418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hadtjuk
    1: Az ide írogatok többsége nem igazán SPG párti.
    2: Ide inkább az 5 tier-nél nagyobbak szoktak írdogálni. (Már rég elfelejtették, hogy ők is jártak óvodába... ;-)

Szvsz tier III-as 50k ezüstös dologra ne költsél semmit. Mert az abban az 50 csatában, amiben továbblépsz a következő tier-re, nem termeli ki az árát. Két tier-rel feljebb is csak, akkor költs, ha vagy ezüstbányád van, vagy nem fogod eladni. (Például KV)
  • VanDaal
    Kiegészítőkre költünk, de inkább csak nagyobb tankoknál. A kicsiken hamar túljutsz, ezért azokra még nem igazán érdemes. Ha jól emlékszem a végsebességkorlátolás kikapcsolását kérdezted. Azt arty-kra egyáltalán nem érdemes, ez inkább médium tankokra való. Arty-ra venti (amire lehet), célzás és töltésgyorsító kell. De én tier5 alatt nem javasolnám, esetleg csak akkor, ha van aranyad, és le tudod majd venni a tankról, miután átmész a következőre.
  • patchaou
    Add el még mielőtt belőled is artista lesz.
  • kerla
    Köszönöm midnekinek a tapasztalatokat.

Igen, láttam a mellékelt képet, nem semmi, ezért is most tettem fel a kérdést. Megyek majd sokat a prém tankokkal és arty-val, akkor meglesz a zsé az E-75 mellett a PII-re is. Mert sajnos nálam a Kt az credit nyelő. Ha van egy nagyon nagyon sikeres kör, akkor sem hoz töbet 30-40k tp-nél, de ekkor meg a lőszer kerül 20k-ba...
  • Taktoj
    Senki nem tud tanacsot adni SU26 ugyben? Pedig nekem ezt a forumot ajanlottak de nagyon.. Vagy csak nem koltotitek a kreditet kiegeszitokre
    ?
  • Skill
    uraim . a key amiért 2100goldot lehet kapni holnaptól magasabb áron lesz kapható. aki még nem szerzet be eleget pmben keressen meg!
  • VanDaal
    Én viszont nagyon szerettem a sima Párducot. A P2-t sokkal rosszabbnak éreztem, minden átlőtte és kb minden körben ellőtték az amo racket. Aztán kb a 70. körtől elkezdett működni, vagy én éreztem rá (elég soká akkor).
    Ajánlom figyelmedbe a #97949-es hozzászólást :) A következő körben ismét acélfal (LOL) lettem.
  • R3nton
    én akkor játszottam vele amikor még nem volt type, sztem akkor panther2 legjobb tier8 med volt, de még most is nagyon jó, bár szerintem a panther a legjobb tier7 med szóval...:D
  • patchaou
    Leegyszerűsítve a dolgot, minél nagyobb tankod van annál több sebzést tudsz kiosztani. És minél többet sebzel annál több xp-t és kreditet kapsz. Viszont a kiadások is nagyobbak lesznek. Techtreen megnézheted mennyi xp-kell egy tier8-9-es tank ágyújához. A javítás is több lesz és a lőszer is drágul :)
  • Pares
    Ezt magyarázza meg nekem valaki: KT-val vagyok, egy ilyen kis emelkedő van előttem, ami mögött elbújtam és ami mögül épphogy csak a tornyom tetejét látni meg az ágyút. Fejlesztett torony van rajta. Nem volt elforgatva, szembe néztem az ellenséggel, egy T29-essel! Rám lő (megnéztem, a torony elején volt a lyuk) és kilőtte a MOTOROM! WTF? Ezt az egyetlen lövést kaptam, más ellenség nem volt a környéken, arty nem volt a pályán, csak a tornyomon volt egy lyuk... Már nem elég, hogy szemből kitudják lőni a motort a német tankokon, úgy látszik a tornyot is elég meglőni hozzá...
  • Toby0501
    Én szerettem a Panther II-t, de nekem a P1 is bejött, ennek alapján neked nem fog tetszeni a P2 sem. Utána viszont az E-50 eszméletlenül jó, úgyhogy mindenképp érdemes megvenni.
  • Mentol
    Tényleg! Mikortól számíthatok több lóvéra/TPre? Most II-III-IV tankokkal max.8000 pénz, meg ilyen 500-700 TP jön csatánként. (ez legalább 40 csata, mire KV-t vehetek)
  • kerla
    Panther II-ről tudna valaki nyilatkozni? Mert kimaxoltam a Panthert, amivel 100%-ban nem voltam megelégedve, hiszen nem annyira gyors, mint amenniyre gyenge a páncélzata, így most a KT-val az E-75-re gyúrok, lassan meg is lesz, de közben a Panther II-re is összegyűlik a credit, így gondolkozom rajta.
    Érdemes megvenni?

További egy VK2810-es tulaj is nyilatkozhatna credit hozamról. Mert néha jól esik száguldozni és azt lehet vele, de vajon értelme is van?
  • kerla
    Sebaj. A kis tankokkal csak abszolute szórakozásból játszom, nem számít a TP, a credit. Negatív zárás nem létezik velük, az pedig, hogy 3000 vagy 6000 creditet hoz, édesmindegy :-)

Nem úgy a KT-val...
  • panti61
    Már nagyon unalmas, hogy az amx 12t-vel mindig tier 8-9 közé tesz, nekem is kellemetlen meg a csapattársaknak sem mindegy.
  • VanDaal
    Atyaég mekkora csata volt!

Győzelem!
    Csata: Arctic Region 2012. január 31. 11:37:55
    Jármű: Panther II
    Szerzett tapasztalat: 1 894
    Szerzett kredit: 55 275
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész

• Tono34
    ha nincs mivel meggyógyítani akkor a veszteséglistán leszel.
  • stoppos
    Már eleve az vicces, amikor a parancsnok vezet, tölt és lő egyben, de ez. :)
  • lexlutor
    detto.. a ket fos szemelyzet szepsegei. azota egybol gyogyitom, ha valamelyiket kilovik :)
  • kerla
    A német zsákmány francia H735(f)-emmel jártam így egyszer. Mind a két legénységet kilőtték, álltam a domb tetején és se előre se hátra, de a tank még játékban volt :-)
  • Mentol
    Köszi a segítséget!

Még csak IV-es a legnagyobb tankom (T28, KV-ra izgultam rá), de nekem eddig sokkal megnyerőbbek a kis tankok.
  • lexlutor
    igen :) ott allsz, van meg hp a tanknak, loszer, minden. azt csak mozizhatsz :)
  • stoppos
    Na olyat még nem láttam, hogy mindenki meghalt volna. Olyankor se előre, se hátra?
  • stoppos
    Nem életszagú az biztos. De gondolom nem az összes emberét lőtted el, csak párat. Vagy állandóan kilőtted a rádiót. Az egyik legidegesítőbb dolog, mikor ott áll az ellen 1%-ban és leszedem a lánctalpát. Pláne ha visszalő és kinyír.
  • lexlutor
    ..mivel visszalott nem halt meg mindenki benne. viszont a pz4ben van vagy 4-5 ember, ezenkivul 8 modul ami serulhet. ebbol a lanctalp, a toronymechnaika, a motor, a kuker, amit a szemelyzet javithat, azaz tobbszor is elloheto. ezekivul lehet nala meg gyogycsomoga, es szerelokeszlet, azaz 1 embert es egy modult meg extraba ki tut javitani/meggyogyithat. :)

a legnagyobb tank amit lattam kilott szemelyzettel az a hetzer volt. ez inkabb csak tier1-2ben elofordulni, ott is csak ritkan.
  • lexlutor
    ..igen, ez elegge zavaros nekem, mert akkor nem lehetne nulla hp-s kritikus talalat. aztan megis van. kozben meg ot-vel, meg lehet olyan sebzeseket latni, ami gyanusan nagy, azaz extra modul sebzodesbol adodhat.
  • Mentol
    Azaz, lehet, hogy már csak a kasztni állt ott a harcmezőn, de az full HP-vel? Na de, ha kilőttem a teljes személyzetet, akkor hogy lőtt vissza a nyomorult?
  • VanDaal
    Kisebbektől nem szoktam összecsinálni magamat IS-4-ben. Ha meg már hátba tudnak támadni, az tolatgatástól függetlenül sem szokott jót jelenteni :)
  • kiskami
    Néha lehet is olvasni patch notes-ban, hogy növelik vagy csökkentik a modul hp-ket tankokon.
  • R3nton
    hát attól függ mivel, is-4et lehet könnyedén trackelgetni, de megnézném én azt egy maus esetében:D
  • gertitorpe
    Szerintem ennek a kiseggelésnek egy hátránya lehet. Ha több kisebb tankkal nézel szembe, akkor folyamatosan lent lesz a tracked és nem nagyon tudsz majd mozogni. Aztán, ha valami megtalál oldalról, akkor máris kakukk, mert nem tudsz visszajárni fedezékbe és még a tornyot sem fordithatod arra, hiszen oldalról meg már el fogják lőni.
  • lexlutor
    ..sajnos a rendszer jelenleg ugy mukodik h a kritikus talalat nem okoz hp sebzest. a kritikus sebezes, azt jelenti h valamelyik tankmodulban okoztal serulest, vagy a szemelyzet egyik tagjat lotted ki. bizonyos modulok, bizonyos seruleseit kepes a szemelyzet javitani. pl.: motor, vagy lanctalp. igy lehet tobbszor is ellotted a lanctalpat, aztan kilotted aradiot, a periszkopot, meg a radiost. ezekbol, kb semmi nem latszik kivulrol. mondjuk motor, sofor, agyu, loszerrekesz, vagytoronymozgato mechanikat latni fogod. xp-t es kreditet kapsz a crtical hittert is.
  • TDantes
    Nem.
  • Mentol
    Még valami: tegnap egy csatában lőttem ezerrel egy IV-es szintű tankot a P35-el, és folyamatosan csilingelt, meg mondta, hogy "Critical Hit", de közben nem vesztett HP-t. Az mitől van?
    Józan paraszti ésszel: a "critical", az "majdnem halálos"-t jelent, nem?
  • VanDaal
    Végre jött Himmelsdorf, én IS-4-ben, úgyhogy ki tudtam próbálni a tolatgatást. 13 bekapott lövés Objecttől és E-75-től hp veszteség nélkül.
    A dolog apró szépséghibája, hogy a másik oldal elesett és végül egy Su-14 100%-ról kivert 1 lövésből... Mert mért is ne lőhetne ki egy tier6 foskupac egy fullos tier9 tankot egy lövésből
  • Taktoj
    Kerdes melyik hasznosabb? ...sajna az elozo uzit teloval nem tudtam tovabbirni
  • lexlutor
    hat jah :) de kesobb ezek az aprosagok, nagyon sokat fognak szamitani. ott egy-egy lepattano, 3-500 hp-t jelent.
  • Taktoj
    Szia mki. Erdeklodnek hatha vkinek van rola tapasztalata. SU 26ra szeretnek venni vagy 50% motorerot -gondolom ezzel gyorsabban kapaszkodik az emelkedokon, de vegsebessege nem valtozik s 10% celzasi pontossagu pluszt. A
  • R3nton
    max akkor volt OP amikor még nem volt e-75, most már inkább e-75 OP :D
  • Mentol
    Ó, köszi! Ez már AD&D mélység... :)