World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
A német motorok is gyengébbek voltak, de nem is ez a lényeg.

A T-54-esnek a kicsivel gyengébb ágyúján kívül semmi hátránya nincs a másik két Tier 9-essel szemben és ez így nem balansz...

Ráadásul a motorja is fele akkora eséllyel gyullad ki, mert persze ezt is rendesen lemodellezték.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Válasz itt.
620 és 680

[NST]Cifu
T-54 játékosok (vagy aki játékközelben van):
A játékon belül a T-54 alap motorja (V-2-54) tényleg 620 lóerõs? A V-55U pedig 680? Mert a Tankopedia-n ennyit írnak, de a valóságban mindkettõ pont 100 lóerõvel gyengébb volt.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

De érdekes módon,ha nekem lõnek ki modult,vagy a legénység valamelyik tagját,mindig levisz a HP-ból is.
Amúgy meg elmehetnek a mocskos bolsevik k.anyjukba!Szõnyegbombázást nekik!
XenHai
Ezek után játszom fele a franc....
Forolto
Ez sajna nem vicc,hanem üzletpolitika.

A sok orosz elõfizetõ,akik már valós pénzt ölnek a játékba,nem ugy mint mi szóval azok nem hiszem,hogy amerikai vagy német tankban feszítenek.
Meg is értem.

Ha lenne egy magyar fejlesztõ és magyar tankokat rakna bele a játékba,te is szívesebben mennél magyar cuccal,hogy megmutasd,mi vagyunk a profik.Mi még ingyenélõk vagyuk a játékban és most írom,hogy azt is el tudom képzelni a jõvõben,hogy az EU szerverekre más beállítást fognak használni a késõbbiekben!Amerikai szerón az amcsi tank lesz a menõ,itt nálunk majd esetleg a német,angol francia.

XenHai
Ez valami vicc ??
Mert ha nem akkor el mehetnek a jó édes .......
naaaa, végre, hivatalasonon is eszkalálódott a probléma, helyes-helyes

ami kicsitt meglepett a fejlesztõk részérõl az a csajos hiszti (read only mod jutalmak kiosztása)
Továbbra sem az a baj, hogy uram, bocsás "kicsit" táposabb a hazai ág, hanem, ahogy ezt kezelik

Mégis mit hittek, hogy csak ideológiáktól mentes emberek akarnak játszani (értsd: adott tierbõl a táposabbat választják minden esetben)? Vagy esetleg, hogy a "némettankbuzik" mind hülyék és nem fogják észre venni?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

[NST]Cifu
Nem beszélve arról, hogy a T-54-esbe belerakták a T-55AM / T-62M harckocsikba 1983-ban használt V-55U motort. Hogy a hatás garantált legyen, a valóságos 620 lóerõ helyett 680 lóerõs változatban.

a.carkey
Akkor Hetzer. Csak mire odaér vele az ember ... :D

A medve nem játék.

a.carkey
Off.

Tegnap pont Dumaszínházban voltam, és Hatházinak volt egy jó kis tízpercese arról, amikor három nyelvet egyuáltalán nem beszélõ (Hatházi, Aranyosi - a tankbuzi -, és még egy valaki) elmentek a Bovington Tank Museum-ba. Szakadtam a röhögéstõl. Annyira témába vágott (hisz nap mint nap leülök ide játszani), hogy az már fájt. :)

On.

A medve nem játék.

Eagle16
0.29 (leo.) vs. 0.44 (A-20)

Igaz hogy a Leo kisebb, de hát mit érdekli az õket.

a.carkey
Amúgy, ezek szerint nem bugos az álcázás, a tüzelõ bokrok, max. csak kicsit a belorusszok maguk irányába (ruszki) kedveztek. Az amerikai playerek miatt a US tankok is erõsek, a németek meg tankbuzik, így azoknak meg úgyis mindegy, mert úgyis a saját oldalukat választják majd, és nekik minden jó. :)

A medve nem játék.

Ulvar
Modul sérülésnek hívják, vagy kilõtted az egyik kezelõ személyt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a.carkey
A leot nem látom, de gondolom szarabb, mint az A20. Akkor a Hetzer a legjobban eltûntethetõ "tank"? Hehe. :)

A medve nem játék.

[NST]Cifu
Yupp.

a.carkey
Minél magasabb, annál jobb, ugye?

A medve nem játék.

Továbbá: a T1-nek is disznó mód pofátlan a láthatósága. Az olyan mint egy családi ház lánctalpakon! De, sokkal jobban eltûnik mint a Tigris. (arról nem is szólva, hogy a bazi nagy tornyú T29, ugyan hogy a fenébe álcázza magát?!)

Na és a KV? A KV-nál is ilyen jók az értékek? Annál a tanknál ami kapott egy rohadt nagy tornyot, amit szerintem tíz kilométerrõl is látni kéne!

Mert hogy a Maus nem tud elbújni, az egy dolog. De a KT, vagy as Tiger? Méretre akkorák mint az ellenfeleik, ennek ellenére, nem. (pedig mintha a németek egész jó kis álcázásokat csináltak volna...)

A Ferdinand meg a Jagdtiger, ezekkel nem is érdemes menni. Mindenki látja õket, és mivel egy reumás elefánt sebességével mozognak, ha meglátják õket, bumm-bumm és kész vége.

A T-54meg egyenesen beszarás. De nem OP tank. Csak láthatatlan, sebezhetetlen, gyors, és mindent ki tud lõni. De nem OP, egyáltalán nem az.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Aha, és az IS7, vagy a T30, vagy az ISU, miért sokkal ,,láthatatlanabb" mint a német vonal?

De ,tudom. Se az orosz, se az amerikai volnal nem OP. (csak a páncéljuk, a tûzerejük, az álcázásuk, a mozgékonyságuk a jobb, semmi más)

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

[NST]Cifu
Az XML láthatósági adatokból a német WoT fórumon csináltak egy szép táblázatot.

Kék oszlop: mozgásban, piros oszlop: egyhelyben állva

A scoutoknak (PzIII., A-20) azonos a mozgás és az egyhelyben álló adatuk, ez a besorolás miatt van így.

:)) saccoltam:) rég volt már, de tudod hogy nem ez volt a lényeg..

Tono34
Tegnapi esti egyik csatában volt szerencsém látni egy is7-et. Mit mondjak olyan sebességgel haladt, hogy csak lestem ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tegnap egy IS-4 oldalába kétszer is egymás után critical hit,és egy százalékot sem ment le.Csak gratulálni tudok az elvtársaknak.. :/
LeonSilver
Ez még béta így nem játszik szerepet a tõttiny ára. Egyébként néhány kör a JpZ-vel és meg is van az ára ;) Minek kuporgasson az ember?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

[NST]Cifu
Csak egy apró probléma van vele: hogy majdnem négyszer annyiba kerül hozzá a lõszer...

LeonSilver
Ez a JP a 88-as ágyúval se semmi, de a 105-ös puskával eszméletlen fasza!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szerintem többen használják ezt a módszert mint gondolnád. Ez az egyik nagy hátránya annak, hogy mindenki szabadon, ellenõrzés nélkül basztathatja a szkineke.

A nõi lábak olyanok, mint a felsõ tízezer. Nem kritizálni kell õket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtõ Jenõ\\

Ja, mindenki képzeljen minden mondat után további szmájlikat...

Legalább a szmájlit észrevetted volna a mondata végén... :)

Be is szabna ha Exo nem azt csinálná amit mondok neki platoonban. Elég az hozzá hogy exó mindent túlél, még ha a csapatunk veszit akkor is, de hogy még renitenskedjen is...

"Nem, nekem pl megvan minden pályán a saját taktikám és nem fogok ettõl eltérni holmi platoon társak kedvéért!!! "

Na ez az!Én is ezért megyek szívesebben egyedül!Gyorsabb is meg hatékonyabb is vagyok úgy.Én mindig feszengek,ha nem a saját játékomat játszhatom.Nem igazán tudok úgy kibontakozni,ha irányítanak.
Persze az se jó,ha véletlenül belefutok a"jóba"és pörgök mint kurva kezén a retikûr.De hát ez is benne van a pakliban.:D

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nekünk hillsen volt ilyesmi, 4*T54 + 3*T44 a túloldalon, nálunk meg csak heavy (3*IS4, KT-k meg Tigrisek). Az volt a jó, a 3 IS-4 mi voltunk platoonban, és volt még egy magyar KT-ben + amikor benyögtük hogy def, a csapat egyben maradt többé kevésbé (a renitens egyedül kóválygókat seperc alatt kivégezték).

A sok med a falun át próbált jönni, a hegy mögött a mi oldalunkon sikerült megállítani õket.
Láttunk mindent amit kell, trackot 3 sec alatt zsinórban 3x megjavitó T54-est, meg olyat amit hárman (KT, IS4, Tiger I), úgy hogy kb minden lövés talált, oldalról szembõl lõttük a falhoz szorítva, jó cirka 1.5-2 perc alatt beleztünk ki.

A végére azért sikerült kihozni a gyõzelmet, de tényleg értelmes csapat kellett.

Pár észrevétel.
Elmentem pár company csatába.Nem csak azok miatt mondom a következõket,de ott jöttek ki leginkább a dolgok.Már a normál csatákban is simán érezhetõ a dolog.
A játék jelenlegi állapotában 2 alappillérre épül.
Tûzerõ és védettség.Régebben még meghatározó volt a mozgékonyság is,de mostanra egyre inkább háttérbe szorul az elõzõ 2-vel szemben.Még akkor is ha most reneszánszukat élik a médiumok.
A company csatákban pedig már most az van ami majdan a Clanwar-ok területfoglalásainál is lesz!
Teljesen fölösleges olyan gépekkel companyzni amiknek esélyük sincs sebezni a T-10-es gépeket.Csak azért,hogy kilegyen a tier szám.Max arra jók,hogy odaálljanak kilövetni magukat a nagyok elé.Ha elég ügyesek akkor talán blokkolni tudják a mozgásukat valamennyire.

A tûzerõ egyértelmû.Több összetevõje van,de jelenleg a high tier csatákban kettõ nagyon fontos.Penetration és sebzés.Ha ezek mellé még pontos is meg gyors,az csak jó,de ilyen löveg nem nagyon van jelenleg.:D
Pillanatnyilag ott tartunk,hogy a pentration kezd a legmeghatározóbb tényezõvé válni.

A védettség meg ebben a játékban eléggé érdekes fogalom.
Nagyon sok összetevõbõl áll.Föleg a páncélvédettség és a HP,de ide lehet sorolni a mozgékonyságot,az álcázhatóságot is.Itt a páncélvédettség a legérdekesebb.Sajnos én úgy veszem észre,hogy lassan többet számít a forma a vastagságnál.Ez elviekben nem lenne baj.Csakhogy amég a páncél vastagsága fehéren feketén megjelenik egy-egy tank statisztikájában,addig a leppattanások arányát úgy állítgatják fejlesztõ barátaink,ahogyan akarják!És sajnos tudjuk,hogy õk többnyire,hogy szokták akarni!:D

Mostanában voltak idõszakaim,amikor úgy gondoltam,hogy abbahagyom a TD-zést.Hiszen szinte minden téren alulmarad a tankokat illetõen. ...(A JagdTiger még álcázásban is.Az övé valami botrányos!Egy körbelampionozott olajfúró toronnyal elõbb eltûnök a Golán fensíkon,mint a JT-vel a mélydzsungel közepén,leálcázva,beásva!)
...De a fentiek tükrében változtattam az álláspontomon.A TD-k egyetlen elõnye a tûzerõ!És mivel ez egyre inkább kezd elõtérbe kerülni,ezért aztán maradok.:D Még úgy is,hogy maga a gép a löveg hordozásán kívül,másra gyakorlatilag alkalmatlan.Egy hajléktalan kripli is agyonveri bottal,ha elég gyorsan körbe tudja szaladni!Bár ha jobban belegondolok mégcsak nem is kell olyan nagyon gyorsnak lennie!(high tier TD-krõl beszélek)
Na hosszú lett ez is.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

noname23
jah és a végén asszongya didnt penetration:)
de kipukkantottam a lufiját

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Boron Power
Bakker most voltam egy csatában. Az ellennél 4 db t54-es volt. 15-0-ra legázoltak minket! (tény, hogy ehhez balfasz csapat is kell, de azért ez jelez valamit) A 4 t54 együtt jött, egyszerûen semmi nem tudta õket szétszedni.

Abbahagytam, megyek vissza FPS-ezni, köv. patchig leszarom ezt a játékot.

noname23

a.carkey
Jó az 6nak is, hisz az SWG is tavaly júniusban volt 7 éves. :)

A medve nem játék.

aki proban akarja nyomni simán:) mint quakeban a kék/piros karakterek :D van aki funol annak kell a graf aki warozik annak az eredmény számít.

És akkor hetek alatt 300e-rõl 50e-re esett a player szám.. +300 player egy MMO-ban akkor nagy szám volt 8 éve:D

ximix
Megfordult már a fejemben egy olyan skin tankora, ahol a gyenge pontjuk van tenni egy jelet amit messzirõl is jól látni, mint a z autó törésteszteken.
Elég buták hogy másodpercek alatt nem javítanak ilyen hibákat... saját maguk alatt vágják a fát azzal is hogy OP tankok vannak amik véletlenül oroszok....

SWG jó példa arra mi történik amikor leszarják a playereket, pedig az sokkal nagyobb project , cég állt mögötte, mégis napok alatt néptelenedtek el a szerverek..

byzhouse
höh milyen népszerû lett a játék(itt sg-n)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

noname23
T54-rõl csak annyit kb 10 méterrõl 0' fokos szögben frontpáncéljára lõttem és didnt penetration egy 122mm BL-9essel

tervezõk úgy gondolták hogy egy vékony vonalat húznak rajta ahol sebezetõ

Nyilván gyengeségek tekintetében nem realisztikus az a modell :)

Az, most sikerült összerakni duplázóval 3600 XP-t, megint a tornasor aljáról. Az áldozatok megint egy arty, két rohamozó ellenséges scout meg egy hetzer a legvégén :)

ximix
Már írogatnak a topikba van egy kép elvileg a T-54 jobb elejét kellene lõni ha realisztikus a modell.
A leo OP, azt is nerfelni kell.

Mai elsõ élmény: leóban tornasor legalján, a kastélyos pályán, a túloldali csapatban két arty, egy grill meg egy hummel (minden más számomra sebezhetetlen, tehát rájuk pályázok).

Poénból beirom a mindenki chatbe: "sing: arty arty, what u gonna do, what u gonna do when I come for u?" (gyk: a bad boys szövege kicsit megpiszkálva)

Röhögés mindkét oldalon.

Indul a csata, a kastély felõl indulok, artyk ugye pont a térkép átellenes oldalán szoktak lenni. Kis várakozás, mintha a déli hidat nem védnék, két tankunk is átjut.

Megindulok, átérek a hidon, addigra az ott lévõ két tankunk halott. Hegy lábánál döngetek felfelé a térképen a zászlóhoz, félúton járok.
Elkezdenek üldözni, rajtam egy T34, hegyrõl lõ mindenféle TD. Csapat ekkor már szurkol, irják, hogy "go leo go" :)

Mágikusan mindent megúszok, nem kapnak el, a zászlójuknál kiszúrom a grillet, autoaim, teljes gõzzel bele az oldalába, még 2 lövés és dang, a grille halott :)

Nos, jött pár gratuláció :D

Sajnos a végén defeat lett :(

noname23
Ezekbõl jók kis dll. hax-et lehetne csinálni <#eplus2>

Különben én már tudom, mi lesz a következõ patchben....

Az adatfájljaikra 256 bites szuper titkositást fognak rakni, nehogy vki megint ki tudja szúrni hogyan buffolják sutyiban a favorit nemzetet.

Eagle16
A weboldal még mindig itt van: link

davidbog: ja ezt bezzeg milyen jól lemodellezték. Nekem mindegy, hagyják így, de akkor egy idõ után tényleg csak T-54-esek fognak egymás ellen menni.