418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #415626 Plata ! Csak szólok , hogy nyertél a Wotinfon Gratulálok . 
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2020.12.12. 08:29:49 -
Ez a laggolás nálam is megvan, néha teljesen játszhatatlan az egész.
Plusz hozzájön a többiek állatsága. Tegnap éppen pár kört mentem és megvoltak a napi küldik meg Chucké is, ma meg 18meccsből egyet nyertünk, az alap 350XP-s küldiig alig bírtam elmenni LOL!
-
Plata #415624 Egyébként nekem kell egy ilyen olasz heavy,ugyanis nem értem hogy miért mindig háttal jönnek nekem ha JpzE100-al találkozom velük.
Lehet hogy van valami titkuk? -
Plata #415623 Nekem is optika van,de csak WoT vacakol. -
lammaer #415622 Táras tank eddig is volt mint égen a csillag, aki eddig nem tanulta meg használni őket azon az se fog segíteni ha vesz goldért egy másikat... -
Én onnan nyomom, de nekem semmi gondom nincsen, mióta nem wifi-röl vagyok
Most kötöttek be 300 optikát, azóta 30as pingem van,de a 100hoz voltam szokva.
-
Plata #415620 Körülbelül hat óra körül 30-ről felmegy 110 körülire,aztán este 10 után néha jó lesz.
Valaki azt mondta hogy valahol ausztriában van valami akadás a rendszerben.Keressetek vissza,asszem azt mondta. -
lammaer #415619 Többünknek már hetek óta ez van... egy havernak este 8 után meghal a game netügyileg.... nekem a 100+ ping alap, ha rossz napom van kapok mellé piros pöttyöt is.
Gondolom a szerverekre szánt pénz is chuckra kellett... -
kopaszeger #415618 Hali
Olyan kérdésem lenne hogy tegnap óta nagyon laggol az egész játékom szolgáltató közölte hogy minden rendben,letöltés feltöltés nem megy.Semmi nem fut a háttérbe más netes játék jól fut.Valakinek vmi ötlete esetleg vagy másnál is előfordul?Szervert már nagyon sokszor váltottam. -
Plata #415617 Nekem ma volt olyan csata hogy még a térkép negyedéig sem jutottam Td-vel már jött szembe vagy hat ellenség mert a csapat elhullott.
Az meg kriminális amit az új tankokkal művelnek.Láttam csapattárs táras td-t T8 csatában ahol nem sebzett annyit mint én szar P43-al.
Asszem 14 lövésből volt 3 sebző lövése.Láttam ma olyat hogy ellenfél GW Tiger-e egyszerre három gyökeret ölt meg,bár valahol mókás volt,két hülye heavy meg egy td-t csapott ki egyetlen lövéssel.Nekem miért nincs ilyen mázlim?
El is gondolkodtam a Gw tiger megvételén.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.11. 11:07:24 -
Én is csak pislogok, hogy mik vannak. Ha már 5-15 az eredmény akkor már elégedett vagyok:-D
De amikor 12 ember elmegy 1 oldalra, és megöli öket 4 ht, akkor már csak röhögök.
-
Plata #415615 Jesszus,nem tudom mi történt,de lehetetlen játszani,annyira nullák a csapatok hogy az gáz,szinte minden csata véget ér pillanatok alatt.
Csupa ökör. -
Ha neki a tankosjáték a hobbija, akkor miért ne költhetne erre pénzt? Sok más hobbi van, amire sokszor ennyit el lehet verni évente is akár.
A szerencsejáték is pont olyan, hogy aki arra szeretné "pazarolni" a lóvét, az miért ne tehetné, hiszen az övé?
Ennek ellenére a lootboxokkal én sem értek egyet.
Utoljára szerkesztette: Balcsix, 2020.12.11. 00:44:56 -

Remélem a díszeket be is zúztad, mert különben sz.rt se ér, Majd legközelebb adhatsz el spec tankokat(t9-t10 rewardokat) is,ha gondolod, úgy is van elég

Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.12.10. 16:45:19 -
Lucifer001 #415612 Mentem 3 kanyart . Őrli . Amolyan semmitmondó csata volt . Spagetti . Jó csata volt , átlagos hülyékkel . De a legjobbat az DSG új TD vel . Köszi .
Több hibát is észrevettem a garázsodban . Mint például nem vetted meg ma a kalendárium ajánlatot ( Löwe ) Segítettem , láttam van bőven aranyad , és megvettem. Leszereltem a karácsonyfát 0 szintre . Szerintem korai még díszíteni .
-
Plata #415611 Chrome alól nem megy.
Csak edge nevü szarral lehet megnézni. -
Pedig az itteni képfeltöltést használom.
-
Lucifer001 #415609 Soha nem nyitja meg amiket spoilerbe raksz .... Lehet anyám szidod 
-
Felszereltem, ahogy Tankelit mester is használja, ki lett csinosítva, kapott csajokat is 
Viheted, de gunmarkok nélkül vissza se hozd

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lucifer001 #415607 Köszi . Kb fél óra múlva .
-
TeeKillah #415606 Én ugyan nem vagyok olyan vérpofi, mint az itt jelenlévők qrva nagy százaléka, de ez a brit TD szerintem egy igen jó kis járgány. Én legalábbis élvezem a játékot vele. Jó, mondjuk a teljes töltési idő kicsit ótvar, de lehet vele együtt élni. :P -
Oké, akkor felszerelem neked
-
Lucifer001 #415604 Na akkor nézzük csak mit tud az a spagetti heavy
-
Vettem még egy 25 ös ládát.
kidobta az olaszt+a boroskolát
+12k arany 7 prémnap,1.5m kredit.
Ez most megérte
-
Angelus1991ster #415602 Hát igen.. elszaladt velem a ló, de a megérzésem nem csal, hogy reggel kurvakorán kell elvernem a szombati túlórás béremet. Még szerencse, hogy délutános vagyok a héten. Eddig minden évben kijött az amit akartam. Az is igaz, hogy kár is szóvá tennem, csak felbaszom azokat akik elcsesztek egy valag pénzt és nem kaptak semmit. -
Plata #415601 Jó lenne ha az új TD-t meg az új olaszt be tennék később a store-ba. -
Le kell tojni, mondom mindezt úgyhogy kb 2éve nem randomoztam, állt 2 csata után ledobta az agyam a láncot.
Most próbálok visszaszokni:
de ezek a 15-1,2 csaták valami fenomenálisak
Eddig 18 /8 (44%)
-
De meg is érte bele verni ennyi pénzt 1 évre
Győzelem/Csata: 1 (6) (16.7%)
2 perc / csata, minden rohadék aranyat szór. Boldog karácsonyt. -
2x 25 láda:
EZÜST GOLD PRUIM
2100000 18000 38
Matilda BP, Isu 152K, T78, GSOR 1008, Matilda BP
Skinek: WZ, 60TP, ConqGC
-
25láda: t78, m4a1 2x, kb 8500gold+3300(dupla tank), 17nap prém, kb 1,4 milla kredit, o140 3d skin
Reméltem, hogy vmelyik T8-at beadja. -
tutyimutyi2 #415596 Áhh ahhoz elöbb kapnom kellett volna tankot de ez az idei siralmas volt az eddigiekhez képest, tavaly legalább a tier3-6 tankokat megkaptam(25láda) most meg kis gold kis prémnap meg 2 csudijó skin. -
Plata #415595 Hát egen mert RDR 2-ben nem jött ki már egy éve értelmes dlc,csak szemét.
Egyébként meg nem veszélyesek ezek a tankok.
Csapattársként kész gázok.
Az előbb legszívesebben vízbe fojtottam volna köcsög csapattársat.
Állok a tuti bokorban kempinovkán,az ellenség nem lát én meg zsinórban spotolom a népet.Erre egy ilyen hülye gyökér odajön és kiszúrják és olyan sortüzet nyomnak hogy épp csak túlélem,mert ez a nyomorék mögém áll be.Mi a frászt keres egy ilyen hülye heavy tankkal a spot helyen?
Mondjuk nem csodálom hogy balfék volt,a festésén ott virított hogy csak 1 éve játszik.
-
Nem érdemes eladni, hátha a sok sírás miatt buff lesz. -
lammaer #415593 Komolyan, ez a WoT már olyan mintha valami vadnyugat szimulátor... minden szembejövő tank táras.... lassan már kiadhatják DLCnek a Red Dead Redemption 2-höz... -
Plata #415592 Nézd én szeretem a béna tankokat,ez a GSOR olyan pofásan néz ki,meg sajnos az olasz is.
De nem veszek több ládát.Úgysem jön semmi,tavaly 5 ládából többet kaptam mint idén 25-ből.
Van 13k aranyam,abból veszek egy prémet és kész.
Egyébként már mind a kettővel volt szerencsém találkozni.
Nem hiszem hogy túl jók valóban.
De én a rossz tankokat is tudom élvezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.09. 17:51:49 -
Desmodromic #415591 Akkor téged is hagyjanak! -
tutyimutyi2 #415590 pedig a GSOR-al olyan jól jártál volna, mondtad hogy szereted a szar prémtankokat, hát a drága wg az utolsó pillanatban még nerfelt egyet az így is épp elég szar "TD-n", lett 1200 hp-ja és ~1500-as dpm-je...
A wg-nek ismét sikerült alulmúlnia magát és a brit lightok után itt is elhozta nekünk a legrosszabb dpm-et.
Bár még nem vettem meg a ládákat mert csak most értem haza de az biztos hogy ha megkapom akkor azzal a lendülettel adom is el azt a papírnehezéket
-
lammaer #415589 Ezek után nem csodálkozom hogy egyes országokban törvényileg tiltják ezt is mint szerencsejátékot.... -
Nézzétek a kommenteket, volt olyan agyhalott, aki 93.000-t költött a ládákra...meg 4x25 ládát vett epic. Asszem súlyos baj van az emberek fejében -.-
"75 láda, 0 8as prémium tank, 1 hatos... szoval nem feltetlen eri meg.."
Megéri-e a ládanyitás? -
Plata #415587 Én sem nyitottam semmit,szóval igaz.