A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #81524 Ha valakinek maradt volna kódja, és neki már úgysem működik, megköszönném, ha elküldené nekem PM-ben! Hátha nálam működne, mert én még nem használtam fel egyet sem, lecsúsztam erről az egészről sajna.
Más:
tegnap volt egy kis időm olvasgatni fórumot, óverlordblogot, mindent. Valami hihetetlen kéjes elégtétellel tölt el, ahogy most végre az arty playerek sírnak és nem a tankosok :D azért lássuk be, most tényleg megkapták a magukét :D rengeteg tank szinte immunis lesz a splash sebzésükre, dráguló lőszer, csökkenő bevétel és még a ventit is elveszik a GW-ktől. Ráadásul a tracer részbeni visszahozása... lesz itt nemulass a kis élősködőinek :D
(azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Párducot is tönkreteszik -ami az egyik kedvenc tankom volt- a HE nerffel, a normalizáció csökkentéssel és az amo rackje gyengítésével így együttesen)