World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vereség, csinálok 4k dmg-et... szintén 600 exp körül... azért igazán elgondolkodhatnának valami TELJESÍTMÉNY alapú jutalmazáson, mert a faszom ki van már a grindelésnél ezzel...
Anno megvettem a Panther/M10 med csodát. A Pantherrel összehasonlítva: mindkettővel kb. 100 csatát(10 csata a különbség) mentem. A Panther átlagsebzése 90-nel rosszabb, tehát nem látványos. Mégis a Pantherrel 66%-os WR-t sikerült összehozni, míg a Panther/M10-zel 45%-nál tartok.
47% win rate van vele. Ma is játszottam két, gyakorlatilag 0-ás meccset, meg egy normálisabb duplázót, ezzel meglett végre a 120 mm gyorstüzelő ágyú.
Következő(igaz, hogy csak tier 9 meccsen) úgy lőttem vele 3800 dmg-t, hogy meg sem izzadtam.
remélem most már ez lesz a jellemző.
Úristen, az az ágyú nagyon beteg: 5,99 sec alatt tölt nálam és még nincs BIA a legénységen, 256 pen és 400 dmg gyakorlatilag úgy lő, mint egy táras ágyú. Egy meccs alatt beleszerettem.
A nemprém FV4202-vel meg talán második-harmadik meccsen összejött a tankász...
Ez nagyon piszok véletlenül jön ki, mint ugyanaz, amikor egy tank fullozása, eladása közeledik, ultrabrutál módon kezd jól menni vele :)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egy elc viszont ma berohant malinovka encounterben a hegy lábához és végig az oldal mellett le cikk-cakk vonalban és túlélte basszus. A sok böszmeteg meg lőtt mindenfele (egymást is <#crazya>#crazya>), tekerték bután a tornyot vagy autoaimeztek. Most talán nem volt aimbotos vagy kicselezte. Sőt a kis pimasz még bele is lőtt az egyik artyba és körbefutotta, erre az egyik böszme csapattársunk kilőtte a nyomorult artyt, mintha nem lett volna már úgy is elég baja <#crazya>#crazya>
Általában megdöglenek az öngyilkos rohamban, de néha lehet jókat röhögni.
LT-9 küldetés .
* Spotoljak 7 enemyt , ne vegyenek észre .
* Másodlagos : éljem túl , nyerjük meg .
Ezt a küldetést hétvége óta cirka 4x megcsináltam , fel sem spotoltak ! Most meg beadta , de én sem tudom mire ...... mivel felvillantott az enemy batchat .
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2016.08.10. 18:45:14
Persze vannak pozitív példák pl. T34-85, T-43, Pershing, JP2, de nem ez a jellemző.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Én, mint mondtam, most azt az ágat parkolóra tettem, és a KV-3-at húzom. Ha meglett a 122-es, akkor megyek vissza az IS-3 vonalra.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.10. 15:38:06
A jó tulajdonsága, hogy sok hp-ja van, tehát az a feladat, hogy odamenni vele a dühöngőbe és 1 bekapott lövésért cserébe kiosztani 2-3-t vagy leláncolni az ellenét és az már nem szabadul onnan. Sima sebzés "trade" / adok-kapok-ot kell vele játszani: kb 1,2-1,5x hp-t le lehet kopasztani vele az ellenfélről, még akkor is ha többen támadnak, ami sebzés mennyiség vagy elég a győzelemhez vagy nem.
Nekem se jött be egyébként... Másodaccon az is7-t húztam ki és oda vettem legénységet húzni, de kreditet is jó lett volna, ha termel, de szinte könyörög az arany lőszerért sok helyzetben, nem jó ez így.
a csöcs 3ra szerintem még 1 célzásgyorsító is kell,hogy még utolérje magát lövés közben.de távolra ez sem elég.a matilda 4-re kellene ez az ágyú,ha már lassú meg alig van penje,ami t5-be is igényli a célzást(az OI ellen oldalt is necces a goldja).
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2016.08.10. 12:34:28
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Aki nem irtózik a hardcore T10 MM-től annak én ajánlom a 10-est. Nyilván a 9-el könnyebb jól teljesíteni.
Ahogy látom a stock IS grind oltári nagy szívás. <#fejvakaras>#fejvakaras> Jobb, ha a 122 mm-es csöve(ek)t kihúzom a KV-3-on, és utána megyek az IS-re. A KV-3-on legalább tudom használni a ZiS-6-ot, ami egy viszonlyag tűrhető löveg.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ez csak a szokásos beetetés, aztán, majd ha már sokan vettek belőle, jól helyrerakják ezt is! <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Egy szánalom az E50M a "kistesóhoz" képest.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De Scheffnek is volt olyan köre ahol 3.7k sebzésre adott 120k nettot,igaz ott elég sok közelharc volt.
Elég jó kreditfarmóló lesz<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
KV-1 el könnyebb az élet
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.09. 21:51:04
angelus1991ster.blogspot.hu
" Az is nagy fegyvertény, hogy míg te fedezék mögül leadsz 2-3 célzott lövést addig az ellen csak egyet" - Fedezék mögül biztos nem adsz le lövést, fedezéken kívül adhatsz le lövést, márpedig a nagy távolságú tűzharcnak pont az a lényege, hogy lősz, fedezékbe bújsz, majd kijössz, megint lősz. Na most ha az ellenfél nem abszolút és maradéktalanul hülye, és marad kint a szabadban lövés után, akkor te a hajadra kenheted a 75-ös alfádat, még ha át is ütöd (amire mint fent említettem, egyáltalán nincs garancia), mivel gyakorlatilag minden szembejövő tank übereli a sebzésedet. Kapásból hátrányba kerülsz, és akkor még nem is említettem, hogy a legtöbb potenciális ellenfélnél nagyobb, és papírabb célpont vagy.
Ezzel a tankkal vonulni kell a csapat heavyjeivel, lehetőleg egy KV-1, vagy más, vastagabb bőrű kollega árnyékában, és amíg az ellenfél vele van elfoglalva, megszórni az ellenséget, kihasználva az elmebeteg RoF-ot. Sebesült, magányos ellenfelekre meg akár rá is lehet nyomulni amolyan jó bully módra. A legtöbben pánikba esnek, mikor 2 másodpercenként kapják a lövéseket, megzavarodnak, és a gondos célzás helyett csak lőnek össze-vissza, és fejvesztve próbálnak tolatni, általában előbb-utóbb elakadva valamiben, lehetőleg közben a saját csapattársaikat is akadályozva. Gyönyörű pánikot lehet vele okozni a T4-5-ös, újonc playerek között.