418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ha jól emlékszem előző évi újságot 990-ért lehet kapni tőlük.Postán.
  • Master91
    szembe talán a hűtő rács?

másik vicc az az a volt hogy lőttem és fél másodpercen belül ki is lőtt az arty. kicsit kevés idő volt a két cselekvés közt...
  • SilverWolf8
    majd máskor:)

nem bírok az is3 al, tudom hogy csak 203 a penje a gunomnak, de 1mről, az is3 hasáról lepattantam 2x, lőttem a lémpát arról is lepattant, ő persze mind a 4x átvitt, hol van ennek gyengepontja??? (nem tudtam az oldalát lőni, Királytigrissel voltam)
  • lammaer
    Elmúlt :(
  • Skill
    linket lesd meg. amúgy 1600ft
  • Brutal
    És szerda után?
  • lammaer
    Tier8as company van, gyertek. Lammaer névre keressetek.
  • fodus
    Sügér banda. Az imént kivárták, hogy löwével feltartsak 2 is4-et, 2 is-t, meg az aprót, hát nem sikerült.... Mindezt az egész megmaradt company végignézte a kényelmes fedezékből....*********. Élmény ilyenekkel játszani.
  • Skill
    na kicsit alakítani kellet a hirdetésen de így már nem zavar senkit:
    http://hardverapro.hu/apro/elado_regi_bontatlan_pc_guru_ujsag/hsz_1-50.html
    tessék a sorok közt olvasni :) (szerdáig aki fizet annak 1key 1500ft)
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. január 30. 20:10:29
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 1 276
    Szerzett kredit: 32 269

Na ez az eredmény engem is meg lepett.Arty nagyon jó volt.
  • szasza3477
    jól nyomta a srác.Hát a KV-1s nagyon jó kis tank a nagy ágyúval.
  • Buci
    Ja azt elfelejtettem mondani, h én gyengén szerepeltem, azt áttekerhetitek, KV-1S-t figyeljétek miután kipurcantam.
  • SilverWolf8
    akkor bocsi, azt hittem h visszaélnek a neveddel... bárki belinkelheti a prohardveres hsz-eket, meg kreálhat egy hasonló nevet aztán nosza...:)
  • Skill
    itt már elég régi tag vagyok ott meg van pár boldog vásárlóm aki az ottani topikomba már írt is. :)
  • SilverWolf8
    írj rám prohardveres fórumon, van egy olyan érzésem, hogy te nem az a Skill vagy akinek ki adod magad, és csak le akarod húzni az embereket
  • lammaer
    Csak ne mondd el senkinek hogy az S51-et is ajánlottam :) Rontana az imidzsemen.... :)
  • Killer85
    Köszönöm :)
  • Buci
    Tnap toltunk Tier 6 company-t, egyik srác 2% élettel még lőtt 5 fraget, így összehozott egy Top Gun-t, és gyakorlatilag megnyerte nekünk a csatát! :)
    Akit érdekel: Replay
  • lammaer
    T29, S51, Kv13... ebben a sorrendben.
  • Killer85
    Sziasztok.Segítene valaki mit vegyek inkább?
    S-51/t-29/kv-13at???A választ előre is köszi :).Jani
  • Skill
    toljad és ha szólnak hogy másnap patch vegyél tőlem goldot és válts át free xpt akkor tuti meglesz :) mondjuk 6m creditről ne feledkezz el!
  • Bmsrt
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2012. január 30. 19:26:09
    Jármű: ISU-152
    Szerzett tapasztalat: 1 360
    Szerzett kredit: 46 153
    Csatában elért Achievement: Pusztító, Megszálló, Kolobanov Kitüntetés

OH YEAH!!!
  • Sir Charles
    ITT VAN!!
  • VanDaal
    Köszönöm :)
  • TVelvet
    megpróbálom csinálni reppet.
  • TVelvet
    sima kis dombra kell felvinni valamelyik szélét. nem az egész elejét
  • darki81
    3 nappal ezelőtt állítottak valamit ezek e gecik? 20 körből 19x tier 8 és 9hez tesz be a KV-val, azért kicsit már unom...
    még kell 2 millio hogy megvegyem azt a nyomorult tier 9-es VK-t, de azért nem valami fer hogy ennyit kelljen szenvedni érte..
  • Mighty
    Szerintem a maximum, amit tier X-ből betesz az MM az 4 esetleg 5, egy oldalra. Többet még nem láttam IS7-el sem.
  • szabii98
    Jó cucc ez:D
  • Solten
    Toltsd fel pliz valami ertelmes letolto-oldalra.
  • VanDaal
    Győzelem!
    Csata: El Halluf 2012. január 30. 18:07:57
    Jármű: PzKpfw VI Tiger
    Szerzett tapasztalat: 4 122 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 57 274
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész

A végén kétszer pattantam a 2%-os T29-ről, csak hogy nehogy véletlenül összejöjjön a Topgun :)
  • Solten
    Franc, nekem szinte "csak" 5 kill jon ossze vele :)
  • Simulacrum
    Szerdára meglesz a T34. Gondolkodtam, hogy esetleg van-e esély a T30-at is összehozni a patch-ig. Úgy van-e esély szerinted, szerintetek, hogy nem fejleszteném ki a jobb tornyot és fegyvert csak a 105-össel nyomulnék. Kb. ugyanannyi xp kellene, mert free xp-m van annyi, ami a fő motorra kell. Tehát a T32 megvolt 8 nap alatt, van-e esély ezt az xp mennyiséget ennyi idő alatt hozni egy tierrel fentebb ugyanazzal a fegyverrel? E-75 közelről simán lőhető, IS-4 a kémlelőnél mondjuk 3-ból kétszer átmegy, szóval 9-esek ellen megy T32-vel is. Nem tudom mennyire kemény az MM a T34-el? Mert ha végig Mausok és IS-7-ek ellen kell menni, úgy már azért nehéz, ha nincs más célpont. Pénz kb. még egy hét munka lenne. Belevágjak szerintetek? Van esetleg még 3 hét a patchig, szerintem akkorra azért tuti meglenne.
  • pirdi
    Hát az agyam lelöki a szíjat. 5 kill, vesztes, 3 kill, vesztes, 0 kill-5 sebzés, nyertes. Ez valami törvény, hogy a legrosszabb csatánál jön a 2x szorzó?
  • magyargyerek
    KV-3-al van amikor besikerül. Az igazság az hogy az E-50-re csak az utolsó lövés volt az enyém de akkor is jó.
  • Eagle16
    Ha felmész a dombra akkor meg a hasa lesz kisebb szögben, ráadásul nagy az esélye hogy nem tudod eléggé levinni az ágyúcsövet negatív szögben.

stoppos: mással is működik, a lényeg hogy erős legyen az oldala, tehát ne ilyen 20-30 mm-es oldalvastagságú franciával próbáld :D

A toronynak is erősnek kell lennie, valamint figyelni kell hogy nehogy lőhető legyen a frontpáncél, tehát csakis az oldalára lásson rá az ellenfél, jó kis szögben.
  • foxbat88fx
    jajaja durva kis dög :D nekem is már 6 top gunom van vele 52 meccs alatt és 9 kill max :D, saját tierjében nagyon állat tank
  • Sir Charles
    10 kill-es örjöngés T-50-2-vel.
    Fogyasszátok egészséggel!
  • hellokitty92
    LOL:) Én inkább a top gunokat farmolom vele, csak elég türelmetlen vagyok ő meg vékony, így mindig gyorsabban halok mint szeretnék.:D

79 csata 224 kill, 10 top gun, 3 szárnysegéd.

Hihetetlen kis járgány...
  • Pares
    Nekem T8 heavy vagy T6 arty felelne meg, de csak később... :D