World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, csak a többi amerikai és szovjet tanknak, szinte átlõhetetlen az ágyúpajzsa...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hihetetlen, hogy német tankok mennyire gyengék. Megvettem a királytigrist, és állandóan szétlövik az ágyúmat. Papírból van? Minden irányból mindenki ementálivá lõ, nem is értem, miért jobb, mint a sima Tigris. Azt is átlyukasztják kb a loltraktorok is, de legalább gyorsabb..
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Valaki amúgy tesztelte már, hogy ha a Maus oldalába beáll egy T-54, akkor a Maus meg tudja egyáltalán lõni? Mert pl. a JGPZ totál immunis ha közvetlen mellette van, mert nem lehet olyan alacsonyra célozni.
Together we'll fly someday...
A sok eszetlen amcsi akkor kezd el játszani, és sok kis targoncás mikiegér csak rohangál, mint "malacok a jégesöben" 😊
3-5 kill és 1000 xp garantált minden körben.
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Aztán lehet, hogy ez csak valamiféle pszichológiai (pszichikai?) dolog 😄
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Together we'll fly someday...
Mivel tudtommal nincs kint egy hivatalso fórumon sem, gyanítom hogy nem is lesz.
Igazából várom is a wipe -ot, meg nem is. Jó lenne a megszerzett XP -t kicsit másképpen elkölteni és kipróbálni pár olyan jármüvet, amit csak hónapok múlva érhetnék el a mostani fejlödési tempómmal.
Viszont akkor elveszíteném a Tigrisem kb. 250% -os és a KT kb. 175% -os legénységét... és folyamatosan MAUS -ok és IS-7 tankok közé kerülnék.
Továbbra sincs info. Ha lesz, szerintem itt is becopyzza egybõl valaki.
Nem vagyok valami jó helyesírásból, de szerintem olvasható és föleg érthetö amit mondani, vagy kérdezni szeretnék.
Néha oldalakat olvasok itt vissza, mert érdekel mindenki hozzászólása a témához, de van hogy nagyon megnehezíti pár ember a dolgomat 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
64% winrate, 2,5kill/csata, játszani meg el felejtek, de ez igen vicces :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Furcsa módon ha én vagyok heavyben és keresztbe futó mediumokra meg scoutokra vadászok, akkor nem tapasztalom ezt a változást - manual aimmal meg autóval (ha nem megy nagyon keresztbe) ugyanúgy leszedem a scoutokat mint eddig.
Amig szórnak a puskák, kb sok értelme nincsen a történetnek, mert szerencse kérdése az egész, és kötve hiszem hogy a deveken keresztül más is tudja hogy melyik tankon pontosan mi hol van 😊
Az lövegek jobban szórnak, nagyobb eséllyel mennek mellé mint elõtte.
A találathoz már újra belekalkulálja a lövedék levegõben eltöltött idejét, van rá kis esély hogy ki tudj térni elõle, nem az az állapot számít amikor elsütöd.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Tegnap miután éjfélkor kidõltek a platoon társaim mellõlem, mentem egy rakás kört T-44-el, olyan win strakem volt, 1000 xp alatt tán nem is végeztem vele egy csatában se. Fél 3-kor kényszeriteni kellett magam hogy elmenjek aludni.
Megy a hiv fórumon is, hogy volt e vmi a legutóbbi nagy patchben amitõl a medek használhatóak lettek... Mert a warpfixkor eldobtam minden medemet a francba, toltam a heavy ágat, de a medek most megint nagyon jók. (T-54-et nem tekintem mednek)
Ximix, nincs veled semmi bajom, biztos rendes gyerek vagy, nem is szeretnék beszólni... de kérlek használd gyakrabban az írásjeleket, mert néha követhetetlen, mit szeretnél közölni velünk.
Komolyan megfájdul a fejem néha 😊
Ha mind betalál akkor nincs semmi para, de ez ebben a játékban (fõleg orosz ellennel szemben) nem nagyon jellemzõ.
Én ha kb a DPM és penetration hasonló akkor a nagyobb ROF-ost választom.
Szerintem az egy lövéses maximum fontosabb, de lehet hogy csak szerintem.
erdos: a T-54-es ágyúja egy lövéssel csak 320-at sebez, valamint hosszabb a célzási idõ is, bár csak nagyon kicsivel.