418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Koridor
    Csak ÚJ reghez!!!!!!!!!!

Google fordito:
    Jelentkezzen be Computerbild.de, és kérjen kódot . Ha nem rendelkezik felhasználói fiók Computerbild.de, kérjük regisztráljon itt . A kód érhető el könnyen e-mailben. Akkor megy a honlapon www.worldoftanks.eu / invite , és hozzon létre egy fiókot. Csak kattints a Create Account: Írja be az e-mail címét, és a kívánt felhasználói nevet és jelszót. Most kattintson a "Have egy meghív kód?" Küldjön egy meghívó kódot akkor utána. A kód az e cselekvés legfeljebb 31 Március 2012 használják. Csak újoncok! A művelet kizárólag az újonnan regisztrált játékosok, a meglévő fiókok nem kell küldeni a kódot. Tehát, ha valaha is akartam, hogy vessen egy pillantást a pillanatban talán a legjobb tartály harci játék, itt van az egyedülálló lehetőséget, hogy azonnal korrekt és jól felszerelt az induláshoz.
  • Koridor
    Akkor te mindig kifogod a béna csapatot. Az artys csaták harmadában-negyedében ugy lö ki egy med/scout hogy egy lövést se tudok leadni.
  • flashpointer
    újra él a kérés is, nemis kell regelni csak küldeni a címre (1 cím 1 kód)
  • Belkar
    Még működnek a kódok

• noname23
    T7 arty-nak lehet egy lövés de T7 tanknak nem mert ez így igazságos
  • garaib
    Én nem adnék még a t8 arty-nak sem 200hp-nál többet. Egy arty legyen egy lövés még egy t7 tanknak is.
    Vagy akkor legyen a t7 tanknak is 700-800 a sebzése. :) :)
  • Attiska
    Meguntam a bújkálást a Tier 6-os gépekkel, vettem egy Pz35(t)-t, baromi jó!
  • tbundy
    voltam én is ilyen arty platoonban, és hatékony tud lenni, ha összedolgoznak, nincs felesleges célozgatás, lövöldözés, meg h pont előtted lövi ki a másik arty a célpontot, v ha fő célpontot támad akkor megvárom míg csapódik, és csak utána lövök, éstb...
    randomba is lehet vinni némi csapatmunkát, de ez nem csak artyra igaz sztem.
  • Bugi Misi
    azt nem mertem kockáztatni
  • Szakesz
    Erről van szó. Lehet félreértettem valamit, de nem volt egy platoonban a 4 arty, ugye?
  • Szpecnyaz
    Mint Szakesz is mondta, nagyon hatékony az ilyen platoon, focus fire egy célpontra, aztán annak reszeltek. Anno én is ilyen "arty party" szakaszozással húztam ki a T8-as artymat, sokkal gyorsabban lehetett így fejlődni.
  • SZU
    Ja értem, tehát a 2 GW tiger, 1 Object 212, 1 GW panther azért jár együtt, hogy hátha valakit nem egylövéseznek le...
  • SZU
    Nem érted. Ha együtt megy 4 artys barát, akkor kevesebb célpontjuk lesz, kevesebb pénzt kapnak, biztosan több lesz a csatában az összarty szám. És többen fognak ugatni a cseten.

Legalább valami jópofa szakasz jött volna be. Egy scout, egy arty, meg két heavy. Szépen nyomják a TS-t és dumálva bandázva coopoznak.
  • Szakesz
    Hihetetlen ütemben lehet kiszedni az ellenfél tankjait, ha rajtad kívül még két arty is biztosan azt lövi, amit te célzol.
  • tbundy
    más tankok miért járnak szakaszban?
  • SZU
    Ó je, 4, vagy 5 arty jött be egy csatában egy szakaszban. Ezek miért járnak egyben? Így jobban dől a pénz? Fun?
  • MitsuMishi
    A tankot is megadta?
  • Bugi Misi
    2 csatát lenyomtam utána
  • arcso83
    menyi idő múlva jött meg? 5 perce elfogadta nekem is és még semmi!
  • femate
    Valaki akkor ezekk a kódok ezek mik? meg ezek 6.7 en vannak vagy a test szerón?
  • Bugi Misi
    érdekes megjött a prémiumom
  • oGaben
    Értem,azért köszi.
  • ilsalon
    Hát prémium tank nélkül szinte esélytelen.
  • oGaben
    Igen gondoltam,amúgy IS-4,GW Typ E a szokásos...
  • ilsalon
    Hát van akinek sikerült túladni rajta, de ez csak attól függ, hogy milyen géped van.
  • R3nton
    a wot oldala nem fogadja már el a kódokat?
  • oGaben
    Sziasztok!Valaki megtudja mondani van e értelme wotos accountot eldni vagy cserélni,van e rá kereslet vagy ez eleve halott ügy?
  • DummyBoy
    Ez a med vs med qrvára szituációfüggő ... Jelenleg a medek erősorrendje valahogy úgy alakul, hogy E50-Patton-T54 (Mert ugye rinyált a sok noob és nerfelni kellett a T54-est ...)

Nekem most Pattonom van, bétában T-54-em volt, kipróbáltam most a T-54-et, hááát, valami igen halovány árnyéka a bétásnak, neki sem kezdtem ...

Kiváncsi vagyok a 7.0-val változik-e az erősorrend, de nem hiszem hogy jelentősen módosulna bármi.

Viszont az ESL 1vs1 médiumos részét elég sokáig vezették Pattonosok. A Patton papír, de mozgékonyságban nagyon jó. Egyik klántársunk sokáig ott volt az élbolyban, T-54-esek nem igen voltak komoly ellenfelek, E50-ekkel kellett csak megküzdenie ...

Ez viszont természetesen más mint a randomisten.

Életem első Pattonos csatájában (Nekem még akkor T1 Cunningam-em volt ...) kilőttem 2 T-54-et, egy IS4-et egy IS3-at, valamint leamortizáltam 7%-ra egy IS7-et ... az utolsó lövésem lepattant, de az övé nem ...

Azóta nekem is van, ilyen jó köröm persze nem nagyon emlékszem hogy lett volna, de lőttem már ki mindenféle médiumot, és engem is lőtt már ki mindenféle médium.

Jelenleg az E50 szimplán csítertank, (ezt kaján vigyorral bólogatva erősíti meg minden E50 tulaj ismerősöm.) nem lehet megkérdőjelezni hogy ő a legerősebb T9-es med.

Viszont az hogy 1 vs 1-ben "messze a legjobb" az nem igaz ... Ott sokminden más is számít ...
  • ollie
    2 év és 3 account... Persze, hogy hamar megvan a GTC-re való ISK. Egy új játékosnál valószínűleg kell fél év legalább, hogy eljusson odáig, hogy napi 2-3 óra játékkal már kitermeli a GTC árát. 4 évet játszottam vele, 2 accounttal (2 hónapja hagytam abba), idén már 1 hónap elég volt, hogy fél évre meglegyen a GTC mindkét accountra. De hatalmas különbség van 1 és 3 account jövedelmezősége között, arról nem is beszélve, hogy egy kezdő karakter a skillek és tapasztalatok hiánya miatt, kb semmit sem keres.

Ja igen. És ugye most 500 millió körül van a GTC. Amikor kezdtem, a három havi (három havi!) 200 millió alatt volt...
  • Attiska
    Én egyet ma is fel tudtam használni délelőtt, igaz érdekes módon nem azonnal látszódott a T127 és a prémium, hanem úgy két csata után.
  • ilsalon
    Már nem megy. Én kettőt belöktem, de csak ezért, hogy az eladási összegből kiképezzem benne 75%-ra a muksókat. Egyébként sajnáltam volna rá 80k pízt. Fun tanknak jó lesz. 10k cridet hoz csatánként.
  • Bugi Misi
    nekem nem ment:(
  • MitsuMishi
    Akkor mostmár nem működnek a kódok? Mi a legutóbbi hir?
  • DoctorStryker
    Most legalább vége lesz annak a bevett szokásának, azt artyk részéről, hogy ha nem tudják kilőni egy scoutoló medet, light-t akkor kilépnek...

Vagy amikor a közelharcoló tankot már csak egy lövés válassza el a Valhallától még egyet belédlő aztán gyorsan alt+f4...
  • PetiPetiHUN
    Miért gondolom azt, hogy azért nerfelik az artykat mert, nemsokára jön a prém arty? Ha lesz prém arty onnantól csak T-50-nel meg Chaffee-vel megyek csatába.
  • ilsalon
    Az én élményem E50 vs T54. Tegnapig kis csővel mentem az E50-nel, úgyhogy ezt úgy kell érteni.

Ha 1 vs 1 helyzet alakul ki, ahol nem segít senki a T54-nek. Akkor nagyobb eséllyel nyerek, mert rammolok is egy csomót rajta (tíz métert hátra és vissza már 200hp). Ilyenkor veszélyes volt, hogy ha nem jött be a célzás, mert nem találtam el a kényes pontokat és lepattant a 88/L71-es.

Ha 1 vs 1, de mondjuk messziről csipked valaki, akkor nagyobb eséllyel a T54, mert sokkal kisebb, ezért az E50-et könyebben eltalálják.

Ha van arty is, akkor megint T54 az esélyesebb, mert egy-két splash és alszanak Hansék.

Tegnap meglett a 10,5-ös puska. Első lövéssel ammorackeltem egy pershinget, utána meg ammo rackeltem egy KT-t. Akkora nagy arcom lett, hogy ide nekem a világot felkiáltással bevágtattam az ellefél bázisára. Ott egylövésezett egy GW Tiger.
  • R3nton
    fedezékharcban is jobb e-50 mivel olyan ágyúja van hogy mire megáll a tank már össze van szűkülve a célkereszt venti+stbailizátor segítségével természetesen, ja és nem elhanyagolható, hogy az ágyúja iszonyat pontos is egyben. E-50 erre van kitalálva ezen kár rágódni, azért van hogy elkapja az ellenséges medeket és kis tankokat. Míg a t-54 spotolásra sokkalta alkalmasabb, nehezebb észrevenni. Patton meg a kettő közötti átmenet jó spotolni de nagyot tud ütni viszont óvatosan kell vele mert szar páncél. De 1vs1ben csatában messze az e-50 a legjobb ezen kár vitázni. Viszont spotolásra meg alkalmatlan például, vagyis t-54 sokkal jobb.
  • SZU
    Egyiket? Mindet! =)
  • DoctorStryker
    ez van ha amikor ruszkik nagyon utálhat az egyik nemzetet...
  • Eagle16
    És ha nem megy el melletted? Fedezékharcban elég durván odaveri az E-50-et, mert sokkal fürgébben tolat vissza és jön ki a fedezékből.

Nem mindegyik T-54-es vezető olyan hogy az első percben rálép a gázra és utána el sem engedi :D

Amúgy a 7.0-ban még pattogósabb lesz, ahogy az E-50 is. Szegény Patton felkötheti a nadrágot.