A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
magyargyerek #97692 Német vonalat erőltettem eddig és feljutottam a Panther-ig PIV, vk3601, vk3002 útvonalon. Aztán olvasgattalak titeket az orosz vonal milyen jó. Egy hete orosz irányban nyomulok azóta és verem a fejemet a falba miért nem ezzel kezdtem mikor ezek a tankok mérföldekkel jobbak mint a németeké. Eszméletlen jó a KV és a játékélménye is megvan, a németekkel meg folyton kaptam a sok pofont hol a löveg kicsi hol a páncél vékony stb. Már megvan a KV-3 és bődületesen jó tank ez is. Rögtön felrakhattam rá a KV-tól átrakható 107-es löveget tehát egyből nem nagy szívatós indulásom volt. Ma hazaérek a munkából és kitolom a D10-T löveget hozzá ez még erősebbet üt.Pár nap és IS aztán IS-3 lehet a végcél talán a jövő héten. Tegnap láttam egyik csatában először Maust. Rá is löttem 3-at:-)) simán lepattant pedig a láncra céloztam hátha...:-)) de nem. Párducom még megvan egyszer indítottam be tegnap hátha sikerül dupláznia, meg is lett de aztán leraktam. Arra jó volt a gyorsasága hogy egy francia kis tankot úgy megkergettem futott a párducom elől be a virágágyásba felborított mindent úgy szaladt előlem, a lepedőket amik ki voltak téve száradni átszagatta úgy szaladt, rohant előlem de az enyém sem maradt le a végén pörögni próbált mint az orosz tankokkal szokta, na ez neki nem jött be és aztán kinyírtam, nem kegyelmeztem.Elég sok borsot törtek az orrom alá pár meccsel előtte amikor KV-kkal voltam. Még most is röhögőgörcsöt kapok ha eszembe jut hogy szaladt előlem a francia éticsiga tank.:-)))