World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
T-28nak is ugyan úgy átlõhetõ

I met God. She's black

Eagle16
Várj kijavítom:

igen, csak a többi amerikai és szovjet tanknak, szinte átlõhetetlen az ágyúpajzsa...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

I.C.ram
igen, csak a többi tanknak, szinte átlõhetetlen az ágyúpajzsa...
DummyBoy
Ne legyél ezen meglepve, akinek egy kis esze van, az oda céloz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

[NST]Cifu
Végy JagdPanthert. Annak csatánként lövik ki 2-3x az ágyúját, mert szembõl az autoaim pont az ágyúra tart. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
hihetetlen. Eddig 5 kört nyomtam vele, 4x kilõtték az ágyúmat...
I.C.ram
Szokásos "OP ruszki szarok" vinnyogás következik:

Hihetetlen, hogy német tankok mennyire gyengék. Megvettem a királytigrist, és állandóan szétlövik az ágyúmat. Papírból van? Minden irányból mindenki ementálivá lõ, nem is értem, miért jobb, mint a sima Tigris. Azt is átlyukasztják kb a loltraktorok is, de legalább gyorsabb..
bazza
hmmm... azért most 15 meccs alatt 5k XP-t összeszedni is mûvészet. Ebbõl 2 volt win (!!!) Kicsit vagyok csak ideges 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Eagle16
Hát fölötte biztos nem tudsz ellõni 😄

Valaki amúgy tesztelte már, hogy ha a Maus oldalába beáll egy T-54, akkor a Maus meg tudja egyáltalán lõni? Mert pl. a JGPZ totál immunis ha közvetlen mellette van, mert nem lehet olyan alacsonyra célozni.

Ez nem is igaz. Nézd már meg a statisztikámat! Szinte mindig megdöglök.

Gondolom azt a csatát is túlélted... 😊

Me0w
Igy igaz 😊

Together we'll fly someday...

Ja, nagyon élvezetes volt. <#idiota> Az a baj az egérrel, h túl lassú és túl nagy, h hátulról lehessen támogatni. (útban van loál) 😄

Me0w
Valoszinu. Tegnap Exo-val jatszottam par kort, Malinovkan ket lovest pattintottam egy szemben halado tigerrol, cserebe a korben 58 lovest kaptam, elvezetes volt.

zalkad
Fun -olásra ajánlom hajnali kettökor a JgPz I -et.
A sok eszetlen amcsi akkor kezd el játszani, és sok kis targoncás mikiegér csak rohangál, mint "malacok a jégesöben" 😊
3-5 kill és 1000 xp garantált minden körben.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Ennél már csak az jobb, ha Leoval kerülsz be top tankként egy csatába... na az tud aratni 😊

kerla
mindkét HSZ-eddel egyetértek, bár én élvezem a kis lolizék és egyéb csúnyaságok halomra gyilkolását BT-2-vel! mindig is vesztespárti voltam, szóval én csak a németekkel leszek, csináljanak bármit is a szlávok.

zalkad
Nem tudom... KT-ben ülve a Maustól jobban félek, mint az orosz kollégájától.
Aztán lehet, hogy ez csak valamiféle pszichológiai (pszichikai?) dolog 😄

Nincs olyan hülye aki német tankot vesz...(de én, maradok a német vonalon,. hátha rendesen beállítják. Ha meg nem: uninstall és végeztem )

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lassan csak kis tierû csatában van élvezeti faktor. Csak én meg mondjuk nem szeretem a kis nyomi tankokat, így azt se élvezem. Magas tier-el menni meg, áh...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Me0w
Hat Mausbol egyet sem fogsz latni a softwipe utan. Nincs olyan hulye, aki a T30 es az IS-7 helyett Maust venne, esetleg valami fanatikus 😊

zalkad
SoftWipe -ról szerintem maguk a készítök sem tudnak semmit.
Mivel tudtommal nincs kint egy hivatalso fórumon sem, gyanítom hogy nem is lesz.

Igazából várom is a wipe -ot, meg nem is. Jó lenne a megszerzett XP -t kicsit másképpen elkölteni és kipróbálni pár olyan jármüvet, amit csak hónapok múlva érhetnék el a mostani fejlödési tempómmal.

Viszont akkor elveszíteném a Tigrisem kb. 250% -os és a KT kb. 175% -os legénységét... és folyamatosan MAUS -ok és IS-7 tankok közé kerülnék.

[NST]Cifu
Ráadásul a Tier III. topped csaták élvezeti faktora sokkal nagyobb is. Csak az arty-kat kellene valahogy kihagyni a buliból. 😊

[NST]Cifu
@nono55 és @spiczi91:

Továbbra sincs info. Ha lesz, szerintem itt is becopyzza egybõl valaki.

zalkad
Áhá...
Nem vagyok valami jó helyesírásból, de szerintem olvasható és föleg érthetö amit mondani, vagy kérdezni szeretnék.
Néha oldalakat olvasok itt vissza, mert érdekel mindenki hozzászólása a témához, de van hogy nagyon megnehezíti pár ember a dolgomat 😊

Soft wájpról valami hír?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Azmo tanácsát megfogadva vettem egy PZ38H735 tankot. Így meg is találtam a németek egyetlen OP tankját. Olyan mint egy orosz hvy a saját mezõnyébe, a w-t kell nyomni, meg a bal egér gombot
64% winrate, 2,5kill/csata, játszani meg el felejtek, de ez igen vicces :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem tudja valaki, hogy várhatóan mikor üt be a soft wipe? 😊

mert skillles vagy 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Hát, akkor örülök neki.

Furcsa módon ha én vagyok heavyben és keresztbe futó mediumokra meg scoutokra vadászok, akkor nem tapasztalom ezt a változást - manual aimmal meg autóval (ha nem megy nagyon keresztbe) ugyanúgy leszedem a scoutokat mint eddig.

Szerintem többen használják ezt a módszert mint gondolnád. Ez az egyik nagy hátránya annak, hogy mindenki szabadon, ellenõrzés nélkül basztathatja a szkineke.

Amig szórnak a puskák, kb sok értelme nincsen a történetnek, mert szerencse kérdése az egész, és kötve hiszem hogy a deveken keresztül más is tudja hogy melyik tankon pontosan mi hol van 😊

erdos
Naná hogy változott, én ezeket vettem észre eddig:
Az lövegek jobban szórnak, nagyobb eséllyel mennek mellé mint elõtte.
A találathoz már újra belekalkulálja a lövedék levegõben eltöltött idejét, van rá kis esély hogy ki tudj térni elõle, nem az az állapot számít amikor elsütöd.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Ne is legyen, felesleges. Úgy járunk vele mint Paliékkal a Companyben, csak is-7 maus, object szarság meg scoutnak t54....

LSSAHPAUL
Áh, te is front-érzékeny vagy. Mérd meg a vérnyomásod valszeg alacsony.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

kerla
Én is voltam, nagyon jó volt!! <#taps>

Remélem nem lesz 😊

1-2 nap azt én is feszítek majd a T-54-ben mint pók a lucernásban <#vigyor3>

Tegnap miután éjfélkor kidõltek a platoon társaim mellõlem, mentem egy rakás kört T-44-el, olyan win strakem volt, 1000 xp alatt tán nem is végeztem vele egy csatában se. Fél 3-kor kényszeriteni kellett magam hogy elmenjek aludni.

Megy a hiv fórumon is, hogy volt e vmi a legutóbbi nagy patchben amitõl a medek használhatóak lettek... Mert a warpfixkor eldobtam minden medemet a francba, toltam a heavy ágat, de a medek most megint nagyon jók. (T-54-et nem tekintem mednek)

Már ha lesz soft wipe.

zalkad
"Annak az XML mi volt a neve nincs fent valahol a neten"

Ximix, nincs veled semmi bajom, biztos rendes gyerek vagy, nem is szeretnék beszólni... de kérlek használd gyakrabban az írásjeleket, mert néha követhetetlen, mit szeretnél közölni velünk.
Komolyan megfájdul a fejem néha 😊

Me0w
Kiraly lesz wipe utan, 15v15 T-54 😊

Eagle16
Bizony, a tesztszerveren még 9 volt.

[NST]Cifu
Yah, hogy a 8,4 az a nerfelt RoF?!? Na banyek...

Hát abból a 7x390-bõl csak 1 pattanjon le és már nagy a gond.
Ha mind betalál akkor nincs semmi para, de ez ebben a játékban (fõleg orosz ellennel szemben) nem nagyon jellemzõ.
Én ha kb a DPM és penetration hasonló akkor a nagyobb ROF-ost választom.
Eagle16
De, de a DPM majdnem ugyanannyi. (8,4 x 320, vs. 7 x 390)

Szerintem az egy lövéses maximum fontosabb, de lehet hogy csak szerintem.

erdos
De még így is gyorsabb mint a panther II ROF-ja, nem?

Eagle16
Az eredeti ROF 9 volt.

erdos: a T-54-es ágyúja egy lövéssel csak 320-at sebez, valamint hosszabb a célzási idõ is, bár csak nagyon kicsivel.

erdos
Miért gyengébb az ágyúja? Ha beleveszed a tûzgyorsaságot is akkor éppen hogy erõsebb ebben is, nem?

[NST]Cifu
Nem hiszem, mert a T-54 utolsó ágyúja kapott egy ROF nerfet rögtön a kijövetele után, itt viszont még az eredeti, 8,4-es ROF olvasható.

Közös adatbázisból szedik ki az infót szerintem 😊

[NST]Cifu
A tankopediát én is meg tudom nézni, a kérdés az volt, hogy a játékon belül is ennyi-e az érték. 😊