418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #97723 ..en mostanaban tolom vk45B-t, e75on kivul minden kilences megvan, de szerintem a leggyengebb az egesz jatekban ebben a kategoriaban. szembol gyakran utik at, es szinte biztos a motorserules. forgatni nem lehet mert akkor az oldalat lovik. maga a tank nagy es, lomha. az oldala fuggoleges es akkor mint egy focipalya. elteveszteni sem lehet. a torony hatul van, a csikicsukizast el lehet felejteni. ehhez a kombohoz kellene egy gyorsabb agyu igazan..de az meg pont olyan mint az e75nek.. szenvedes az egesz. -
Nazarov77 #97722 Nem lesznek tengeralattjárók? Nemááár, pedig az lenne a poén. Úgy utálnák őket mint wotban az artykat :D
So the Royal navy outnumbering the Germans between 10-1 and 100-1 (depending on ship classes) had nothing to do with it? And that's only in home waters too :D
That's why it is possible that we won't see Germany as starting nation in WoB (prolly USSR as well), since submarines won't be present in game. -
Nazarov77 #97721 Nekem nem tűnt fel, ugyanolyan szerintem mint régen. -
Gunslinger #97720 Miért lenne hülyeség? VK45B-t meredekebb szögből is át lehet lőni oldalról, E-75-öt nem. Ezzel az erővel hülyeség minden páncélra vonatkozó gondolatmenet, mert bármit át lehet ütni, nincs átüthetetlen tank a játékban. -
Gunslinger #97719 Pacikukit nem, ezt már vagy két-háromszor átbeszéltük, az új hitbox miatt jóval gyengébb lett az elülső páncélja és jóval durvább az oldalsó. -
lexlutor #97718 ..akkor regen mentel vk45b-vel.. -
TDantes #97717 Oldalról meg hátulról mind a kettőt át lehet lőni, ez hülyeség. -
Nazarov77 #97716 Nem volt front páncél nerf.
Ha arra gondolsz hogy 160 helyett 140 lett kiírva az nem az. Az egész frontja mindig is 140mm volt, csak a postaláda 160mm rajta. -
Nazarov77 #97715 Nekem is van T34, IS-4, meg volt E-75 és Vk45 ausf. B is, ezek közül VK45 jött be a legkevésbé.
E-75 jött be a legjobban. Szemből ez a legkeményebb. Oldalról meg az IS-4 brutális. -
lexlutor #97714 ..azert evvel a pancelozottabb lesz dologgal, csak ovatosan. mert ez kb az jelenti majd, h a jelenleg 100mmrol, akar 120mmre is novelhetik a hull pancelt szembol. ez komolyan egyik masik aggal sem osszehasonlithato. -
davidbog #97713 Szerintem 7-nél nagyobbat nem fog kapni a T110 se. Az M103 pedig még 6-ot se. Mégis miért kapnának? Jobban páncélozottak mint a mostani amerikai nehéz harckocsik. Kisebbek. Nagyobb átütésű lesz a lövegük. Valószínűleg mozkényabbak is lesznek mivel egyik sincs 60 tonna de ugyanezeket vagy ilyen erős motorkat kapnak majd. Meg még nagyobb RoF is? Hát ez nem valószínű. -
ja, sorry, elnéztem :) Aszittem a T34 cseréjéről volt szó :) -
Gunslinger #97711 Az M103-nak tuti nem lesz nagyobb ROF-ja, de a T110-nek tier 10 heavy léte miatt sztem igen, én neki olyan 6.8-at saccolok. -
R3nton #97710 nana várjál csak, most egy tier9es tankról beszélünk, én meg a t110re gondoltam. Az biztos nagyobb rofot fog kapni, mint a mostani 120mmes. Az m103 nyilván hasonló lesz mint a mostani t34 csak jobb páncélzattal, de sztem kb ugyan az a gun ugyan az a rof. -
hellokitty92 #97709 :P (:
Vereség
Csata: Ensk 2011. december 29. 0:18:22
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 563
Szerzett kredit: 88 156
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész -
most is 400-at sebez, mitől kapna még jobb rof-ot? Ráadásul ha nagyobb átütése is lesz. Akkor a pontosságát fogják elszarni, ami azért most sem épp kiemelkedő. -
R3nton #97707 nagy lesz a rof mert 400 körül fog sebezni, és biztos nagyobb lesz mint a t34nél a mostani rof -
Gunslinger #97706 Videók alapján nem ítélkeznék előre, a mostani T heavyknek is oda-vissza tologatták ezt az értéket, a Pattonnak és Pershingnek is, nem is beszélve most a francia AMX lightokról, amik vertikális kitéríthetőségét 7.2-ben remélhetőleg megnövelik. -
Gunslinger #97705 Sokkal keményebb és pattogósabb oldalról meg hátulról az E-75, mint a VK45B, elölről meg nem szignifikáns a különbség plusz ott van a VK45B géppuskája, mint elég komoly weakspot.
T34-el meg eddig a legdurvább vereség köröm, 4 kill, 50% base defense:
Defeat
Battle: Abbey 2012. január 30. 13:45:58
Vehicle: T34
Experience received: 1 066
Credits received: 53 094
Egyik IS-4 nem hitte el, hogy nem gold ammoval lőttem rá, a gyorsabb ROF miatt 1 vs 1-ben úgy elintéztem, hogy 680 hp-m megmaradt, próbálta forgatni a tankját, de akárhogy csinálta, az összes lövésem átment. Emellett a csapat valami világbajnok noobokból volt összeválogatva, a top tankunk, egy IS-7 kb két lövést ha leadott, folyamatosan az oldalával támadt, JgPantherek lövöldözték át a csávót, komolyan nem akartam elhinni. -
ilsalon #97704 Én most a VK-val megyek. Szinte mindenki filézi. Volt olyan csatám, ahol a KV3 minden lövésével átlőtt én meg őt nem. Ezt nem értettem.
Ha jól forgatom be, akkor az S70 is lepattan, de akkor az ügyesebbje meg az oldalára lő inkább. Szeretem, de az E75-öt jobbnak tartom. -
davidbog #97703 A videók alapján úgy tűnt, hogy se az M103-nál, se a T110-nél nem marad meg a löveg jó negatív kitéríthetősége. És valószínűleg a RoF se. Mindkettő jóval kisebb mint a T szériás nehéz harckocsik, jobban páncélozottak és a 120 mm-esnek lesz a legjobb átütése a nehéz harckocsik közt. Nem valószínű, hogy olyan nagy RoF-ot kapnának. Tipp ként azt mondanán 5,7 és 6,5 lesz. -
ha nem teljesen szemből lövik akkor ugyanúgy pattan az E75 alja is -
TDantes #97701 Szerintem a vk45 erősebb mint az E75. Igaz, a Vk45-nél hátrány a hátul lévő torony. De, az E75 hasát könnyebben át lehet lőni. -
davidbog #97700 Egyetértek. Nekem is megvan mind. Mindegyik jó, de a leguniverzálisabb az E-75. A T34-el az a baj, hogy többnyire pont arra nem alkalmazható ami a feladata lenne: a támadó ék vezetésére, áttörésre. E-75-el, IS-4-el akár két tier 8-as ellen is ki lehet állni pláne, ha nem IS-3 vagy KT az a két tier 8-as. T34-el még két tier 7-es ellen se. -
Gunslinger #97699 Szerintem a legerősebb tier 9 az E-75 még mindig, de érdekes, hogy vele van a legrosszabb statom a t9 heavyk közül. T34-nek van szerintem a legjobb tier 10 ágyúja a játékban, azzal a ROF-al elég brutálisakat szoktam aratni, számomra eddig a legszerethetőbb tier 9 heavy az AMX-50-120 mellett. IS-4-et szerettem a legjobban korábban, de a front páncél nerf óta csak szívok vele, nem is nagyon vettem elő 7.0 óta, legfeljebb 5-6 körre. Nagyon várom már az M103-at, pedig sztem alig fogok vele menni, de ha megmarad a jó ágyú kitéríthetőség a T34-hez képest és jó lesz a páncélja, akkor simán lehet a legjobb t9 heavy. -
R3nton #97698 Meg azért az se elhanyagolható, hogy eltalál mondjuk egy gw panther e-75ről leszed mondjuk 250et a t34et meg kis túlzással kinulláza jó formán:D -
Skill #97697 örülj neki, én maus előtt jöttem erre rá. képzelheted!
-
R3nton #97696 nyilván van egy-egy szituáció, mikor szerencsésen jössz ki belőle. Nekem volt/van is-4em e-75öm és t34em is. Mind 3 tank nagyon jó, de e-75 egyértelműen olyan, ha top tier akkor úthenger effektus, főleg ilyen t34ek ellen beforgatom az alját át se nagyon tudja küldeni, míg az esetlegesen engem támogató kisebb tankok őt könnyedén átlövik addig az őt támogató kissebb tankoknak engem esélyük sincs átlőni. Az e-75 a legerősebb tier9 szerintem, nekem ezzel is a legjobb statom. Ja igen és e-75 még simán kiállhat egy tier10es elé is harcolni, míg t34nek erre esélye sincs. Mondom nekem is volt, hogy az is-4eket többször is lezúztam 1vs1be és szerettem is játszani a nagy rof miatt a t34 (szvsz sztem az egyik legjobb ágyú a játékban), de attól is-4 jobb sztem, e-75 meg pláne. -
ilsalon #97695 Én nagy szerencsétlen voltam a T34-el, pont úgy, mint a T29-el. Ha jól ment a játék, akkor veszített a csapat. Ha egyből kilőttek, akkor tuti nyertünk. -
ilsalon #97694 Akkor neked az orosz gépek passzolnak. Kinek mi. Egy idő után már bármelyikkel megtanulsz játszani és ki tudod használni a legerősebb tulajdonságát. Alapjáraton azért jó a ruszki, mert kibír pár lövést és cserébe nagyot odasóz. -
hellokitty92 #97693 Én is sokkal jobban játszható tanknak tartom a t34-et, mint az e75-öt. A városi pályák kivételéval, majd az osszes pályán hasznosabb a t34, a magas rof, a jobb mozgékonyság és a jobb ágyúkitérités miatt. Az olyan hulldown mapokon -mint pl sandriver (amit imádok, csak kár h ritkán fogom ki:D)- szinte borítékolható volt a vérfürdő és a top gun.:D
Nagyából párhuzamosan toltam őket. Nekem a t34 jobban bejött, talán mert a stílusomhoz is közelebb áll.
-
magyargyerek #97692 Német vonalat erőltettem eddig és feljutottam a Panther-ig PIV, vk3601, vk3002 útvonalon. Aztán olvasgattalak titeket az orosz vonal milyen jó. Egy hete orosz irányban nyomulok azóta és verem a fejemet a falba miért nem ezzel kezdtem mikor ezek a tankok mérföldekkel jobbak mint a németeké. Eszméletlen jó a KV és a játékélménye is megvan, a németekkel meg folyton kaptam a sok pofont hol a löveg kicsi hol a páncél vékony stb. Már megvan a KV-3 és bődületesen jó tank ez is. Rögtön felrakhattam rá a KV-tól átrakható 107-es löveget tehát egyből nem nagy szívatós indulásom volt. Ma hazaérek a munkából és kitolom a D10-T löveget hozzá ez még erősebbet üt.Pár nap és IS aztán IS-3 lehet a végcél talán a jövő héten. Tegnap láttam egyik csatában először Maust. Rá is löttem 3-at:-)) simán lepattant pedig a láncra céloztam hátha...:-)) de nem. Párducom még megvan egyszer indítottam be tegnap hátha sikerül dupláznia, meg is lett de aztán leraktam. Arra jó volt a gyorsasága hogy egy francia kis tankot úgy megkergettem futott a párducom elől be a virágágyásba felborított mindent úgy szaladt előlem, a lepedőket amik ki voltak téve száradni átszagatta úgy szaladt, rohant előlem de az enyém sem maradt le a végén pörögni próbált mint az orosz tankokkal szokta, na ez neki nem jött be és aztán kinyírtam, nem kegyelmeztem.Elég sok borsot törtek az orrom alá pár meccsel előtte amikor KV-kkal voltam. Még most is röhögőgörcsöt kapok ha eszembe jut hogy szaladt előlem a francia éticsiga tank.:-))) -
stoppos #97691 Ja, hogy CW. Akkor ez egyelőre nem érint. Majd talán ha egyszer lesz 10-es cuccom. Da ahogy haladok, valószínűleg egyszerre lesz 3 és probléma megoldva. :) -
ilsalon #97690 Bizonyos csatáknál a felrobbant járgányod x ideig használhatatlan lesz, vagyis, ha menni kell a csatába nem viheted. Ezért lesz jó, ha egyszerre több CW képes géped lesz. -
stoppos #97689 Mi ez a fagyasztásos rendszer? -
ilsalon #97688 Én annak örültem leginkább, ha az IS4 szemben állt, mert akkor nagy eséllyel átlőttem, az oldala az mókás dolog. Na majd nemsokára én nyomom az IS4-et és akkor meglássuk.
Az E75-nek meg az oldalát szeretem egyértelmű okok miatt. Kritikus helyzetekben szinte mindig lepattant róla a golóbis.
A ROF és a kemény dolog egyértelműen jó. Bár mostanában sorra átlövik vagy a tornyomat, vagy a kupolát. -
Hát igen, ha pattan kb egy is az E75 ről, amit egy jó sofőr össze fog hozni, akkor az E75 nyert. Viszont amíg a 105ös cső volt a T34en, fostam az IS4ektől, de most összecsomagolom simán :D IS4 lő egyet, én kiugrom, 2x belelövök, és még van idő elbújni :D -
Nazarov77 #97687 Rof miatt meg tudja verni és én vertem már meg 100%os E-75öt meg IS-4et egyedül többször is. Ehhez persze az kellett hogy a legtöbb lövés átvigye, mivel T34et tuti sebzik ezért is fontos hogy T34 átüsse őket. Úgy számoltam ha 1-2 lepattan még jó, 2nél több már halál. -
Nazarov77 #97686 Remélem jön hamar a fagyasztásos rendszer, mert szerintem unalmas a cw hogy csak T10ek artyk meg 1-2 med ütlegeli egymást.
CWt is szét kéne osztani több tierre, T8 tök jó lenne. -
R3nton #97685 én már régen is azt mondtam, hogy t34 nagyon jó tank fullosan, de mondjuk e-75-t kizárt, hogy megverje 1vs1, ha van egy kis esze az e-75 vezetőnek