World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"beírom azért, hogy van magyar?"
"van magyar?"
"dani k. csak ezért leszedem majd a wotot " - már tanulnak az ifjú deákok.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.29. 21:56:52
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.29. 21:03:27
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nagyon szar lett a Battle assistant mod ebben a verzióban.
A kistérképen mutatott célterületnek köze sincs a nagy térképen lévő célzókörhöz. Van valami ötlet?
Igen, arty. <#vigyor0>#vigyor0>
Kell a küldetésekhez, és mivel amúgy is az a célom, hogy az összes létező ágat kifejlesztem tízesig, így azokat is vinnem kell.

Nem is tudok most csak kettőt átvenni.
Azt javaslom, hogy addig ne vedd át a női legénységet, amíg nem vagy tuti biztos benne, hogy melyik nemzet melyik tankjában akarod őket használni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.07.29. 14:15:20
pedal to the metal...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.29. 12:17:15
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Tényleg jó lenne a 0 sebzés 0 kredit rendszer. <#awink>#awink>
Province kivevésével még ratyibbak lettek az alsó szintek. No meg az elégtelen 2 mp alatt elfogyó hp-k.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.29. 11:21:06
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Közben meg kerkedő arccal figyelem pl. az olyan youtube videókat, amiben egy SP egyedül marad négy heavy és egy TD ellen, akik már elkeztek foglalni. Erre ez az öt szerencsétlen otthagyja a cap kört, és elkezdi az egyetlen megmaradt ellenséget levadászni. De nem ám valami értelmes stratégiával, hanem egyesével jönnek a vágóhídra, és mire észbe kapnának addigra csak a Tiger II marad 25 hp-val, de végül az is megdöglik. Csak nekem nincs ekkora mázlim? Mert engem mindig négy ellenség támad öt irányból. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hosszú szabi után visszatértem.Most komolyan 10 nap alatt ennyit hülyült a játékosállomány.Mentem pár csatát de csak a szemöldököm rángatózott az idegtől.Hihetetlen miket műveltek.
600 hp sebzéssel top xp-és vagyok 5-ös tankkal 7-es csatában ez vicc.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Versenytársak: ebből az első kettő hasonlít rá nagyrészt.
-Armored Warfare: a WoT modern érás folytatása. Nincs bennt a nép kedvence a Tigris, M4 és T-34.
-Ground War Tanks-ban nem lehet megbízni, csak egy facebook wot.
-War Thunder GF viszont egy teljesen más útat jár. Inkább szimulátor mint árkád játék.
Nekem az a játék egy tál kocsonyához hasonlít inkább. Összevissza csúszkáló tankok, nincs hp rendszer.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"