banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Szerdára meglesz a T34. Gondolkodtam, hogy esetleg van-e esély a T30-at is összehozni a patch-ig. Úgy van-e esély szerinted, szerintetek, hogy nem fejleszteném ki a jobb tornyot és fegyvert csak a 105-össel nyomulnék. Kb. ugyanannyi xp kellene, mert free xp-m van annyi, ami a fő motorra kell. Tehát a T32 megvolt 8 nap alatt, van-e esély ezt az xp mennyiséget ennyi idő alatt hozni egy tierrel fentebb ugyanazzal a fegyverrel? E-75 közelről simán lőhető, IS-4 a kémlelőnél mondjuk 3-ból kétszer átmegy, szóval 9-esek ellen megy T32-vel is. Nem tudom mennyire kemény az MM a T34-el? Mert ha végig Mausok és IS-7-ek ellen kell menni, úgy már azért nehéz, ha nincs más célpont. Pénz kb. még egy hét munka lenne. Belevágjak szerintetek? Van esetleg még 3 hét a patchig, szerintem akkorra azért tuti meglenne.