World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm ebben kicsit sok volt a HE <#idiota>
A karistok a másik amit nem kell készpénznek venni gyakran vannak bugos darabok. A HE pedig persze hogy nem pattan le, az (majdnem) mindig sebez
csak épp attól függ hogy mekkora kaliberû ágyúval lõsz. Egy 50 milissel például durrogtathatsz HE-vel csak épp nem fogsz bárkit is zavarba hozni. Egy 122-es vagy 130-as HE viszont már azért ijesztõbb tud lenni. HE-t akkor használj ha olyasmivel találkozol amirõl biztosan tudod hogy az AP nem viszi át a páncélját.
I.C.ram
hihetetlen milyen gyökereknek vannak, milyen tápos tankjaik... Egy majom IS4 beállt keresztbe, és nem tudtunk hátrálni miatta, közben meg jött 1 Maus és kb 6 csatlósa.... Nem éltünk túl sokáig a T32es másik szerencsétlennel... IS4 meg fel se fogta az egészet kb. Volt kis anyázás 😊
Az egy textúra bug lesz. A HE is lepattanhat, ha túl kicsi a kaliber.

Lehet, de nekem nem pattantak le a HE-k mert láttam a %-on hogy sebeztem.

Egyébként lehet, hogy így lehet szembõl meglõni pl.: a motort? Nagy penetrationnal?

Van, amikor a torony és a test között lõnek meg, és kihal a loader, meg a torony mechanika. Kívülrõl meg látszik egy szép karist a kaszni elejétõl a toronyig, majd egyenes vonalban a torony mögött a kaszni végéig. Tehát átlõtték a tornyot!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nincs.

Ezt ne vedd készpénznek nekem is pattant már le a KV3 90 milis seggpáncéljáról 100 milis skuló aminek elméletileg 175 a legkisebb penje.
Szerintem nincs, ha már átvitte akkor nyert ügyed van más kérdés hogy ha jól emlékszem utána még valami százalékalapú kalkuláció dönti el a sebzés nagyságát, ezt lammaer vagy eagle biztos jobban el tudja mondani.
Szigorúan SzVSz van hozzá köze!

Tigrissel mókoltam ki ezt az eredményt ma. Ugyanis csupa low tier közé dobott be. Egy Stugot kilõttem 1-2 lövéssel AP-vel, de HE-vel egy másikat 3 találattal tudtam csak. Pedig a HE 65mm-t üt át, s nagyobbat sebez, mint az AP. A Stug frontja asszem 60, vagy 50mm.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

a f*sznak kezdtem el ezt a játékot ... nem lehet abbahagyni bazz ...

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Ha valakinek van T-54-e, s ráér, akkor írjon rám és nyomjunk le 1-2gyakorló harcot.

Jelenleg csak arra tudok gondolni, hogy azért nem érzem a T54-es irdatlan elõnyét, mert nem csak én lövöm, s általában nem mozgok egyedül. 😊

A haveromnál is megoldotta a problémát. 😊 Köszönjük a segítséget.

TVelvet: haveromnál is pontosan ugyanez volt a probléma, te is próbálb meg amit benioh írt: feladatkezelõbe tedd a játék prioritását alacsonyra.

I.C.ram
Pen-nek van köze a sebzéshez? Tehát számít valamit, hogy 200-as pennel viszi át a páncélt vagy 250essel? Van valami különbség a között, hogy éppenhogy átvitte a páncélt vagy pedig úgy ment át rajta mint a vajon?
BoneDragon
Olyankor azt hiszem, hogy csöngetnek, vagy betévedt a mikulás.

Azt ugye tudod hogy amikor csilingelést hallasz az az esetek 60-80%ában semmilyen critical sebzést nem jelent?

Plusz ugye azt hogy mit okozol neki nem tudod, úgyhogy max reménykedsz hogy okoztál vmi komoly sérülést. Amig õ 3-4 lövésbõl szétver. 😊

Ja, csak amíg a 105-ösbe betárazok egy HE lõszert, addig a T54 egyrészt elszalad, másrészt szétlõ.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

f24sg
pedig nem tudok nektek mást mondani, mint hogy egy
- main gun destroyed
- gunner hit
- loader hit
- we're on fire
- driver hit

üzenetekkel rendelkezõ tank annyira nem fog "addig AP-vel faragni téged"; DE legalábbis kevésbé potens, mint mikor röhög a lepattanókon. Végezzetek teszteket erre a szokott módon! Én azóta érek legalább VALAMIT ellenük, mióta explosive-ot töltök a csõbe. (a high tier kalibereknél persze, de hát ezek mennek a T-54 ellen)

Dícsértessék a HE! (In eternum, ámen ) <#pardon1>
noname23
Én meg egyszerûen hívom a légierõt<#phone>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nagy újdonság, tudod mi a vicc, én már lassan IS4-el is HEvel lövöm 😊
Csak abba gondolj bele, az vicc ha egy azonos tierbeli tank nem birja APvel megtörni a T-54-et. A sügér orosz devek is ezzel jöttek, hogy lõjük HEvel.

Lõjük, darabonként 5%-ért...

[NST]Cifu
Nekem ezzel az a bajom, hogy õ sincs általában egyedül. Vagy egyben spottol a tüzérségnek, és/vagy vannak mellette. Amíg meg te HE-vel faragod, õ AP-val farag téged...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

f24sg
Ha csak 2 ember lövi íly módon, az egyiktõl tuti hamarosan bekap valami modul bántalmat (ami esély-növelést kapott ugye), ez jelent egyfajta "bénítást" neki. 1v1 csata meg ~ritka a harctéren.
Szerintem jelenleg többet ér, mint a jobb oldali hull-t keresni, meg a tényleg 2 pixel méretû ilyen-olyan nyílást, + nagy távról is jó és kissé pontatlan löveggel is.
Köszönöm!

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

[NST]Cifu
Mennyi idõ, amíg HE-vel lefaragod? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Eagle16
Megéri az csak óvatosan lövöldözz vele mert 1k kredit a lõszer.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

I.C.ram
A KTre nagyon nem éri meg felrakni a 105-ös rövid ágyút?
f24sg
nem akarom elbagatellizálni, de én szimplán töltöm a HE-t és kész<#miaz>
Szia. FAQ link a banner alatt.

Helló mindenkinek!

Jelentkeztem a World of Tanks bétára. A beta key-t minden regisztrált felhasználónak küldik, vagy csak találomra osztják?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

A KV szar. TE voltál pró 😊

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/08/1_shot_004.jpg

nekem mondja valaki hogy a kv3 szar tank 😄
Zajlik az élet a hogyan nyirjuk ki a T-54-et topikban:

A T54 ellenszere

Szerintetek egy játékban lehet takarózni azzal hogy béta, ha már fizetni kell érte? Egyáltalán, van olyan hogy fizetõs béta?

Én kipróbáltam. Két napja nem volt ilyen graf hiba! (nincs benne sem keylogger se semmi)

A női lábak olyanok, mint a felső tízezer. Nem kritizálni kell őket, hanem közéjük kell kerülni. /Rejtő Jenő\\

noname23
Mit mond a commander ezzel a m.... staff benyögéssel vki tudja?

bazza
VIP-eknek van.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

f24sg
Mikor tesztek a fórumba szerkesztést? 😛
f24sg
basszus, szarul írtam az egészet. A találati pontosság elállításásól próbáltam karattyolni. Teljesen rossz.
f24sg
Ja ezt én is észrevettem, az új (nem a karácsonyfás) patch napján MÁR.
Azóta ugyanez, MINDEN tanknál, kivétel nélkül. (tegnap besírtam a kissrac-ra is). Célpont 90%-ban tölti ki a kört, és sHemmi.
Akkor tûnt fel elõször, mikor a maxos StuGgal nem tudtam eredményt elérni.
Fosch az egész.
Boron Power
Viszont a képen a kerek támaszték van elöl, a téglalap alakú pedig a jármû hátulján. Lehet, hogy variálták ezeket?

LeonSilver
Csák Norisz? 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boron Power
Ja, nyilván kézzel nehézkess lett volna. 😊

Boron Power
LeonSilver
Ahogy nézem inkább maga a jármû "mászott le" róla. Minden esetre ügyes megoldás.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boron Power
Itt van kép arról, hogy nézett ki az állvány. Egy sínen lehetett kitolni ezek szerint:
http://nazidieselpunk.devhub.com/blog/category/special-vehicle/

TVelvet
nekem win7en szaggat a játék ( nem netbeli probléma ) xp-n nemvolt semmi bajom vele.
Feladatkezelõbe tedd a játék prioritását alacsonyra és nem fog ingadozni az fps-ed. Nekem megoldotta 😊
DummyBoy
Az a baj, hogy ezek olyan tankok amiket nem szeretnék eladni ...

Megvárom a január végét akkor, majdcsak kiderül valami, ha nem, akkor nagy kiárusítás lesz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ximix
Itt a fórumon emlegetnek valami shader fixálási hibát is #38.hsz-tõl
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/15406-magyar-topic/page__st__20
XP alatt nekem most hogy tálcán van a game 900MB-1000MB között mocorog a memória használat
410MB a WoT 90Mb Ffox 38MB Hang kari és sok aproság
noname23
Nálam Xp vs Win7 a minimum 130ms win7-en 140ms
ez még anno mikor jobb hálókártyám volt most ezzel (Atheros L1 Gigabit Ethernet) 160ms szerintem a Realtek sokkal jobb szvsz sok mindentõl függ a válaszidõ mert ugye még ott van a szolgáltatók közötti különbség is.

LeonSilver
Igen, ez elõfordulhat.
Nekem sincs bajom w7 64b alatt.
Esetleg tök véletlenül valami nem megy a háttérben (torrent vagy valami ilyesmi)?