418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bardocz
    Úúú, ez az AMX12t rohadt jó tank, pedig eddigi egyetlen meccsemen a lista legalján voltam vele, és teljesen stock. Mondjuk szerintem az AMX40 sem rossz, persze visszavásárolni nem fogom:D Tier4 tankjaim közül egyedül az A-20-al értem el több átlag xp-t, meg grille, és hetzer, de csak ez a kettő volt jobb nálam, a-20-al csak berohantam az ellen bázisára, spotolltam párat, és meghaltam.
  • SilverWolf8
    Az alján kívül hol az istenbe lehet átlőni az E75-öt????? Nem bírok vele.
  • davidbog
    Igen, erre gondoltam. Közben én is megtaláltam a képeim közt.
  • Eagle16
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok!

Rendeltem aranyat, és ez a szöveg jött vissza SMSben: "IP Address refused"
    Járt már valaki így közületek?
  • R3nton
    mintha az x-akták egyik részébe benne lett volna:D
  • lammaer
    Ez olyan mintha tudna úszni a vizen :)
  • davidbog
    Kicsit hasonlít rá. A későbbi T-64-nél hasznosították a tapasztalatokat amit ennél szereztek. Szerintem nagyon jól néz ki.

R3nton: Ez az Obejct 279, nagyon elfuserált. :) Valahol van képem a páncélzatáról.
  • lammaer
    Pont jó.
  • R3nton
    http://www.moscowtopnews.com/image/article/9/6/4/964.jpeg

de erre gondoltam :D
  • megakoko
    ahogy el nézem ma is full idióták játszanak
  • lammaer
    Németeknek már van E100, Maus, E75 meg E50. Csend legyen, most orosz buff jön. :)
  • R3nton
    berakják ezt az object ufo tankkot, németek meg megkapják a rattét:D
  • Nazarov77
    Első ami eszembe jutott róla a T-72. Kicsit hasonlít rá szemből.
  • davidbog
    Csak annyit, hogy ellenállt az orosz 122 mm D-25TA-nak. Se AP, se HEAT nem tudta átütni. A tornya erős, 290 mm a front része, + a lövegpajzs. Hasonló az alakja mint a T-10 tornyának.
    A test eleje érdekes kiképzésű. A homlokpáncél olyan 140 mm vastag és 30°-os lehet. A valóságban akkoriban nem nagyon ütötték volna át. A védelemhez még hozzátartozik, hogy ez volt az első orosz harckocsi amit ABV védelemmel láttak el.

A WoT-fórumon a játékosok már ajánlották tier 10-nek. A WoT-ban a test elvileg átlőhető lenne a lövedékkompenzáció végett. A fura alakú homlokpáncél miatt kicsit erősebb lenne mint a mostani IS-4, de talán gyengébb mint az IS-7. A torony meg kb mint a T-10 torony volt csak 40%-al még annál is erősebb. A torony szemből átlőhetetlen lenne a játékban.

Az Object 770 is hasonló védettségű. Nekem az tetszik a legjobban.
    Az Object 279 védelme pedig elképesztő. Annak a védelmét csak az új rétegelt páncélokkal ellátott harckocsik überelik.
  • wildstorm
    Igen a sebzés számít.
  • szecsko77
    Bocs az előzőért, elcsesztem a kép beszúrását.
    Inkább belinkelem, az a biztos...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/82365-wargaming-please-put-this-new-german-vehicle-in-the-game-not-the-ratte/

• Murlo91
    eleve sokat jelent hogy győzöl e. azonkívül attól hogy 0 killed van lehet hogy több sebzést vittél be. és ha jól tudom az számít.
  • Sir Charles
    Nekem ugyanez tegnap T-44-el.
    Vesztes csatára kaptam 21000 creditet(3 kill, 16 lövés/14 találat)
    győztes csata: 22000 credit (3 kill, 20 lövés, 16 találat)
    Annyi volt a lényeges különbség, hogy a vesztes csatát túléltem, a győztesben meghaltam.
  • pirdi
    Vereség
    Csata: Prokhorovka 2012. január 31. 18:34:38
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 337
    Szerzett kredit: 15 478

Győzelem!
    Csata: Steppes 2012. január 31. 18:42:15
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 501
    Szerzett kredit: 12 439

Ez hogy van? A vesztesnél 0 kill, a győztesnél 3. Mégis kevesebb a pénz.
  • MitsuMishi
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. január 31. 18:29:53
    Jármű: IS-4
    Szerzett tapasztalat: 1 581
    Szerzett kredit: 56 349
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Fadin Kitüntetés
    Jó prémmel sikerült, de a Fadin kitüntés nem rossz :D
  • Wasp91
    Ennek az Object 277-nek mit lehet tudni a páncélzatáról?
  • szecsko77
    Ezt a hivatalos fórumon leltem, ha valakinek már nagyon ismerős, akkor bocs. Én besírtam rajta, mikor megláttam:)
    Talán a bolgár tech treeban még viszontlátjuk ezt az alternatív tank destroyert.
    [IMG][URL=http://kepkezelo.com/viewer/jx5qagnln152p84acx8s.jpg]
  • Nazarov77
    Ez a visszarúgás dolog rémlett valahonnan régebbről, nem tudom hol hallottam.
  • davidbog
    Javítás:
    *Eleve az egyik leglomhább orosz nehéz harckocsi volt amit hadrendbe állítottak. (Azért lett volna ami alulmúlja. :))
    **... Object 277/279/770 ...
  • Desmodromic
    Próbálgatom a himmelsdorfos-seggelős-IS-4-es tecnikát. Elég béna vagyok, de azért az OBI-nak belém tört a foga!

Replay

• davidbog
    Az orosz wiki nem említ olyat, hogy a visszarúgás erejéval lett volna probléma. De nem voltak megelégedve a csőszájfék teljesítményével. Amúgy félautomata töltővel is rendelkezett a BL-10, a BL-8 még nem. Tényleg nem az ISU-ba való, nem is rendszeresítették. :) Ekkora 152 mm-es löveghez hátsó felépítményes gép kellett volna.

Az IS-4-nél tovább romlott volna mozgékonyság a legalább 1 tonnával nehezebb löveg miatt. Eleve az egyik leglomhább nehéz harckocsi volt. De akár csapágyproblémákat is okozhatna a plusz tömeg. És persze kevesebb hely a toronyba ha belehetne építeni az S-70-est. De nem lenne felburulás és toronyleszakadás.
    Néztem, hogy tulajdonképpen az Object 279/279/770 tornya se sokkal nagyobb, persze azokat eleve 130 mm-eshez tervezték. IS-4 tornyával az a baj hogy az eleje (felülről nézve) csúcsos. Lehet ott túl szűk lenne a torony az S-70-nek és be se lehetne épízeteni. De ez nem biztos. Minden esetre nem az IS-4-be való az S-70.
  • lexlutor
    wow! :)

miutan meglett ra a bl10, egy ideig nem volt premiumom, igy a standard garazsban konkretan alig fert el ugy h ne logjon ki a kepernyobol a cso vege :)
  • megakoko
    van gyakorló csatáknál asszem
  • darki81
    győzelemnél a credit mennyivel több?
  • Master91
    Van valami honlap, ami a statisztikádat kiveti a pályákra?
    Pl. hogy ENSZK-n hány % win / loose
  • pointer4
    Valaki itt írta ma vagy tegnap, hogy február végén jön a 0.7.2, nem találom, vajon az ő forrása mennyire megbízható ?
  • Nazarov77
    Elvileg ami kikerül a főoldalra ( in development ) dátum az hivatalos, tehát ki kéne jönnie februárban.
  • R3nton
    sok speciálból arra következtetek, hogy eszükben sincs a tesztszervert és az amcsi cserét végrehajtani, hát sztem húsvét előtt tuti nem jön a 7.2.
  • VanDaal
    Elég tartalmas februárunk lesz :) Remélem jók lesznek a special eventek.
  • Nazarov77
    februári naptár eventekre
  • stoppos
    Nomeg milyen gép? :)
  • stoppos
    Hirtelen fékezéskor, gyorsan lőni is kell egyet vele, hogy ne boruljon.
  • Nazarov77
    Van elég hely a C meghajtón? Mivel a telepítő oda tömöríti ki a fileokat ideiglenesen.
  • Nazarov77
    Ez régóta így van.