World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más moduloknál is van ilyen különbség, egyik ennyibe kerül egy adott tankonn a másik meg annyiba.
1. Sosem tervezték fixálni, szerintük a modell jó volt. Viszont pluszba növelték a belsõ modulok sebzõdési esélyét 33-ról 50%ra. Logikus hogy több sérülést látsz.
2. Nem, külön kiemelték hogy marad.
Removed possibility when any HE that explodes near a tank to damage internal modules, except crew members.
3. Nem.
A KV-ra drágább, és jobb, mint a JP-mre? Mert a JP-re class 2-es megy rá, a KV-ra pedig class 3.. Mitõl függ ez?
Valamint még az a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ha a legények fenn vannak 100%-on, és én még megveszem rá a ventilation-t, akkor is hozzáadódnak az értékek?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A GW Tigernél a mérnökök lehetõvé tették hogy a 210-est levegyék a jármûrõl és egy speciális álványra rögzíve tüzeljenek vele. A szóban forgó "tányér" a mozsár talplemeze.
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
Növelik a lánc javítási idejét. Szerinted ez azt jelenti hogy gyorsítják a javitást? 😊
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Én azt tapasztaltam, hogy fél és 1mp között fel is dobják a láncot
<#taps>#taps> nem érdemes repairkitet pazarolni rá, úgyis mire benyomod gyakorlatilag felrakták és ezt gyorsítják?? Persze a Pershingemen még elszívnak két cigit és dobnak egy pisit javítás elõtt...gáz
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.
Az szerintem lehajthatós plató, gondolom azért hogy legyen hely a legénységnek betölteni.
Hát, finomhangolásra bármikor lehet számítani, még éles játékban is. Az nem bûn.
Statok meg azért kellenek, hogy lássák mennyi damaget osztanak le a t54, mennyire halnak meg stb stb. Ahhoz idõ kell.
1. Nem úgy volt, hogy a modulok sérüléseit fixálták? Például nem lehet kilõni szembõl a motort. Mert az elmúlt 2 napban a KT-nál 4-szer lõtték ki szembõl a motort, az IS-3-nél is legalább kétszer. Vagy ez is csak terv volt?
2. Az SPG-k lövései nem sebzik a belsõ modulokat. Ez a legénységre nem vonatkozik?
3. Lehet már tudni mikor szedik ki le a karácsony skint a garázsról?
4. Mi a fene az a valami a GW-Tiger hátulján? Már több csatában kérdezgették az emberek egymást és most már engem is érdekelne. Senki nem tudta, csak poénkodtak hogy radar és ezzel látja be a teljes pályát, a lézeres célzást segíti stb.
5. Az ISU-152-höz van 122 mm BL-9S típúsú ágyú. Akinek van ilyen gépe és ágyúja az megtudná mondani hogyan néz ki ez az ágyú az ISU-nál? A másik kettõ 122 mm-esen van csõszájfék azokat felismerem (legalábbis azt hiszem). De ilyet még nem nagyon láttam, ezen is olyan a csõszájfék mint az IS-3, IS-4-nél?
6. A német 10,5 cm-es ágyúk skinje el van rontva. Sokkal rövidebbek a kelleténél. A Királytigris, Vadászpárduc esetében biztosan, szerintem a Párduc II esetében is és a Ferdinándnál is (már ha egyáltalán 10,5 cm-es volt amit láttam). Egyedül a VK4502-nél jó. Egy régebbi patchnél szerepelt mint javítandó dolog, de azóta se változtak meg. Van róla hír mikor fogják javítani?
Biztosan szerepelt itt a fórumon, hogy nem lesz 150 mm-es ágyú az E-100-ashoz. Emlékszem mert ennek örültem, azt feltételezve, hogy lehet még értelmes tûzgyorsasága. Itt a fórumon azt hiszem Cifu írta.
<primaryArmor value="armor_2 armor_3 armor_4" />
Míg a JTiger esetében:
<primaryArmor value="armor_1 armor_3 armor_4" />
A medve nem játék.
Posted Today, 09:34 PM
SnoozE, on 05 January 2011 - 08:24 PM, said:
Overlord I got one straight question 4 u. Are there any plans to nerf T-54 (frontal armor?)or buff Panther II/Pershing ?
A most straight reply, not planning anything until we get statistics at our disposal.
T-54's track repair time will be increased.
Statisztika kell nekik, hogy lássák mennyire elbaszták? Hát patch kiadás elõtt nem tesztelték a t54-et? Vagy ezek ruszki tankon kívül nem ülnek másba?
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Amivel meg meg tudom kerülni õket az nem olyan erõs (nincs még T54-em 😊 )
Mondjuk amit tudok, hogy a vk45 tornyát oldalról átütöm minden Tier7-el, mig az IS4rõl ugyanezt nem tapasztaltam.
Szóval minek is kell emiatt sírni? 😊
Amikor elõször olvastam meg is jelent a lelki szemeim elõtt a következõ patch change note:
- T-54 track' repair speed decreased - from 1sec to 0,1sec ...
Tuti hogy a utána a Diszkássön topik elsõ 20 oldalán minden post piros lenne "xx day RO" felirattal 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Most már meg se lehet állítani majd õket mert mindegyik használja majd a még +25%os repair speed-et meg a kifejlesztett repair személyzetet.
Akkor legalább bele tehetnék ha már egyáltalán eltalálja valaki akkor sebzõdjön is attól függõen milyen szögben éri a találat.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Vagy ha stílszerû akarnék lenni, akkor megkérdezem a legközelebbi nyelvészt:
"T-54's pályán javítási idõ növekedni fog."
(Nem kötekedni szeretnék, de ez pont jól jött ki 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szükséges lefordítanom? 😄
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
-Löwe Tier 8 prémium lesz.
-Nincs tervben egyelõre a T-54 nerfelése, viszont gyorsítani fogják a lánctalp-javítását.
Aztán valahol Tier VII.-tõl kezdve elgurult a gyógyszer, a VK3002(D😎 még megúszta, de a JagdPanthert már fényvisszaverõ csíkokkal és kolompokkal látták el, ahogy a két Párducot is...
Nézd csak: a zojjektet és mellette a JT-t... ég és föld.
Hasonlóképpen ISU vs Ferdinand, SU vs Jpanther, ahogy már itt is elhangzott, durván oldották meg ezt a balancot.
Mondom ezt olyan rendszerek tesztelése után mint orvosi, bankszoftverek (nagy amerikai cégeknél), szállodafoglalási rendszerek.
Komolyan, a devek többsége még azt sem tudja, hogy kell használni a feature-t amit leprogramozott. Nagyon brutál, a mostani melóhelyemen például a kliensnek minden funkciót nekem, mint testleadnek kell bemutatnom a kliensnek a demón, mert a deveknek fingjuk nincs róla hogy tulajdonképpen mit is csináltak.
Félelmetes.
Ezért nem vagyok hasraesve attól ha a fórumon megszólal egy orosz DEV.
/ON
Magyarázd meg, van két nagyságrendileg hasonló értékpár a két azonos tierû TDn (260/120 és 250/150), nyilván ugyanarra a részegységre vonatkoznak.És mégis az egyiknél a kisebbel, a másiknál a nagyobbal számolnak. Vajon miért? 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Még sose vettem észre, hogy egy Object 704-t kevesebbszer ütnék át, mint egy JT-t..., pont fordítva, egy Objectre bátrabban ráállok, mint egy JT-re.
Komolyan, mondjatok még hasonlókat, s rájövök tényleg mennyire OP-k azok a ruszki tankok, amiket AMCSI T32-vel lazán ölök. Ettõl függetlenül az nem OP! 😊
Eagle16 (#17444) van egy jó kis videó is ott.