World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez persze nem azt jelenti, hogy pár nap és soft-wipe, wipe az inkább már január végén lesz, ha lesz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vezetékes netem van.A netszolgáltatóm központi routere veheti és adhatja le nekem szarabbul az USA szerver jeleit?
Nagyon hülye vagyok az ilyesmihez (is) sajnos!<#szomoru1>#szomoru1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Másoknak akik Win7 alatt játszanak a WoT-tal jól mûködik a játék?
A nõi lábak olyanok, mint a felsõ tízezer. Nem kritizálni kell õket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtõ Jenõ\\
Lehet szarok rá inkább, sosem lesz SW, eladok mindent, és legalább az IS3-al többre megyek a nagytier csatákban ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-még több eltûnõ bugos lövés
-többször megy mellé úgy, hogy a célkör fele akkora, mint a célpont
-több találat úgy, hogy csilingel, critical lófasz, minden, közben meg nulla damage
-és rohadt sok lepattanó a nagyobb tankokról...
Per Aspera Ad Inferi.
Mindegy.Most már megvárom amég visszakerülünk az EU-ra.Ha utánna is gond lesz,majd ráérek vele akkor foglalkozni.
Mindenesetre már tisztára lerontotta a statisztikámat ez a sok eleve fail meccs!Lassan már szégyenkeznem kell miatta!:D
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
De a magas ping akkor is furcsa, bár elképzelhetõ hogy nincs köze a nethez, fene tudja.
TDantes: hát igen haladhatnának...csak ezen a héten semmit sem csináltak konkrétan a fejlesztõk, mert ez még nekik szabadság volt :) Hétfõtõl már megint beindulnak a dolgok.
Gondolom a hard-wipe-hoz még kéne egy stabil EU szerver is, meg egy kidolgozott fizetési rendszer a gold vásárláshoz minden országban.
De akkor meg már hard wipe legyen, és haladjunk.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
mondjuk ha a hûtés lenne,akkor csak egy idõ után csinálná.De ez rögtön a bekapcsolás után is produkál ilyeneket
Ha igen, akkor szerintem csak a net marad, másra nem tudok gondolni.
Vagy, az orosz tesztszerveren is ki lehet majd próbálni szerintem.
XP helyett win7 ment rá
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Valamint épp fejlesztés elõtt állok és az lenne a kérdésem, hogy Pzkpwf III-III/IV-IV? Nekem a III/IV a szimpatikus a döntött páncéllemezek,(amik ráadásul vastagabbak) valamint a viszonylag jó ágyúk miatt. Mit gondoltok, melyiket fejlesszem ki? Nem áll szándékomban Tigrissel vadászgatni, én bõven jól érzem magam a Wespe-PzIIIA-Hetzer-közepestank kvartettben.
Innen a network rész a fontos neked:
link Itt van ez a PingPlotter program, ami megmutatja hogy játék közben van-e adatvesztésed.
Én újratelepíteném az egész gépet, az meg szokta oldani az ilyen rejtett problémákat :)
De amúgy fogalmam sincs mi lehet a baja, ha nem a net, lehet bármi, vírus, hardverhiba, akármi.
Amúgy én a videókártyához próbálnék meg egy új driver-t, ha már rég nem frissítetted.
Viszont valamit állítgattak a lövegek pontosságával meg a penetration rendszerrel is,az hótt biztos!Egyre többször lövök mellé,és ami betalál az is jóval többször pattan le,vagy csak egyszerûen nem történik semmi.Azért ez már nagy kaliberû,relatíve lassan töltõ lövegeknél elég idegesítõ tud lenni.
A másik meg az egyre debilebb player dömping.Sokszor az ostobaság és a teljes koordinációs és taktikai dilettantizmus olyan mélységeibe kell süllyedni,hogy az ember ujja reszket az öngyújtón,a benzines kanna fölött.
Azonkívül ami újabban felmerült és rágja az idegrendszeremet,az a játszhatatlanság,technikai problémák miatt.
Himmelsdorf,ENSK és Ruinberg mapokat eleve jóval lassabban tölti be.(gondolom ezeken a legtöbb a rombolható elem)Aztán ha be is tölt,ott állok 999 pingel és kapok egy disconnected-et.Nagyon ritkán elindul,de akkor meg olyan lagg van,hogy játszhatatlan.
A többi mappal nincsennek ilyen gondok.Bár azok is kivétel nélkül 999 pingrõl visszapörögve indulnak el.Álltalában 150-190 körülre szokott beálni a ping normál mûködésnél.
Régebben a térkép szétcsúszása,bepirosodása is elõfordult.de mostanra ez megszünt és jött a helyére a fönti probléma.
A grafikát is minimumra húztam de semmi változás.A brighting-ot (fényerõ a játékban) viszont majdnem minden game-ban följebb kell vennem mert eleve sötétebb a monitorom.Ebben is 70% körül van.Nem tudom,hogy ez mennyire gond.
Az az érdekes,hogy EU szerveren semmi gondom nem volt. Feljebb húzott grafikával is szépen futott.
Alaplap ok. proci 64 x2 3800 dual core.ok. ati saphire vga 512.elméletileg ok. csak 1 giga RAM.na ez nem annyira ok.
Tanácstalan vagyok.:(
Valóban egy állvány lehet a GW-Tiger hátulján az a szerkezet. Mondjuk szerintem fura, hogy egy minimum 15 tonnás ágyúhoz is lenne ilyen állvány. Mindegy.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Király Tigris...fullos totál minden a legénység majdnem 300%-os, kapott 1 lövést egy T34-tõl a toronyra, és nem HE volt...levett 200 életet + Ammo + torony...utána 4 tankot próbálj így feltartóztatni miközben társaid egyesével mennek bele a halálba...még pár ilyen és jó darabig nem veszem elõ megint...
Másik VK3001 P...6or lõttem el egy Panther lánctalpát, út közepén állt artytól kezdve minden lõhette volna és senki nem lõtte....persze hogy scoutolta az egész brigádod az õ artyjik meg tankjaik ripityára lõttek minket...és amikor kérdõre vonom õket, még én leszek a köcsög...hát tiszta vicc.
Szerintem akkor is op lenne a maus 150 ágyúval !Nagy arm jó gun ...
Az E-100 tudomásom szerint gyengébb páncélzatú mint a maus.
Gondolom, mivel Tier X-es, nem lesz más választható ágyú, szóval remélem Henschel tornyos lesz, mert a Maus tornyos csúnya :) (de ha Maus tornyos lesz, akkor is kell)
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni õket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
6. Írták hogy javítják, de melyik patchben...
Én úgy emlékszem hogy azt írta Overlord, hogy a Maus-hoz nem lesz 150mm-es ágyú.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Német ágon medium tankok közül tudnátok valamit ajánlani ami felveszi a versenyt a T-54el?
██
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De ezek szerint úgy néz ki tényleg kiszerelhetõ
http://nazidieselpunk.devhub.com/blog/category/special-vehicle/
Csak azt furcsállottam, hogy a JP-re (Tier 7) 150k kredit, a KV-re, ami "csak" T5-ös, arra meg 500k. Mindegy evvan :D
Toltam egy pár meccset KV-al, persze miután elolvastam ezeket az értékeket, amiket linkeltetek stb. Kipróbáltam, és mûxik. Van egy pálya, ahol oldalt végig erdõ van, asszem a Kampinovka. Beálltam az egyik bokor mögé, jött egy tank, oneshot... Ezer kérdõjel, meg szidták a láthatatlan pofámat.. :)))) Persze biztos ami biztos, a Jpz4-rõl áttettem a hálót, meg a binoculart ;-)
A másik meg, hogy errõl sokkal több lövedék lepattan, mint bármelyik tankomról, szal ez lett a kis kedvenc. 2 ízben csináltam 9 killt, és egyszer 7, majd 6. A többin csak 2-4 volt. A sivatagos pályán meg 4-en lõttek egyszerre, és vagy 20-25 lövedék közül rengeteg lepattant. Egy percig nyomtam nekik a sódert, hogy öljetek már meg, de csak pattogtak lefele. Nem hittem el, hogy van ilyen.. Ha másra nem is, de arra volt jó, hogy eltereltem a figyelmüket, és kilõtték õket a társak.
A KV-3 milyen ez után? Bár majd meglátom... :)
Jó éjt Mindenkinek!
Tier V.
Su-85---------------------------------StuGIII.
1942----------------------------------1940
shotDispersionFactors--------------- shotDispersionFactors
vehicleMovement value="0.28"---------vehicleMovement value="0.23"
vehicleRotation value="0.28"---------vehicleRotation value="0.23"
1943-----------------------------------1943
shotDispersionFactors----------------shotDispersionFactors>
vehicleMovement value="0.25"---------vehicleMovement value="0.21"
vehicleRotation value="0.25"---------vehicleRotation value="0.21"
Ezek szerint ha jól értelmezem a pontosság egyik tényezõje a maga tank karosszéria a másik a löveg és a harmadik a személyzet.
Löveg összehasonlítás