A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #81570 Az én élményem E50 vs T54. Tegnapig kis csővel mentem az E50-nel, úgyhogy ezt úgy kell érteni.
Ha 1 vs 1 helyzet alakul ki, ahol nem segít senki a T54-nek. Akkor nagyobb eséllyel nyerek, mert rammolok is egy csomót rajta (tíz métert hátra és vissza már 200hp). Ilyenkor veszélyes volt, hogy ha nem jött be a célzás, mert nem találtam el a kényes pontokat és lepattant a 88/L71-es.
Ha 1 vs 1, de mondjuk messziről csipked valaki, akkor nagyobb eséllyel a T54, mert sokkal kisebb, ezért az E50-et könyebben eltalálják.
Ha van arty is, akkor megint T54 az esélyesebb, mert egy-két splash és alszanak Hansék.
Tegnap meglett a 10,5-ös puska. Első lövéssel ammorackeltem egy pershinget, utána meg ammo rackeltem egy KT-t. Akkora nagy arcom lett, hogy ide nekem a világot felkiáltással bevágtattam az ellefél bázisára. Ott egylövésezett egy GW Tiger.