ágyút+lánctalpat kivéve minden már megvolt csak meg kellett venni. Mással nincs összehasonlítási alapom. Viszont engem nem érdekelnek az adattáblázatok és az átüti/nemüti problémakör meg különösen nem. Játszom, és valami vagy megy, vagy nem megy. Tankban inkább nem megy, nem érzem. Míg a T7-re eljutotam rengeteg mindent megtanultam, de még mindig kevés. Ezzel szemben viszont az artyt élvezem, az kihivás, leginkább a célzás/találat szellemi kihivása, a lövöldözés maga megintcsak nem érdekel. Ha szimulátor lenne, az viszont érdekelne.
Így aztán egyedül tapasztalati értékekre tudok hagyatkozni a pontosság kérdésében, mert az előfordulhat hogy megmarad lőszer, de amit kilövök az talál is. És csak ez számít nálam, így az ágyú pontos. Nekem/szerintem. :)
Ami a 10-12 lőszert illeti abban viszont nincs igazad, mert a fejlesztett ágyúhoz tényleg csak 10 van (ha kivánod, csinálok screenshoot-ot - sőt már megtettem, de lusta vagyok megkeresni hova teszi + linkelgetni). -
van amikor muszáj, mert a társak szart se csinálnak, lightal kempelnek :D -
lammaer #81487 Sokat szoktál rohangálni su85-el? -
az álló helyzeti +25% vagy a mindenes +10% ?
Davidbog: köszi a választ