World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A T-54-esnek a kicsivel gyengébb ágyúján kívül semmi hátránya nincs a másik két Tier 9-essel szemben és ez így nem balansz...
Ráadásul a motorja is fele akkora eséllyel gyullad ki, mert persze ezt is rendesen lemodellezték.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A játékon belül a T-54 alap motorja (V-2-54) tényleg 620 lóerõs? A V-55U pedig 680? Mert a Tankopedia-n ennyit írnak, de a valóságban mindkettõ pont 100 lóerõvel gyengébb volt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy meg elmehetnek a mocskos bolsevik k.anyjukba!Szõnyegbombázást nekik!
A sok orosz elõfizetõ,akik már valós pénzt ölnek a játékba,nem ugy mint mi szóval azok nem hiszem,hogy amerikai vagy német tankban feszítenek.
Meg is értem.
Ha lenne egy magyar fejlesztõ és magyar tankokat rakna bele a játékba,te is szívesebben mennél magyar cuccal,hogy megmutasd,mi vagyunk a profik.Mi még ingyenélõk vagyuk a játékban és most írom,hogy azt is el tudom képzelni a jõvõben,hogy az EU szerverekre más beállítást fognak használni a késõbbiekben!Amerikai szerón az amcsi tank lesz a menõ,itt nálunk majd esetleg a német,angol francia.
ami kicsitt meglepett a fejlesztõk részérõl az a csajos hiszti (read only mod jutalmak kiosztása)
Továbbra sem az a baj, hogy uram, bocsás "kicsit" táposabb a hazai ág, hanem, ahogy ezt kezelik
Mégis mit hittek, hogy csak ideológiáktól mentes emberek akarnak játszani (értsd: adott tierbõl a táposabbat választják minden esetben)? Vagy esetleg, hogy a "némettankbuzik" mind hülyék és nem fogják észre venni?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tegnap pont Dumaszínházban voltam, és Hatházinak volt egy jó kis tízpercese arról, amikor három nyelvet egyuáltalán nem beszélõ (Hatházi, Aranyosi - a tankbuzi -, és még egy valaki) elmentek a Bovington Tank Museum-ba. Szakadtam a röhögéstõl. Annyira témába vágott (hisz nap mint nap leülök ide játszani), hogy az már fájt. :)
On.
A medve nem játék.
Igaz hogy a Leo kisebb, de hát mit érdekli az õket.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A medve nem játék.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A medve nem játék.
Na és a KV? A KV-nál is ilyen jók az értékek? Annál a tanknál ami kapott egy rohadt nagy tornyot, amit szerintem tíz kilométerrõl is látni kéne!
Mert hogy a Maus nem tud elbújni, az egy dolog. De a KT, vagy as Tiger? Méretre akkorák mint az ellenfeleik, ennek ellenére, nem. (pedig mintha a németek egész jó kis álcázásokat csináltak volna...)
A Ferdinand meg a Jagdtiger, ezekkel nem is érdemes menni. Mindenki látja õket, és mivel egy reumás elefánt sebességével mozognak, ha meglátják õket, bumm-bumm és kész vége.
A T-54meg egyenesen beszarás. De nem OP tank. Csak láthatatlan, sebezhetetlen, gyors, és mindent ki tud lõni. De nem OP, egyáltalán nem az.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De ,tudom. Se az orosz, se az amerikai volnal nem OP. (csak a páncéljuk, a tûzerejük, az álcázásuk, a mozgékonyságuk a jobb, semmi más)
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Kék oszlop: mozgásban, piros oszlop: egyhelyben állva
A scoutoknak (PzIII., A-20) azonos a mozgás és az egyhelyben álló adatuk, ez a besorolás miatt van így.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A nõi lábak olyanok, mint a felsõ tízezer. Nem kritizálni kell õket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtõ Jenõ\\
Be is szabna ha Exo nem azt csinálná amit mondok neki platoonban. Elég az hozzá hogy exó mindent túlél, még ha a csapatunk veszit akkor is, de hogy még renitenskedjen is...
Na ez az!Én is ezért megyek szívesebben egyedül!Gyorsabb is meg hatékonyabb is vagyok úgy.Én mindig feszengek,ha nem a saját játékomat játszhatom.Nem igazán tudok úgy kibontakozni,ha irányítanak.
Persze az se jó,ha véletlenül belefutok a"jóba"és pörgök mint kurva kezén a retikûr.De hát ez is benne van a pakliban.:D
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A sok med a falun át próbált jönni, a hegy mögött a mi oldalunkon sikerült megállítani õket.
Láttunk mindent amit kell, trackot 3 sec alatt zsinórban 3x megjavitó T54-est, meg olyat amit hárman (KT, IS4, Tiger I), úgy hogy kb minden lövés talált, oldalról szembõl lõttük a falhoz szorítva, jó cirka 1.5-2 perc alatt beleztünk ki.
A végére azért sikerült kihozni a gyõzelmet, de tényleg értelmes csapat kellett.
Elmentem pár company csatába.Nem csak azok miatt mondom a következõket,de ott jöttek ki leginkább a dolgok.Már a normál csatákban is simán érezhetõ a dolog.
A játék jelenlegi állapotában 2 alappillérre épül.
Tûzerõ és védettség.Régebben még meghatározó volt a mozgékonyság is,de mostanra egyre inkább háttérbe szorul az elõzõ 2-vel szemben.Még akkor is ha most reneszánszukat élik a médiumok.
A company csatákban pedig már most az van ami majdan a Clanwar-ok területfoglalásainál is lesz!
Teljesen fölösleges olyan gépekkel companyzni amiknek esélyük sincs sebezni a T-10-es gépeket.Csak azért,hogy kilegyen a tier szám.Max arra jók,hogy odaálljanak kilövetni magukat a nagyok elé.Ha elég ügyesek akkor talán blokkolni tudják a mozgásukat valamennyire.
A tûzerõ egyértelmû.Több összetevõje van,de jelenleg a high tier csatákban kettõ nagyon fontos.Penetration és sebzés.Ha ezek mellé még pontos is meg gyors,az csak jó,de ilyen löveg nem nagyon van jelenleg.:D
Pillanatnyilag ott tartunk,hogy a pentration kezd a legmeghatározóbb tényezõvé válni.
A védettség meg ebben a játékban eléggé érdekes fogalom.
Nagyon sok összetevõbõl áll.Föleg a páncélvédettség és a HP,de ide lehet sorolni a mozgékonyságot,az álcázhatóságot is.Itt a páncélvédettség a legérdekesebb.Sajnos én úgy veszem észre,hogy lassan többet számít a forma a vastagságnál.Ez elviekben nem lenne baj.Csakhogy amég a páncél vastagsága fehéren feketén megjelenik egy-egy tank statisztikájában,addig a leppattanások arányát úgy állítgatják fejlesztõ barátaink,ahogyan akarják!És sajnos tudjuk,hogy õk többnyire,hogy szokták akarni!:D
Mostanában voltak idõszakaim,amikor úgy gondoltam,hogy abbahagyom a TD-zést.Hiszen szinte minden téren alulmarad a tankokat illetõen. ...(A JagdTiger még álcázásban is.Az övé valami botrányos!Egy körbelampionozott olajfúró toronnyal elõbb eltûnök a Golán fensíkon,mint a JT-vel a mélydzsungel közepén,leálcázva,beásva!)
...De a fentiek tükrében változtattam az álláspontomon.A TD-k egyetlen elõnye a tûzerõ!És mivel ez egyre inkább kezd elõtérbe kerülni,ezért aztán maradok.:D Még úgy is,hogy maga a gép a löveg hordozásán kívül,másra gyakorlatilag alkalmatlan.Egy hajléktalan kripli is agyonveri bottal,ha elég gyorsan körbe tudja szaladni!Bár ha jobban belegondolok mégcsak nem is kell olyan nagyon gyorsnak lennie!(high tier TD-krõl beszélek)
Na hosszú lett ez is.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
de kipukkantottam a lufiját
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Abbahagytam, megyek vissza FPS-ezni, köv. patchig leszarom ezt a játékot.
SWG jó példa arra mi történik amikor leszarják a playereket, pedig az sokkal nagyobb project , cég állt mögötte, mégis napok alatt néptelenedtek el a szerverek..
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
tervezõk úgy gondolták hogy egy vékony vonalat húznak rajta ahol sebezetõ
Poénból beirom a mindenki chatbe: "sing: arty arty, what u gonna do, what u gonna do when I come for u?" (gyk: a bad boys szövege kicsit megpiszkálva)
Röhögés mindkét oldalon.
Indul a csata, a kastély felõl indulok, artyk ugye pont a térkép átellenes oldalán szoktak lenni. Kis várakozás, mintha a déli hidat nem védnék, két tankunk is átjut.
Megindulok, átérek a hidon, addigra az ott lévõ két tankunk halott. Hegy lábánál döngetek felfelé a térképen a zászlóhoz, félúton járok.
Elkezdenek üldözni, rajtam egy T34, hegyrõl lõ mindenféle TD. Csapat ekkor már szurkol, irják, hogy "go leo go" :)
Mágikusan mindent megúszok, nem kapnak el, a zászlójuknál kiszúrom a grillet, autoaim, teljes gõzzel bele az oldalába, még 2 lövés és dang, a grille halott :)
Nos, jött pár gratuláció :D
Sajnos a végén defeat lett :(
Az adatfájljaikra 256 bites szuper titkositást fognak rakni, nehogy vki megint ki tudja szúrni hogyan buffolják sutyiban a favorit nemzetet.