banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Csak ahhoz ruszki acc is kell. Ha neked van, akkor mázlista vagyol, én ebből a körből kimaradok, de majd számítok rád, hogy pár screenshottal hozzájárulsz az infóáradathoz :D Személy szerint minél előbb el akarok jutni az autoloaderes tankokig heavy vonalon, csak rájuk vár az előre betárazott hosszan gyűjtögetett 80k free xp :-D Tudom, hogy ez max t6-ig lenne elég, nem is akarok egyből oda felugrani, inkább csak fullosan kezdeni a tankokat addig amíg tehetem.

De azért az elég cudar, hogy két egymást követő héten jön két különböző teszt peccs. Nagyon ki akarják adni a franciákat még idén, legalábbis a RU szerverre.
    De nem értem, ezzel az erővel becsomagolhatták volna azt a 18 tankot a 7.0-ba is.