418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    Utolsó test patch-el T34 120mm lényegében nulla sebzést produkált.. zöld területre lőve:)
  • Eagle16
    Aki az orosz szerveren most játszott a 0.7.0-ás frissítés után, az mondja már meg hogy előfordul-e az, hogy pl. 152mm-es vagy egyéb nagy kaliberű HE gránát egy erősen páncélozott célponton semmi, vagy csak elhanyagolható mennyiségű sebzést csinál.

Mert másik fórumon azt bizonygatja valaki hogy ezt az egészet visszavonták még a tesztelés alatt

Olyanra gondolok pl. hogy 152mm-es HE E-100 frontjára ad HE-vel egy 50-es sebzést :)
  • patchaou
    IS-nél teljesen jól működik nálam a 122-es. Nem túl sok vele a kill, de egy szovjet ágyútól szerintem nem rossz a találati arány.
  • megakoko
    Ma már 4x lő ki csapat társ kezd elegem lenni
  • megakoko
    érdekes mert a KV-3-as nál jól működött a 122-es de az IS-nél nem
  • lammaer
    Snipernek jó a pzIV is.... sőt, egy bevásárló kocsi is, 0 páncélzattal.

Egy heavy ne sniperkedjen mások mögött, az lószar csak nem heavy :)
  • I.C.ram
    Snipernek pedig nem rossz a hosszú 88-as, mert viszonylag jo a penje, és a nagy távolságról sem veszít sokat a sebességéből a kis kaliber miatt. Az IS 122-ese 200 méternél már szinte semmit nem visz át.
  • lammaer
    Tigris sztem még bétában se volt jó.... azután csak lejjebb csúszott, T29, aztán Tiger P. És kétlem hogy egyáltalán az IS-nél jobb lehet e :)
  • lexlutor
    megvan a 10000.

pontosabban a 10003 kilott tank.. sajna vesztes meccs :9

Defeat
    Battle: Himmelsdorf 2011. december 12. 21:09:06
    Vehicle: PzKpfw 35 (t)
    Experience received: 582 (fine for causing damage to allies: 2)
    Credits received: 6 739 (fine for causing damage to allies: 180)
    Battle Achievements: Defender, Carius' Medal I Class
  • ximix #82756
    Az semmi én 1<9-nél már seggel mentem előre ha ilyen két bal láb a csapat :)ma csak ilyenek vannak érdekes az MM szerintem tutira figyelembe veszi a statokat is.
  • Eagle16
    Ismét bebizonyosodott hogy nem tudok célozni. Nekem 67% a találati arányom azzal a páncélozott kockával :D Nem tudom hogy csináltam. A 88 L/71 amúgy se jön be igazán, 2 másodperces célzási időt szeretem...2,5 az sok. 3 meg aztán...

Sok olyan tankom van amin csak 2 sec, aztán gondolom előbb szeretnék lőni vele, mielőtt még összeszűkülne a kör, mert ahhoz szoktam.
  • garaib
    Van itt videó is a francia tankokról:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D_UuJptV6Ro#
  • Eagle16
    Az E-75 az nem épp kredit farmer :)
    Én pl még nem láttam ennyi kreditet adni. 50k körül ad jó körért.

A T-54-esem az igazi, azzal egy csatában lehet veszteni 30k-t is prémium nélkül :D Még néha akkor is mínuszos ha viszonylag jó kört futok és nyerünk. Nem is mentem vele már egy jó ideje...
  • Nazarov77
    Szép, szerintem teljesen korrekt tank a tigris, gyenge páncélt kompenzálja a sok HP és remek ágyú, 7.0tól meg legalább nagyobb lesz az alfa sebzése. 6.6 előtt Tigris jött be legjobban a T7 heavyk közül, most meg egyértelműen a Tigris(P) a best of.
  • lexlutor
    szep :)
  • Gunslinger
    Jaja, a credit az dupla event alatt volt, viszont asszem 6-11-ről fordítottam egyedül. :-)

Persze iszonyú nagy mákom volt, mert a csapat bénasága is kellett ahhoz, hogy mindenkit én lőjek ki, nagyon adta, mert minden lövésem átment és sebzett és rengeteg minden pattant rólam, fele hp-m megmaradt és simán steel wall lett így is. Több hasonló köröm nem is volt vele, de ettől függetlenül elég pozitív lett vele a statom.

• Nazarov77
    nem a 2k xpt keveseltem, hanem a pénzt :D
  • Eagle16
    Áh. Mert 2k xp tán kevés? Nem is volt duplázva :D Prémiumos volt. Bár nem vagyok rá büszke, 2 med. + S-51 miatt nem bírtam előremenni, kempeltem ahogy tudtam :D A végén az ellenséges E-75 ölt meg 128-as HE-vel...2x kilőte az ágyúmat miután AP-vel nem tudott átlőni, aztán sérült ágyúval már én sem találtam el az alját, pedig már csak 1 lövés kellett volna neki.

Löwe max.-ról képem is van.

Ez ilyen havonta egyszer jön össze kb.
  • lexlutor
    ..te voltala top tank es makod volt..a tigris ettol meg egy szar marad h evente egyszer osszejon vele egy iylen..
  • Nazarov77
    2x credit event mellett ja :D
  • Gunslinger
    A Tigris tud ilyet is:

• Nazarov77
    XP/creditből kiindulva prém nélküli köröd volt nem? Tehát te is 100K fölött kaptál volna. Meg XP is majdnem annyi :D
  • petszol
    Hát kempelek kempelek de állandóan kinyírják a csapatomat. :)Útálom ezt a nyavalyás M3 Lee-t.
  • Doctore22
    IS-7es accountot cserélnék Maus vagy E-100 Accountra a lényeg, hogy legyen Type 95 és Löwe vagy ezzel egyenértékű tier 9/10

[email protected] az e-mail címem akit érdekel dobjon egy mailt:)
    és nem is spammelek tovább!
  • Nazarov77
    Nem rossz, ezt én tegnap alkottam:
    Győzelem!
    Csata: Siegfried Line 2011. december 11. 17:32:15
    Jármű: Type 59
    Szerzett tapasztalat: 4 322 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)

Pénz rekordot viszont a Löwe tartja 150kval azt hiszem.
  • megakoko
    Jah és ez duplázva volt ennyi
  • patchaou
    Gondolom prém nélkül :D
    Most vettem észre, hogy 1003 csata van mögöttem. 859 kill. Ez gondolom átlagos.
  • Eagle16
    Kép meg hova lett?

• megakoko
    Nekem a másik szerón 24000 credit és 1200xp volt a plafon IS tankal
  • Eagle16
    Mennyit?

• lexlutor
    ..a legvicessebb az egeszben az h ugye arrol volt szo, h a t34 csere a 7.0ban lesz. abba ugy nem kerult be. kitort a ribbilo.. azt montak nem a 7.1be hanem ha lehet meg elobb, az iden kinyomjak.. erre most .. mega 7.1 se.. hehhee
  • patchaou
    Ott van a képen: 1 kilőve 6 sebezve 2 felderítve. Gondolom van prém és ez a dupla.
  • megakoko
    hogy a pi...be kaptok ti ennyi creditet meg xp-t?
  • Doctore22
    IS-7es accountot cserélnék Maus vagy E-100 Accountra a lényeg, hogy legyen Type 95 és Löwe vagy ezzel egyenértékű tier 9/10
    Akit érdekel írjon! Megéri!
  • Gunslinger
    Csak ahhoz ruszki acc is kell. Ha neked van, akkor mázlista vagyol, én ebből a körből kimaradok, de majd számítok rád, hogy pár screenshottal hozzájárulsz az infóáradathoz :D Személy szerint minél előbb el akarok jutni az autoloaderes tankokig heavy vonalon, csak rájuk vár az előre betárazott hosszan gyűjtögetett 80k free xp :-D Tudom, hogy ez max t6-ig lenne elég, nem is akarok egyből oda felugrani, inkább csak fullosan kezdeni a tankokat addig amíg tehetem.

De azért az elég cudar, hogy két egymást követő héten jön két különböző teszt peccs. Nagyon ki akarják adni a franciákat még idén, legalábbis a RU szerverre.
    De nem értem, ezzel az erővel becsomagolhatták volna azt a 18 tankot a 7.0-ba is.
  • Gerifinuccsi
    Michael Wittmann még mindig ász :)

• HunAnFionn
    Várható, ők fontosabb piac mint mi, többen vannak.
  • Nazarov77
    Még be lehet, az új HE rendszer azon múlik hogy milyen vastag a páncél, minél vastagabb annál több sebzést szív el.
    Majd a francia T9 medet kell HEvel megsorozni, 40mmes a frontja :D
  • HunAnFionn
    Én is meguntam már, hogy a kis tier 7-8 tankommal egy M6 vagy egy Pz4 társaságában kell bevédenem egy teljes oldalt, míg a nagyobb tankok bezsúfolódnak a másik oldalra úgy hogy még véletlenül se tudjanak lőni egymástól. Eztán én leszek a legnagyobb lemming!
  • petszol
    Tier 5-6-tól már néznek is ki valahogy.