World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Az most komoly, hogy a KT-nál közvetlen az oldalpáncél mögött van az ammo? Kb minden oldalsó találat az ammot kapja el...
Leirásban nincs különbség, ergó hatásban sem. CSak az árban. Azértmertcsak.

Más moduloknál is van ilyen különbség, egyik ennyibe kerül egy adott tankonn a másik meg annyiba.

patch notes

1. Sosem tervezték fixálni, szerintük a modell jó volt. Viszont pluszba növelték a belsõ modulok sebzõdési esélyét 33-ról 50%ra. Logikus hogy több sérülést látsz.

2. Nem, külön kiemelték hogy marad.

Removed possibility when any HE that explodes near a tank to damage internal modules, except crew members.

3. Nem.

Srácok. Van az a ventilation kiegészítõ. (+ 5% mindenhez)
A KV-ra drágább, és jobb, mint a JP-mre? Mert a JP-re class 2-es megy rá, a KV-ra pedig class 3.. Mitõl függ ez?

Valamint még az a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ha a legények fenn vannak 100%-on, és én még megveszem rá a ventilation-t, akkor is hozzáadódnak az értékek?

Viszont ez is csak azt bizonyítja, hogy mindenki azt képzel bele amit csak akar! <#vigyor2>

5, Nincs rajta. Egy hosszú csõ az egész.

LSSAHPAUL
Egy kérdésem lenne hozzád, Ha 4 felderítõ száguld az ellenfél ágyúi felé. Ha megelõzõd a harmdaikat akkor hanyadik vagy? 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Wespe88
Na viccet félretéve:

A GW Tigernél a mérnökök lehetõvé tették hogy a 210-est levegyék a jármûrõl és egy speciális álványra rögzíve tüzeljenek vele. A szóban forgó "tányér" a mozsár talplemeze.

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Nemá, te is.

Növelik a lánc javítási idejét. Szerinted ez azt jelenti hogy gyorsítják a javitást? 😊

Cukii
Ja mekkora fíling lenne Szõke kapitány Wot-os Gw Tigerrel reklámozná az UPC-t<#nyes>

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
T-54's track repair time will be increased? Növelik? Az lol, de nagyon. AZ én T-54emen a négy legény repairra van gyúrva, most kb. 70% körül vannak. Ehhez jön még a toolbox.

Én azt tapasztaltam, hogy fél és 1mp között fel is dobják a láncot
<#taps> nem érdemes repairkitet pazarolni rá, úgyis mire benyomod gyakorlatilag felrakták és ezt gyorsítják?? Persze a Pershingemen még elszívnak két cigit és dobnak egy pisit javítás elõtt...gáz

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Wespe88
áááá nem az jóárasított tányérostévé. 😄

Kutyát nem érdekli hogy milyen szar a balansz, hogy melyik lőszernek milyen az átütése, hogy most lőttél ki egy tankot és hogy mennyi xp kell a következő tankodhoz.

Cukii
Én is erre, gondolnék. Valószínûleg "lemozdonyozott" helyzetben nagyobb stabilitást adott puha terepen valamint a föld felé oszlatta szét az ágyú keltette hátralökõ erõt. Úgy rémlik mintha a Gw Pantheren is lenne valami ilyesmi meg az S-51 is.

4. Mi a fene az a valami a GW-Tiger hátulján? Már több csatában kérdezgették az emberek egymást és most már engem is érdekelne. Senki nem tudta, csak poénkodtak hogy radar és ezzel látja be a teljes pályát, a lézeres célzást segíti stb.

Az szerintem lehajthatós plató, gondolom azért hogy legyen hely a legénységnek betölteni.
TEsztelték, az orosz bétában nem tünt opnak... mert mindenki azzal volt 😄

Hát, finomhangolásra bármikor lehet számítani, még éles játékban is. Az nem bûn.
Statok meg azért kellenek, hogy lássák mennyi damaget osztanak le a t54, mennyire halnak meg stb stb. Ahhoz idõ kell.

Lenne pár kérdésem a WoT-tal kapcsolatban:

1. Nem úgy volt, hogy a modulok sérüléseit fixálták? Például nem lehet kilõni szembõl a motort. Mert az elmúlt 2 napban a KT-nál 4-szer lõtték ki szembõl a motort, az IS-3-nél is legalább kétszer. Vagy ez is csak terv volt?

2. Az SPG-k lövései nem sebzik a belsõ modulokat. Ez a legénységre nem vonatkozik?

3. Lehet már tudni mikor szedik ki le a karácsony skint a garázsról?

4. Mi a fene az a valami a GW-Tiger hátulján? Már több csatában kérdezgették az emberek egymást és most már engem is érdekelne. Senki nem tudta, csak poénkodtak hogy radar és ezzel látja be a teljes pályát, a lézeres célzást segíti stb.

5. Az ISU-152-höz van 122 mm BL-9S típúsú ágyú. Akinek van ilyen gépe és ágyúja az megtudná mondani hogyan néz ki ez az ágyú az ISU-nál? A másik kettõ 122 mm-esen van csõszájfék azokat felismerem (legalábbis azt hiszem). De ilyet még nem nagyon láttam, ezen is olyan a csõszájfék mint az IS-3, IS-4-nél?

6. A német 10,5 cm-es ágyúk skinje el van rontva. Sokkal rövidebbek a kelleténél. A Királytigris, Vadászpárduc esetében biztosan, szerintem a Párduc II esetében is és a Ferdinándnál is (már ha egyáltalán 10,5 cm-es volt amit láttam). Egyedül a VK4502-nél jó. Egy régebbi patchnél szerepelt mint javítandó dolog, de azóta se változtak meg. Van róla hír mikor fogják javítani?

Biztosan szerepelt itt a fórumon, hogy nem lesz 150 mm-es ágyú az E-100-ashoz. Emlékszem mert ennek örültem, azt feltételezve, hogy lehet még értelmes tûzgyorsasága. Itt a fórumon azt hiszem Cifu írta.
a.carkey
Nem szóltam. Ezt késõbb olvastam.

A medve nem játék.

a.carkey
Cifu! Ok, de nézd meg melyek vannak írva primarynak az Objectnél!

<primaryArmor value="armor_2 armor_3 armor_4" />

Míg a JTiger esetében:
<primaryArmor value="armor_1 armor_3 armor_4" />

A medve nem játék.

Boron Power
Overlord írta egy kérdésre válaszul:

Posted Today, 09:34 PM

SnoozE, on 05 January 2011 - 08:24 PM, said:

Overlord I got one straight question 4 u. Are there any plans to nerf T-54 (frontal armor?)or buff Panther II/Pershing ?

A most straight reply, not planning anything until we get statistics at our disposal.

T-54's track repair time will be increased.

Statisztika kell nekik, hogy lássák mennyire elbaszták? Hát patch kiadás elõtt nem tesztelték a t54-et? Vagy ezek ruszki tankon kívül nem ülnek másba?

Barrett 50 Cal
Itt fórumon írták,na mind1😄 Legalább pozítiv dolgok is történnek a német oldalon😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

noname23
IS4 szembõl kevésbé veszélyes mint a VK45

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Eagle16
Overlord írta...ez elõtt nem írta senki hogy nem lesz rajta.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Barrett 50 Cal
Várjunk,eddig nem úgy volt hogy semmiképpen sem lesz rajta? Akkor most meggondolták magukat v mi😮 Amúgy ez hivatalos? Mert akk lenne értelme élesbe ezzel tolni😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Én vhogy mindig afrontjukkal találkozok 😊
Amivel meg meg tudom kerülni õket az nem olyan erõs (nincs még T54-em 😊 )

Eagle16
Is-4-est sokkal nehezebb kinyírni, mert az oldala erõsebb mint az eleje kb...

Mondjuk ez igy van, én az IS4 és Vk45 között nem szoktam különbséget tenni, egyformán veszélyes mindkettõ.

Mondjuk amit tudok, hogy a vk45 tornyát oldalról átütöm minden Tier7-el, mig az IS4rõl ugyanezt nem tapasztaltam.

Ezt honnan szedik, h az IS4 jobb, mint a vk4? Nagy lószart jobb...Annyit pattanok le róla, bl10-el meg s70-el, h no komment. (ja tom... én vagyok a núb, meg kicsit olvassak utánna, h hol kell lõni pff)

ccc... ha nem látnak, nem is lõnek. Jó próbálkozás a terelésre, de ismerd el, elkaptam a töködet 😄

Eagle16
Az E-100-ason 150mm-es KwK 44 lesz.

Eagle16
-250 Hp-ért cserébe kapsz egy 260mm lövegpajzsot, alacsonyabb sziluettet, mûködõ álcázórendszert és egy erõs ágyút.

Szóval minek is kell emiatt sírni? 😊

Eagle16
Naaa....JT-nek van 1600.

DummyBoy
Emberek vagyunk 😊

Amikor elõször olvastam meg is jelent a lelki szemeim elõtt a következõ patch change note:

- T-54 track' repair speed decreased - from 1sec to 0,1sec ...

Tuti hogy a utána a Diszkássön topik elsõ 20 oldalán minden post piros lenne "xx day RO" felirattal 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

noname23
Hát ez valami elmebaj lehet náluk hogy növelni akarják.
Most már meg se lehet állítani majd õket mert mindegyik használja majd a még +25%os repair speed-et meg a kifejlesztett repair személyzetet.

Akkor legalább bele tehetnék ha már egyáltalán eltalálja valaki akkor sebzõdjön is attól függõen milyen szögben éri a találat.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

És mit csináljak vele, ha van 1350 HPja. +300 mindenképpen kellene.... (tier 9-es gépezetrõl van szó ugyebár)

[NST]Cifu
Bakker, és tényleg... lehet ideje lenne már aludnom... <#falbav>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akkor üzenem a fejlesztõknek, hogy nyaljanak herén. Ezt le lehetne nekik fordítani<#hehe>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

DummyBoy
Ehh .. igen 😊 Megnövelik a track repair time-ot 😊

Vagy ha stílszerû akarnék lenni, akkor megkérdezem a legközelebbi nyelvészt:

"T-54's pályán javítási idõ növekedni fog."

(Nem kötekedni szeretnék, de ez pont jól jött ki 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

[NST]Cifu
"T-54's track repair time will be increased."

Szükséges lefordítanom? 😄

Csak a T54 lánctalp javítását, vagy mindenkiét? Mert A T-54 jelenleg gyorsabban javítja a lánctalpát, minthogy újra tárazzak..

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

[NST]Cifu
Jah, meg a többi:

-Löwe Tier 8 prémium lesz.
-Nincs tervben egyelõre a T-54 nerfelése, viszont gyorsítani fogják a lánctalp-javítását.

[NST]Cifu
A szép az ebben, hogy úgy Tier VI.-ig nincs vele igazán látványos baj. Sõt! Például a német TD-k már-már OP-knak is tekinthetõek, hiszen a Hetzer eszméletlen jó, a StuG és a JagdPanzer pedig mozgás közben jobb, mint a versenyben lévõ szovjet ellenfél!

Aztán valahol Tier VII.-tõl kezdve elgurult a gyógyszer, a VK3002(D😎 még megúszta, de a JagdPanthert már fényvisszaverõ csíkokkal és kolompokkal látták el, ahogy a két Párducot is...

Eagle16
"Current balance between factions is quite ok, but there are several weak spots like tier 9-10 US tanks, Maus, IS-4 (better than counterparts) and some others. Current trees will be reworked, especially US and Soviet ones. Regarding German tree, production of E-series will be speeded up."

<#banplz> most én mondom azt hogy loál.... ugyanis ez invisibility, azaz láthatatlansági táblázat, ahol - tádá - a nagyobb érték jobban rejtõzködõ tankot jelez.

Nézd csak: a zojjektet és mellette a JT-t... ég és föld.
Hasonlóképpen ISU vs Ferdinand, SU vs Jpanther, ahogy már itt is elhangzott, durván oldották meg ezt a balancot.

Szivózz csak, de ha tudnád hogy a fejlesztõk általában mennyire nem tudják a featuret amit leprogramoznak, sirnál.

Mondom ezt olyan rendszerek tesztelése után mint orvosi, bankszoftverek (nagy amerikai cégeknél), szállodafoglalási rendszerek.

Komolyan, a devek többsége még azt sem tudja, hogy kell használni a feature-t amit leprogramozott. Nagyon brutál, a mostani melóhelyemen például a kliensnek minden funkciót nekem, mint testleadnek kell bemutatnom a kliensnek a demón, mert a deveknek fingjuk nincs róla hogy tulajdonképpen mit is csináltak.
Félelmetes.

Ezért nem vagyok hasraesve attól ha a fórumon megszólal egy orosz DEV.

/ON

Magyarázd meg, van két nagyságrendileg hasonló értékpár a két azonos tierû TDn (260/120 és 250/150), nyilván ugyanarra a részegységre vonatkoznak.És mégis az egyiknél a kisebbel, a másiknál a nagyobbal számolnak. Vajon miért? 😊

És? ..... <#banplz>

Tono34
Campinovka 5 másodperc volt hátra mikor kilõttük az ellen utolsó tankját.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Errõl van szó. AZ ojjektnek buff kéne, nem nerf.

ximix
Remélem nem szúrtam el
A pokolba is, én ezt nem érzem!!! 😊

Még sose vettem észre, hogy egy Object 704-t kevesebbszer ütnék át, mint egy JT-t..., pont fordítva, egy Objectre bátrabban ráállok, mint egy JT-re.

Komolyan, mondjatok még hasonlókat, s rájövök tényleg mennyire OP-k azok a ruszki tankok, amiket AMCSI T32-vel lazán ölök. Ettõl függetlenül az nem OP! 😊

Eagle16 (#17444) van egy jó kis videó is ott.